Kızlar yorumlarınızı bekliyorum

15 günde aşkımlı bitanemli konuşmalara mı girdiniz:24:

bende 6-7 ay en az diyordum.. bu ne yahu :51: adam direkt yatak indi gondi demiş.. eminim gitseydiniz o eve.. o nefsini rahatlatıp sizi bırakırdı.

bir cacık olmaz bundan.. hıyar demeye yazık :47:

beni bırakma aşkım lafa bak.:ssz: cidden beyin bedava.

bana uzun zamandır arkadaşımın evi var oraya gidelim falan derdi ben her defasında terslerdim
dün akşam bana aynen şunu yazmış

arkadaşımın evine gelmek istemediğin için teklifimi kabul etmediğin için teşekkür ederim
seninle birlikte olmak istediğimi söylediğimde hep azarladın için teşekkür ederim,
ben seninle yatmak istemiyorum
istiyorumda o sen değilsin yani sensinde o zaman bu zaman değil
sen çok temiz birisin en önemlisi canımsın
eger kabul etseydin asla görüşmeyecektim seninle

ve eklemiş

hayatıma çok güzel kızlar girdi ama onlar sadece egomu tatmin etmek içindi
evlenilecek kızlar değildi okadar güzele gerek yok.

.... gözüm hep aynada kızlar ne olur söyleyin bunlar ne demek ben ne düşüneceğimi bilmiyorum

İliskiniz cok yeni ve adam 'uzun zamandir' sizi arkadasinin evine mi davet ediyor? Buradan anlasilan iliskinizin basladigi ilk gunden beri niyeti ortadaymis... Gitseydiniz neredeyse ilk gunden birlikte olacaktiniz... Bakmis ki sizi bu sekilde ikna edemiyor size farkli oldugunuzu, diger kadinlar gibi olmadigini soyleyerek yaklasabilecek cunku bu numara iyi is yapar, her kadin digerlerinden cok baska oldugunu dusunmek ister, aslinda kismen de hakliymis ki siz bu komik deneme yalanina degil guzellik cirkinlik kismina takilmissiniz yani burada yazilanlar olmasaydi gorev tamamdi muhtemelen...

Anlayacaginiz yukarida yazdiklari sizin zekanizla alay eden ifadeler ama siz elinizde aynayla isin alengirli kismina degil oyununun eline yuzune bulastirdigi, sizi fiziksel olarak pek de begenmedigini ortaya koyan kismina takilmissiniz, sizi de digerleriyle ayni kefeye koyma cabasini gormezden gelerek sizi onurlandirmak istedigini dusunmek, oyle olduguna inanmak istemissiniz diyelim...

Sizin zaafinizi anlamis o... Mesaj atmissiniz, oyununu bozar gibi yapmissiniz ama o sizin iyi niyetinizi anladi bi kere... İkna olmak, sevildiginiz dusunmek istediginizi bildigi icin de elinden geleni yapacak ve siz maalesef onu bu ucari hayattan koparacak esas kadin oldugunuzu dusuneceksiniz... Onun istedigi de bu...

Keske erkeklerin kendilerini bu kadar akilli sanmalarina yardimci olmasak... 'Acaba'lar olmadan dolu dolu bir "Yemezler" diyebilsek...

İliskiniz cok yeni ve adam 'uzun zamandir' sizi arkadasinin evine mi davet ediyor? Buradan anlasilan iliskinizin basladigi ilk gunden beri niyeti ortadaymis... Gitseydiniz neredeyse ilk gunden birlikte olacaktiniz... Bakmis ki sizi bu sekilde ikna edemiyor size farkli oldugunuzu, diger kadinlar gibi olmadigini soyleyerek yaklasabilecek cunku bu numara iyi is yapar, her kadin digerlerinden cok baska oldugunu dusunmek ister, aslinda kismen de hakliymis ki siz bu komik deneme yalanina degil guzellik cirkinlik kismina takilmissiniz yani burada yazilanlar olmasaydi gorev tamamdi muhtemelen...

Anlayacaginiz yukarida yazdiklari sizin zekanizla alay eden ifadeler ama siz elinizde aynayla isin alengirli kismina degil oyununun eline yuzune bulastirdigi, sizi fiziksel olarak pek de begenmedigini ortaya koyan kismina takilmissiniz, sizi de digerleriyle ayni kefeye koyma cabasini gormezden gelerek sizi onurlandirmak istedigini dusunmek, oyle olduguna inanmak istemissiniz diyelim...

Sizin zaafinizi anlamis o... Mesaj atmissiniz, oyununu bozar gibi yapmissiniz ama o sizin iyi niyetinizi anladi bi kere... İkna olmak, sevildiginiz dusunmek istediginizi bildigi icin de elinden geleni yapacak ve siz maalesef onu bu ucari hayattan koparacak esas kadin oldugunuzu dusuneceksiniz... Onun istedigi de bu...

Keske erkeklerin kendilerini bu kadar akilli sanmalarina yardimci olmasak... 'Acaba'lar olmadan dolu dolu bir "Yemezler" diyebilsek...

yani özetle bir boşuna konuştuk

Bu çocuk çok akıllı:ssz:
önce seni kolay lokma sanıp eve davet etmiş
e sen gitmeyincede olayı kıvırmış
sonrada ben ne güzeller gördüm sen kimsin
ama onlar eğlencelik sen evlenmelik
uzak dur ne istediği belli değil

Bu eglenılecek kadınla evlenılecek kadın meselelsı nedır yahu
Namus sadece bacak arasındamı?
sımdı erkekler boyle kızları sevgılılerını denıyor kızlarda sanıyorkı benı sevıyor
hayır efendım sızı sevse sızden emın olsa boyle bırseye kalkısmaz
GÜya kıbarca sen temızsın evlenebılecegım kadınsın dmeek ıstemıs sankı sokaktakı ona kız kadın namussuzmus gıbı

ve konu sahıbı sen senı denedıgını sanıyorsun fakat yanlıs ıstedıgını alamayınca sen temız saf yureklı olmussun egerkı ıstedıgını vermıs olsaydın sende o guzeller kervanına katılacaktın :ssz::ssz:

Erkeklerin klasik cumleleri belli ki karakteri cok zayif biri seni denemek istemis tutmayinca mantikli konusmaya calismis ama eline yuzune bulastirmis. Boylelerinden biraz zor adam olur diye dusunuyorum evlilik cok ciddi bi konu sevgiliyken laylaylom gezmeye benzemiyor insanin uzerine cesitli sorumluluklar biniyo eve kiz atmaya benzemiyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şu yorumun altına imzamı atarım :46::46::46::46:

Kızlar hepinize günaydın herzaman söylerim insan bazen içinde bulunduğu durumda ne yapacağını bilmez bende şimdi öyle bir durumdayım hemen anlatayım.
uzun zamandır hayatımda kimse yok kız arkadaşım beni biriyle tanıştırdı çok iyi biri aramız çook iyi beni seviyor gibi hep arar aşkım bitanem demeden cümle kurmaz bende sanki seviyor gibiyim henüz emin değilim

bana uzun zamandır arkadaşımın evi var oraya gidelim falan derdi ben her defasında terslerdim
dün akşam bana aynen şunu yazmış

arkadaşımın evine gelmek istemediğin için teklifimi kabul etmediğin için teşekkür ederim
seninle birlikte olmak istediğimi söylediğimde hep azarladın için teşekkür ederim,
ben seninle yatmak istemiyorum
istiyorumda o sen değilsin yani sensinde o zaman bu zaman değil
sen çok temiz birisin en önemlisi canımsın
eger kabul etseydin asla görüşmeyecektim seninle

ve eklemiş

hayatıma çok güzel kızlar girdi ama onlar sadece egomu tatmin etmek içindi
evlenilecek kızlar değildi okadar güzele gerek yok
düşünsene aklım hep evde kalacak :53::53::53::53:
pamuk evlenince senin çalışmanı istemiyorum
sen benim canımsın sana kıyamam :53::53::53::53:

bu ne ya adam bana çirkin demek istemiş sanırım :53: şaşkınım
cevap veremedim ama acayip hissediyorum kendimi gözüm hep aynada kızlar ne olur söyleyin bunlar ne demek ben ne düşüneceğimi bilmiyorum

:53::53::53::53::53::53: bu nedir ya sevmiş mi sövmüş mü belli değil.....:60::60:

Ooo playboy yaa nasil havali.
Her gun baska barda baska kizlarla . Ee yas geldi tabi artik yemegiydi,utusuydu,temizligiydi.
Alayim bir tane ev islerini gorsun . Guleryuzlu,namuslu,temiz olsun.
Calismasin . Elinde parasi olmasin ki 3 gun sonra aldattigimda kolayca cekip gidemesin .

Hey yavrum heeey hayallere bak. Anacim dehle gitsin . Haddini bilsin yahu bu ne ozguven

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X