Sakin taviz verme, kayin pederin değil. .kral faysal olsa, kimse icin kendinden ödün verme..nisanlin icin bile..Çünkü taviz verilecek gun olur, verilmeyecek gün olur..bu konu tavizlik bi konu değil. .sonunda sacini basini yolarsin sinirden neden gittim diye..genede sen bilirsin..
diğer konularınızı bilmiyorum halihazırda yazdığınız bir şeyse ve bilmiyorsam kusura bakmayın ama eltinizle niye bu durumu konuşmuyorsunuz? bariz bir tavır varsa bunu dile getirirsiniz konuşulur. bir sıkıntı vardır belki sandığınız gördüğünüzün dışında.
kayınpederinize neymiş. gidip gitmeme kararını siz verirsiniz. kişisel mevzunuz bu.
gitmek istemiyorum ama beni çok bunalttılar daralıyorm
anladığım kadarıyla ben gitmezsem oda benim nikahıma düğünume gelmeyek el alem ne der derdinler zaten kpeder beni köşeye çekip konuştu dha önce kindarsın dedi çıktı odadan
Gitmek istemiyorsan istemiyorsundur..inan ileride çok pişman olursun. .baskalarinin fikir kölesi olma..
Kendisi cok nurlu, melek gibiyse, kimseyi laflari il baski altına almaya calismasin o zaman..bi huzur yok bu insanlardan..illallah ettirdiler..
ya senın nısanlın nıye sureklı arada kalıyor cnm..sen bıseyı yapmak ıstemedıgınde bız ıstemıoruz diyecek aılesıne karsı...nısanlında bıse ıstemedıgınde ozamanda sen dıceksın...bız olucaksınız..senın ustune atınca sen kotu olursun tabı
kızlar bi yardın edin nolur ya belki eski konularda hatırlarsınız eltimle ilgili sorunlar vardı kısaca özetleyim
eltim nişanımı engelledi sonra beni hiç ama hiç evine davet etmedi başta davetsiz gittik ama baktık davet yok kestim ben gitmeyi sonra babalar gününde k.pederime gittik kahvaltıya bu gel surat 5 karış hoş geldin dedim nasılsın diyecekken kafasını çevirdi sonra nişanlımın maçına geldi kaynımda oynuyor gitti karşıya oturdu selam verecekken gene kafasını çevirdi resmen omuz atargibi geçti çıkışta yanımdan ki ben onun bebeğıne altın taktım doğum gününde hediyesine kadar aldım hatta kızına bile bişiler aldım ama yok yok yok
neyse şimdi gelelim kararsız kaldığım duruma
bugün nişanlıma kayın peder bağırmış neden gitmiyorsunuz gideceksiniz falan diye bayağı kavga etmişler ama ben gitmek istemiyorum ama nişanlım arada kaldı çok kırılıyorum yanlış anlaşılmasın gitmem derken davet edilmeden gitmeme diyorum davet ederse gideceğimide söyledim ama hanım efendi davetsiz ayağına gitmemi fln istiyo ne yapıcam ben
kızlar bi yardın edin nolur ya belki eski konularda hatırlarsınız eltimle ilgili sorunlar vardı kısaca özetleyim
eltim nişanımı engelledi sonra beni hiç ama hiç evine davet etmedi başta davetsiz gittik ama baktık davet yok kestim ben gitmeyi sonra babalar gününde k.pederime gittik kahvaltıya bu gel surat 5 karış hoş geldin dedim nasılsın diyecekken kafasını çevirdi sonra nişanlımın maçına geldi kaynımda oynuyor gitti karşıya oturdu selam verecekken gene kafasını çevirdi resmen omuz atargibi geçti çıkışta yanımdan ki ben onun bebeğıne altın taktım doğum gününde hediyesine kadar aldım hatta kızına bile bişiler aldım ama yok yok yok
neyse şimdi gelelim kararsız kaldığım duruma
bugün nişanlıma kayın peder bağırmış neden gitmiyorsunuz gideceksiniz falan diye bayağı kavga etmişler ama ben gitmek istemiyorum ama nişanlım arada kaldı çok kırılıyorum yanlış anlaşılmasın gitmem derken davet edilmeden gitmeme diyorum davet ederse gideceğimide söyledim ama hanım efendi davetsiz ayağına gitmemi fln istiyo ne yapıcam ben
anladığım kadarıyla ben gitmezsem oda benim nikahıma düğünume gelmeyek el alem ne der derdinler zaten kpeder beni köşeye çekip konuştu dha önce kindarsın dedi çıktı odadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?