- 28 Nisan 2017
- 42
- 6
- 86
- 28
- Konu Sahibi chocolatepoetry
-
Umarım öylesine denk gelmişimdir :))Uzun boylu erkekler, standardın altında boyu olan bayanlardan hoşlanıyor bilgin olsun :))
Ondan öğrenmedim ortak arkadaşlarımız çok var onlardan duydum
Doğru bir şekilde açmak zorundayım bu konuyuvalla insanlar tuhaf tuhaf ve karşılarındaki insanları çok kolay kırabiliyorlar artık
35 cm fark bence hiç önemli değil ama bazı insanlar için önemli olabilir
ben olsam ilk görüşmede veya hemen sonrasında "kırılma" riskini göze almaktansa ne yapar yapar konuyu bir şekilde oraya getirip boyumu çıtlatırdım
Şaka yollu söyleyebilirsin. Mesela konuşurken konu konuyu açar zaten sokuştur arada lafıÖzgüvensiz gözükmez miyim nasıl söyleyebilirim
Evet o cesareti bulursam yaparım :) yapmam gerekiyor anladımmOrtak arkadaşlar var demişsiniz belki onlar söylemiştir. Yada bence sen ona senin boyun kaç diye sor fırsat bu firsat sende kendi boyunu şöyle rahatla bu endişe gitsin
Ahahaha evet deniyecem :))Şaka yollu söyleyebilirsin. Mesela konuşurken konu konuyu açar zaten sokuştur arada lafı
iki aydır konuştuğum bir çocuk var çok iyi anlaşıyoruz her şey mükemmel karakter uyumu vs. Yakın zamanda buluşmaya karar verdik. Ama büyük bir sorun var. Benim boyum çok kısa 1.50 ancak, onun boyunun 1.85 olduğunu öğrendim bir şekilde. Yanına gittiğimde ne düşünür nasıl giyinmem gerekir ? yorumlarınızı bekliyorum
BekliyoruzAy aklıma bi fıkra geldi Allah senineyse birşey olmaz ya
Inşallah dediğin gibi olur teşekkür ederim35 cm fark çok mu fazla ya altı üstü bir cetvel boyu. Çok mu noktayla virgül gibi durursunuz bilemedim ama yüzyüze gelip anlaşınca boyun önemi yok
Doğruu tedirgin oluyorum sadece aklımda acabalar olmasa keşke. Teşekkür ederim içim rahatladıErkekler boya takmazlar ki, 178 boyum var inadına 175likler hatta ve hatta 170likler arkadaş olmak isterdi :) Uuzunlara minyon tipler daha cekıcı geliyormuş diye duymuştum. Okan bayulgen hesabı "niye, yatakta basket mi oynayacağız " :)
Umarım o da çok sever. Çok teşekkür ederimAy canım benim boyum da 160 sevgilimin 190 ben daha hala sinir olsam da o çok seviyo. Uzunlar kısa boylu kızları daha çok beğeniyo
Ayıp ya söylenmez :)Bekliyoruz
Aaa bizbizeyiz ölümü gör anlat diyerek çirkinleşirimAyıp ya söylenmez :)
Aynen katılıyorumsakın boyun 150 cm dıye 15 cm topuklu gıyıp gıtme uzun olmak , bazı kızlar kendını rezıl edıyo cok enteresan komık bı görüntü çıkıyor çocuğuda ıtıcı gelırsın budefa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?