kızlaraaarrrr cevaplarınızı bekliyoruum;)

:) canımsın, tamam o zaman hemen sosyal aktivitelere başlıyorum, okullar tatil olmasaydı keşke tatil bile burnumdan geldi, öğrencilerimi çok özledim, en azından onların arasındayken vakıt geçiyordu:S

seni eğlendirecek aktivitelere katıl..arkadaşlarınla bi gezi düzenle mesela..
kısada olsa bi tatil çok iyi gelir..yalnız kalmamaya çalış..kalabalık bi arkadaş gurubun varsa..en iyi ilaçtan biridir

seni eğlendirecek aktivitelere katıl..arkadaşlarınla bi gezi düzenle mesela..
kısada olsa bi tatil çok iyi gelir..yalnız kalmamaya çalış..kalabalık bi arkadaş gurubun varsa..en iyi ilaçtan biridir

haklısın cnm, agustosun 19 unda çeşmeye tatile gtcem,ramazanın cıkmasını bekliyorum, o zmn bıraz olsun kafam dağılır belki..

Bence bir gün illa ki döner üstüne düşme, arama sorma.
Dönmeyen ya da öylesine haber almak için bile olsa iletişime geçmeyen erkek görmedim daha.
Üzülme ve zamana bırak, düşünme fazla bir gün mutlaka iletişime geçecek seninle.

İnşallah canım, dualarınızda bana da yer verin..

İnşallah canım, dualarınızda bana da yer verin..

Bundan iki sene önceki halim geldi aklıma:)
Beni suçlayıp ayrılmıştı fazla takmışım küçük şeyleri büyütmüşüm falan deyip ayrıldı.
Bildiğin yalvardım bir hafta kadar ama kesinlikle hayır diyordu bitti bu iş.
Nasıl canımın yandığını anlatmama gerek yok sanırım.
Ve ben herkese diyordum ki herkes geri döner ama o asla.
Sonra aradan yaklaşık bir sene geçti bana mesaj attı ama geri dönmek için değil sadece merak ki ben bunu bile beklemiyordum ondan.
O da bunu yapınca diyorum ki her erkek bir gün mutlaka iletişime geçer ama tekrar ilişki olur ama olmaz.

öncelikle amin
arkadaşım ben eşimle 8 yıldan fazla ayrı kaldım başkasıyla evlenip ayrıldım ama kaderde ne varsa oymuş ki sonra tekrar karşılaşıp evlendik
Allah senin de gönlündekini versin

öncelikle amin
arkadaşım ben eşimle 8 yıldan fazla ayrı kaldım başkasıyla evlenip ayrıldım ama kaderde ne varsa oymuş ki sonra tekrar karşılaşıp evlendik
Allah senin de gönlündekini versin

çok şaşırdımmmmm
çocuğunuz var mıdyı?ondan mı barıştınız..
ayrıca çokta merak ettim eskisinden daha mı iyi oldu 8 yıl ayrılıktan sonrası

bir sene demek uff baya uzunmuş:) en azından senden nefret ediyorum demedi demi :)

çok şaşırdımmmmm
çocuğunuz var mıdyı?ondan mı barıştınız..
ayrıca çokta merak ettim eskisinden daha mı iyi oldu 8 yıl ayrılıktan sonrası

yok güzelim ne çocuğu evli değildik
birbirimizi seviyorduk ama ayrıldık bazı sebeplerden
sonra başkasıyla evlendim olmadı ayrıldım
hayatımın aşkıyla tekrar karşılaştık ve evlendik
şimdi bir kızım var

bizde eşimle zamanında 2 sene beraberdik evlendik evlenecez herkes öle sanarken pat ayrıldık aradan 1,5 sene geçti tekrar barıştık şimdi evliyiz

Biz 3,5 senelik beraberliğimizde en az 100 kere ayrılmışızdır, en uzunu da 3 ay sürmüştür.2 hafta önce yine ayrıldık ama herhalde bir daha barışmayız artık

Son düzenleme:
Kaderinde varsa mutlaka seni bulur. Bir ölüm tarihimiz, bir evlilik tarihimiz ve kişi asla değişmezmiş
Sen kaderimdeki insansa sabır değilse kaderimdekini bana ısındır diye dua et
İlla gideni istemek her zaman iyi sonuçlar doğurmuyor
Hakkımızda hayırlı olanı bizler bilemeyiz, yalnızca O bilir.

bilmiyorumki canım inan şuan baışsak dünyalar benim olur, ama bastıra bastıra istemiyorum. başkalarına güvenip beni bırakan insanla işim olmaz dedi, nefret ediyorum senden aklıma geldikçe hala sinirleniyorum dedi umutsuz wakaaaa

Biz 3,5 senelik beraberliğimizde en az 100 kere ayrılmışızdır, en uzunu da 3 ay sürmüştür.2 hafta önce yine ayrıldık ama herhalde bir daha barışmayız artık

inşallah hakkında hayırlısı olur canım, dualarda buluşmak dileğiyle..

Demedi ama dedikleri daha ağırdı:)
Şimdi o hala çok kızgın geçer zamanla sen hiç sesini çıkarma:)

artık sesimi nasıl çıkarırımki adam istemiyom dedi seni bnde yüzsüz ve gurursuz olup bi daha arayamamki, yapamam bnmde bi gururum var inşallah hayırlısı olur..

1 ay ayrı kalmıştık.
Sonra tabii ki barıştık.
O benim Şüca'm o benim aşkım.
Oooo bir taneeee

inşallah hakkında hayırlısı olur canım, dualarda buluşmak dileğiyle..

Amin canım senin için de hayırlısı neyse o olsun.Haddim değil sana akıl vermek ama bu konuda fazlaca edindiğim tecrübeme dayanark söyleyebilirim ki arama.Ararsa da kırgınlığını sakın belli etme, herhangi biriyle konuşuyormuş gibi konuş eğer dayanamayacaksan sesini duymamaya.Sakın kendinden ödün verme, seni güçlü gördükçe emin ol sinirden kuduracaktır.Eğer gerçekten seviyorsa da yapması gerekeni yapar seni kaybetmemek için.Ama bu süreçte kendini üzme, hakikaten değmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…