kızlaraaarrrr cevaplarınızı bekliyoruum;)

canıııımmm bnm tecrüblerini de yerim seni de saol, aramıcam yapacak bişeyim kalmadı, kalsın artık kendi haline dediğin gibi seviyosa gelir. bu acıda elbet geçer, o da yansın bnm için bu mübarek ayda duam bu, çünkü haketmedimm

canım biz de 11 ay ayrı kaldık sonra barıştık evlendik bebiş ile bekliyoruz hayırlısıyla

canım biz de 11 ay ayrı kaldık sonra barıştık evlendik bebiş ile bekliyoruz hayırlısıyla

maşallah canım, bebiş bekliyosun demek gözün aydın, inşallah çok daha mutlu olursun..
ben beni unutmasından korkuyorum, yerim başkasıyla dolar diye korkuyorum, hep bu şüpheyle yaşıyorum,sonra da diyorumkii nasipte varsa olur, Allah kimseye yaşatmasın ayrılığı çok beter bi durum

evet canım ayrılık çok kötü bi durum... iyi dileklerin için teşekkür ederim. bak kendin diyosun eğer nasipse naparsan yap olur. sana kabaca benim hikayemi anlatiym istersen moral olur

biz ayrıldıktan sonra ben başka şehre gittim numaramı değiştirdim bana ulaşabileceği yol bırakmadım yani. o, benim o zamanlar sevmediğimi bildiği bi kızzla konuşmuş hatta yakınlaşmış kıza evlenme teklifi etmiş oda hayır demiş çekmiş gitmiş. sonra başka bi kızla yakınlaşmış ben bu kızı tanımıyorum fakat söylenenlere göre bana çok benziyomuş. en çok yakınlaştığı hatta aşık oldum dediği kız bu kız... yani benimki görünürde aşık ama aslında içten içe kız bana benziyo diye bu kadar bağlı... bu arada ben barıştıktan sonra tesadüfen bu ikisinin msn yazışmalarını buluyorum neler konuşmuşlar neler neler... bana söylediği herşeyi ona söylemiş bana evlenme teklif ederken kullandığı sözlerin aynısını ona çıkma teklif ederken kullanmış falan... yani okusan bu adam baya bu kıza aşık dersin o derece... neyse benimki benden sonra kayışı koparmış kendini bozmuş içki sigara içmeyen adam bunlara başlamış. altında da araba tam serseri olmuş yani... sonra bi gün kaza geçiriyo o kaza benim dönüm noktamdı diyo... kazadan sonra adam değişmeye başlıyo. bu bana benzeyen kızdan uzklaşıyo. sonra o zamana kadar hiç aklında yokken bianda aklına ben geliyorum (bunun hikayeside çok güzel ama uzun olur şimdi) o anda içkiyi sigarayıda bırakıyo sonra bana ulaşmaya çalışıyo tabi ben yolları kapadım ailemle iletişime geçiyo ve bunlar benden habersiz aylarca görüşüyolar benim kocacımda aylarca benden hiç haber almadan beni bekliyo tabi bunlardan benim hiç haberim yok... neyse bigün bana söylüyolar seni istiyo diyolar bende diyorum aklı başına geldi sonunda biliyodum böyle olacağını falan sonra barışıyoruz şimdi bu noktadayız...

yani yerin dolsa bile o eğer seninse nasipse elbet bi yerde buluşucaksınız ama değilse de demekki daha büyük bi mutluluk bi yerlerde seni bekliyo demektir. onu bekleme akışına bırak, zaman sana doğruyu göstericek inan bana

en uzunu 5 ay ayrı kaldık, bu surecte arkadas gibi konusuoduk. tekrar bi araya gelmeden once itici konusması yuzunden 1 ay konusmadım ne arkadasca ne de bisey. sora bi araya geldik ama gene sorunlar aynı sıkıntılar aynı başlamasa mıydım die dusunuorum.

canım bnm beni düşünüp uzunca anlatmışsın yaşadığını Allah binlerce razı olsun, çok sevince ağır oluyor acısı da , elbet geçer dediğin gibi bekliyorum desem yalan olur,senden nefret ediyorum, istemiyorum diyen adam döner mi geri, ben sadece bekleyerek kendimi kandırırım, o asla dönmez.. sevse bı hatada bu kadar uzatmazdı,o binlerce hatan vardı bi tane olsa affederdım dedi ama gercektende kastii yapılmış hiç bir hatam yok rabbim biliyo,belki o da farkında çok büyük hatam olmadığının ama acı çektirmek hoşuna mı gidiyo zevk mi alıyo onu da bilmiyorum eğer öyleyse Allah sorsun..

canım sorun ne? umarım en kısa zamanda çözülür ve daha iyi olur.. sakın pişman olma demekki bunu yaşaman gerekiyomuş, her hayırda bir şer, her şerde bir hayır aramak gerekirmiş, sıkma canını tez zamnda rabbim yardımcın olsun..

Defalarca birbirimize kırılıp konuşmadığımız olmuştur ama kaç saat ya da kaç gün sürmüştür en fazla,bilemiyorum.

Aramayıp,konuşmayıp burnunu sürtmek mi daha iyi yoksa aşkın için arayıp,ılımlı olup çözüm aramak mı... Buna da karar verebilmiş değilim. Ben genelde sakinleşip içine kapanan bir insan değilimdir,gerekirse ipleri koparma pahasına tartışır içimi soğuturum. Sessiz kalıp zamana bırakamam,bitecekse de devam edecekse de şimdi olsun derim. Eşimse tam tersi, içine kapanıp zamana bırakmayı tercih eder. Açıkçası bu da beni deli ederdi...

İlişkimiz süresince yaşadığımız onca gerginliğe,onca kopma noktasına rağmen evlendik,1 yılı geçti. Alnınızda o yazıyorsa bir şekilde oluyor zaten,taktiklere göre davranmaya gerek kalmıyor...

Sizin için hayırlıysa olur inşallah.

Sevgiler...

Teşekkürler yorumun için haklısın, bu işler nasip işi.. Şuan asla olmaz gibi geliyor bana ama bakalım rabbim ne takdir etmiş. Benden de sevgiler kocaman..

Erkek milleti bizim gibi değil, şu an emin ol aklına bile gelmiyordur.Seninse burada için içini yiyor.Onlara sonradan dank ediyor.Biraz gezip tozup kafa dağıttıktan sonra

aah aah tez zamnda dank ettiği günleri de görseeemmm..

canım benimkide bana neler dedi neler istemiyorum dedi falan ama bana işine gelirse dedirten başka bişey daha söyledi o sözü bizi bitirdi onuda depresyon haliyle söylediğini bildiğimden takmadım takmıyorumda neyse inşallah herşey gönlünce olur canım çok daha mutlu olursunda bütün bunları unutursun umarım...

suan sana bunları diyyen kişiyle birliktesin demi canım, nasip işte ya valla Rabbım yazmış bı kere, kaderden kaçış yok..

Aramamak için kendimi zor tutuyorum, kızlaaar yardım lütfen, ne yapmalıyıııııııııııııııııııııım

arama sakın!!! Aradığında yeniden başa sarıcaksın bu kız beni zaten düşünüyomuş ne için savaşıcam dedirticeksin..

tek sorun adamın evlenme dusuncesinden emin olmaması bi turlu nısan yapamaması. sanki cok zor bisey ya. yapmak istemiorsan söle. zorlamam ben arkadasca kalırız olur biter.sanki kafalarına silah dayıyoruz yaa! bırak beni hayatımı yasayayaım deli dolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…