:) canımsın, tamam o zaman hemen sosyal aktivitelere başlıyorum, okullar tatil olmasaydı keşke tatil bile burnumdan geldi, öğrencilerimi çok özledim, en azından onların arasındayken vakıt geçiyordu:S
Sen biraz sessiz kal ve bekle o sana ulaşacak bak gör bi şekilde barışacaksınız.
üzüldüm, hakkında hayırlısı olsun..
seni eğlendirecek aktivitelere katıl..arkadaşlarınla bi gezi düzenle mesela..
kısada olsa bi tatil çok iyi gelir..yalnız kalmamaya çalış..kalabalık bi arkadaş gurubun varsa..en iyi ilaçtan biridir
Bence bir gün illa ki döner üstüne düşme, arama sorma.
Dönmeyen ya da öylesine haber almak için bile olsa iletişime geçmeyen erkek görmedim daha.
Üzülme ve zamana bırak, düşünme fazla bir gün mutlaka iletişime geçecek seninle.
İnşallah canım, dualarınızda bana da yer verin..
Kızlar öncelikle hepinize merhabalaar :)
Sormak istediğim bir soru var, bir ilişkiniz varken ayrılık yaşadınız ve tekrar barıştınız, peki bu ayrılık dönemi ne kadar sürdü en fazla ?
Zahmet edip cevap veren bütün üyelerin gönlünden ne geçiyosa rabbim bu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine versin, amiiin:)
öncelikle amin
arkadaşım ben eşimle 8 yıldan fazla ayrı kaldım başkasıyla evlenip ayrıldım ama kaderde ne varsa oymuş ki sonra tekrar karşılaşıp evlendik
Allah senin de gönlündekini versin
Bundan iki sene önceki halim geldi aklıma:)
Beni suçlayıp ayrılmıştı fazla takmışım küçük şeyleri büyütmüşüm falan deyip ayrıldı.
Bildiğin yalvardım bir hafta kadar ama kesinlikle hayır diyordu bitti bu iş.
Nasıl canımın yandığını anlatmama gerek yok sanırım.
Ve ben herkese diyordum ki herkes geri döner ama o asla.
Sonra aradan yaklaşık bir sene geçti bana mesaj attı ama geri dönmek için değil sadece merak ki ben bunu bile beklemiyordum ondan.
O da bunu yapınca diyorum ki her erkek bir gün mutlaka iletişime geçer ama tekrar ilişki olur ama olmaz.
çok şaşırdımmmmm
çocuğunuz var mıdyı?ondan mı barıştınız..
ayrıca çokta merak ettim eskisinden daha mı iyi oldu 8 yıl ayrılıktan sonrası
bir sene demek uff baya uzunmuş:) en azından senden nefret ediyorum demedi demi :)
[sıze=2][/sıze] kızlar öncelikle hepinize merhabalaar :)
sormak istediğim bir soru var, bir ilişkiniz varken ayrılık yaşadınız ve tekrar barıştınız, peki bu ayrılık dönemi ne kadar sürdü en fazla ?
Zahmet edip cevap veren bütün üyelerin gönlünden ne geçiyosa rabbim bu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine versin, amiiin:)
Kaderinde varsa mutlaka seni bulur. Bir ölüm tarihimiz, bir evlilik tarihimiz ve kişi asla değişmezmiş
Sen kaderimdeki insansa sabır değilse kaderimdekini bana ısındır diye dua et
İlla gideni istemek her zaman iyi sonuçlar doğurmuyor
Hakkımızda hayırlı olanı bizler bilemeyiz, yalnızca O bilir.
Biz 3,5 senelik beraberliğimizde en az 100 kere ayrılmışızdır, en uzunu da 3 ay sürmüştür.2 hafta önce yine ayrıldık ama herhalde bir daha barışmayız artık
Demedi ama dedikleri daha ağırdı:)
Şimdi o hala çok kızgın geçer zamanla sen hiç sesini çıkarma:)
inşallah hakkında hayırlısı olur canım, dualarda buluşmak dileğiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?