kızlarbi el atın sinirlerim bozuldu kararsızım

buserkan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
513
1
0
Sivas
kızlar bi yardın edin nolur ya belki eski konularda hatırlarsınız eltimle ilgili sorunlar vardı kısaca özetleyim
eltim nişanımı engelledi sonra beni hiç ama hiç evine davet etmedi başta davetsiz gittik ama baktık davet yok kestim ben gitmeyi sonra babalar gününde k.pederime gittik kahvaltıya bu gel surat 5 karış hoş geldin dedim nasılsın diyecekken kafasını çevirdi sonra nişanlımın maçına geldi kaynımda oynuyor gitti karşıya oturdu selam verecekken gene kafasını çevirdi resmen omuz atargibi geçti çıkışta yanımdan ki ben onun bebeğıne altın taktım doğum gününde hediyesine kadar aldım hatta kızına bile bişiler aldım ama yok yok yok

neyse şimdi gelelim kararsız kaldığım duruma
bugün nişanlıma kayın peder bağırmış neden gitmiyorsunuz gideceksiniz falan diye bayağı kavga etmişler ama ben gitmek istemiyorum ama nişanlım arada kaldı çok kırılıyorum yanlış anlaşılmasın gitmem derken davet edilmeden gitmeme diyorum davet ederse gideceğimide söyledim ama hanım efendi davetsiz ayağına gitmemi fln istiyo ne yapıcam ben

Sakin taviz verme, kayin pederin değil. .kral faysal olsa, kimse icin kendinden ödün verme..nisanlin icin bile..Çünkü taviz verilecek gun olur, verilmeyecek gün olur..bu konu tavizlik bi konu değil. .sonunda sacini basini yolarsin sinirden neden gittim diye..genede sen bilirsin..

Son düzenleme:
diğer konularınızı bilmiyorum halihazırda yazdığınız bir şeyse ve bilmiyorsam kusura bakmayın ama eltinizle niye bu durumu konuşmuyorsunuz? bariz bir tavır varsa bunu dile getirirsiniz konuşulur. bir sıkıntı vardır belki sandığınız gördüğünüzün dışında.

kayınpederinize neymiş. gidip gitmeme kararını siz verirsiniz. kişisel mevzunuz bu.

gitmek istemiyorum ama beni çok bunalttılar daralıyorm

sana şu kadarını söylüyüm eşinin kuzenini bile araalarını yapmasına rağmen kıskanan bi kişilik

kayınpederinize neymiş. gidip gitmeme kararını siz verirsiniz. kişisel mevzunuz bu.

anladığım kadarıyla ben gitmezsem oda benim nikahıma düğünume gelmeyek el alem ne der derdinler zaten kpeder beni köşeye çekip konuştu dha önce kindarsın dedi çıktı odadan

anladığım kadarıyla ben gitmezsem oda benim nikahıma düğünume gelmeyek el alem ne der derdinler zaten kpeder beni köşeye çekip konuştu dha önce kindarsın dedi çıktı odadan

Kendisi cok nurlu, melek gibiyse, kimseyi laflari il baski altına almaya calismasin o zaman..bi huzur yok bu insanlardan..illallah ettirdiler..

ya senın nısanlın nıye sureklı arada kalıyor cnm..sen bıseyı yapmak ıstemedıgınde bız ıstemıoruz diyecek aılesıne karsı...nısanlında bıse ıstemedıgınde ozamanda sen dıceksın...bız olucaksınız..senın ustune atınca sen kotu olursun tabı

evet canım sanki ben kötuyüum eltim melek anlamoyorum ben ya gitmem çağrılmadığım yere anlamıyorlar

konularından anladığım kadarıyla kayınpeder nısanlına karısıo.yanı meraklı sanırım..nısanlında arada kalıo. dıyemıomu gıtmek ıstemıoruz dıye...ama senı tek katmıcak ıste bız ıstemıoruz diyecek.yoksa yıne sen kotu olursun

canım benim eğer şimdiden seni ailesine bu kadar ezdiriyorsa nişanlın ve k.pederin kalkıp seni kenara çekip konuşma hakkını kendinde görüyorsa ve nişanlın da bu duruma ses çıkarmıyorsa sen ne hakla onu köşeye çekip hakaret ediyorsun bir şey söylenmesi gerekiyorsa bir yanlışı olursa ben yaparım bunu diyemiyorsa ilerde çok daha büyük sorunlar yaşarsın emin ol şimdiden restini çek nişanlına
eğer seni gerçekten seviyorsa seni sonuna kadar korumalı, sadece babasına karşı değil tüm dünyaya karşı bunu yapmalı
eğer şimdi bunu yapmazsan ilerde çok acı çekersin, çünkü haklı olduğun halde seni savunamıyorsa en ufak bi yanlışında bi hatanda kim bilir sana neler yaparlar

Bu arada eğer o seni savunamıyorsa sen net olarak tavrını koymalısın artık
Ne demişler çağrıldığın yere erinme, çağrılmadığın yere görünme, o yüzden artık bu konuda tek bir cümle dahi etmezseniz sevinirim size iyi günler deyip çık git mesela tekrar bu konu açıldığında

allah allah kayınpederin ne karışıyor.bir de daha evli degilsin bir şey degilsin...

sonra toparlayamazsın...çek kendini koy mesafeni...kayınpederin oğlunu diğer oğlu ve gelini için üzüyorsa bu onların problemi senin değil.
şimdiden seni avuçlarına almışlar.bunaltılar diyorsun.gelin ata binmiş ya kısmet demiş.kim olarak seni dolaylı yoldan bunaltıp yönetiyorlar.izin verme...annen baban yok mu ? sen ayrı evin insanısın henüz...evlenince de eyvallah etme derim yaa o başka...bizden söylemesi.

hayretle okuyorum, bu nasıl eltiymiş kimsenin kimseden üstünlüğü yok sana saygılı olmak zoruında , sen gayet kibar davranmışsın bence onun yaptıklarını kayınpederine anlat nasılsa sana takmış daha beter olamaz ,onlarda bilsinler , fazlada onun yaptıklarını kabullenme yoksa onda bu alışkanlık yapar seni her zaman alttan alacak konumunda görür ,

Şu yaşadıklarınız sizin için dönüm noktası. Ya istediklerini kabul eder, ömür boyu eltiniz kayınpederiniz ne derse robot gibi yapmak zorunda kalırsınız. Yada kabul etmeyip insanlara hadlerini bildirirsiniz. Sırf nişanlınız istedi diye arada kaldı diye insan kişiliğinden taviz vermemeli. Bu arada elti öyle davrandığı halde onlar eltiden yanaysa zaten taraflı baktıkları kesin. Yani iyi olsanız da zaten yaranamayacaksınız. Bari gururunuz sizinle kalsın, bir ağırlığınız olsun.

Kayinpederiniz eltinizle niye konusmuyor, kayninizin üzerine niye yürüyüp bagirip cagirmiyor, insan gibi olun da evinize davet edin niye demiyor? Simdi istedikleri kadar kötü bilsinler sizi. Bu basta biz ne dersek sonra da öyle devam eder baskisi aslinda. Siz sahipsizmisiniz anneniz babaniz büyügünüz yok mu? Kusura bakmayin benim isime gelmiyor böyle deyin. Sakin ama sakin kirilmasinlar, üzülmesinler, huysuzluk huzursuzluk cikmasin ben yapayim istediklerini demeyin. Ileride evliliginize, gelen gideninize, yediginize ictiginize varana kadar müdahele karisma görmek istemiyorsaniz simdiden tavrinizi takinin. Cok okudum burada eltim sert biri oldugu icin ondan cekinir birseyine karisamazlar diyen konular.

Kusura bakmayin benim aile görgüm müsade etmiyor davet edilmeden üstelik de istenmedigim bir yere gitmeyi deyin kestirin atin. Nisanliniz kendi ugrasip düzeltsin arayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…