Nişanlından hoşlanır olabilir mi
daha evli bilr degilken ne bu elti mevzusu
bana fazla önemsiyorsunuz gibi geldi
çok haklısın benim kendi babam bana zorla bişi yaptıramıyor da o kim oluyor anlamıyorum ya hayır ve eltimde 32 yaşında aramızda 12 yaş varo olgun davransın birazda ya kadının herşeyıne koşturduk bitek ben değil ailem bile koşturdu ama ayıp yani beni 1 kez olsun çağırmadı ama neymiş efendim ben haklıymışım ama küçükmüşüm gitmem lazımmışYuh diyecegim artık...yani ELTİN onları takmadıgı için SENİ KÜÇÜKTEN BAŞINI EZEREK HİZAYA ALIYORLAR...İŞİN TUHAFI SEVMEDİKLERİ TAVIRLARININ ONAYLAMADIKLARI ELTİNE '' BİAT '' ETMEN GEREKİYOR.
İşin zor çok zor...
Kayınpeder e ne oluyor onu da anlamış degilim.Ya ailede dominant olan o .Yada KYVALİDEN PEK AKILLI kendini ortaya sürmüyor bu adamcagızı ortaya sürüyor...
Yani iki şekilde de EŞ adayın vasıfsız.Abisinin karısına dahi tavrını koyamayan biri.Babası bir EV OTURMASI yüzünden OĞLUNU SİLİYOR ...tey tey tey...eş adayın geliyor SENİ EĞİP BÜKMEYE ÇALIŞIYOR???
Ne olucak böyle sonunuz.
BİZ YAŞADIK GÖRDÜK BU KUYUNUN DİBİ YOK.BU KUYU GAYYA KUYUSU.ŞİMDİKİ AKLIMLA YİNE GENÇ KIZ OLAYIM BEN ATARIM NİŞANI.AMA SEN OLASILIKLA SİNEYE ÇEKİP GÖZ GÖRE GÖRE HEE DİYECEKSİN...
Anne babanla konuş bari.onlardan akıl al.biz eliz.ne desek vebal oluyor.ama çekilecek gibi degil...
bu yazdıklarımdan bu fikrimden kusuruma bakma.ben genelde böyle sert şeyler yazmam:)) ama zor be yavrum çok zor.
canım benim eğer şimdiden seni ailesine bu kadar ezdiriyorsa nişanlın ve k.pederin kalkıp seni kenara çekip konuşma hakkını kendinde görüyorsa ve nişanlın da bu duruma ses çıkarmıyorsa sen ne hakla onu köşeye çekip hakaret ediyorsun bir şey söylenmesi gerekiyorsa bir yanlışı olursa ben yaparım bunu diyemiyorsa ilerde çok daha büyük sorunlar yaşarsın emin ol şimdiden restini çek nişanlına
eğer seni gerçekten seviyorsa seni sonuna kadar korumalı, sadece babasına karşı değil tüm dünyaya karşı bunu yapmalı
eğer şimdi bunu yapmazsan ilerde çok acı çekersin, çünkü haklı olduğun halde seni savunamıyorsa en ufak bi yanlışında bi hatanda kim bilir sana neler yaparlar
davet edilmediğin yerde ne işin var...
kayınpederin bilmiyo galiba çağırmadıklarını...
kavgalık bi durum yok...
kardeşler görüşsün...
sen taviz verme...
kızlar birde neymiş efendim kayınpederım benı haklı buluyormuş ama biz gtmezsek onlarda çağırmazmış biz büyüklük edip gidecekmişiz
7yıldır onlar çözememiş şimdi bana laf geçirmek istemeleri çok tuhaf anlamıyorum ben iyiyniyetimi keşke göstermeseydim dedimki nişanlıma baban eltimi alsın bi kere karşısına konuşsun dedim neymiş efendim o anlamazmış bende artık anlamıyorum dedimBence yaşın küçük diye senin üzerine gelmeyi seçmişler...ama aile oğulllarına ve eşlerine söz geçirme trenini kaçıralı çok olmuş.
belki de eltin kötü biri degildir.belki de yıllarca çekti ve tavrını koydu aileye bulaşmak istemiyor ...ne bileyim ...senin de iletişimin yok bilemezsin ki...burada hatalı olan eltin vs degil.1.nişanlın,en temeli de aile...
bence sen nişanlına daha henüz onlara dahil olmadıgını abisinin eltinin sözünden çıkmaması ,babası ve annesinin bu durumda yaptıgı müdahalelerin muhatabının SEN olmadıgını vurgula.Bu sizin iç meseleniz de.
Onlar yıllardır bir arada kendileri çözsün.sen neyi degiştirebilirsin anlamadım.senin gitmen ne gibi bir FARK YARATACAK?
Bence bunların alt metnini okumalısın? esas sorun ne ? ne isteniyor?amaç nedir? bence sadece sana söz geçirme ve ELTİNin bak ayağıma gelmediler diye ileri ger, söylenme olasılıgını ortadan kaldırmak...
iki durumda da sen SEN olmalısın.Girdigin aileye uyumlu ama köle degil...
Dedigim gibi gelin ata binmiş ya nasip demiş...
hele bu kelim ekülliyen yalan gibi geliyor...küçükler büyüklük etmez...yavrum anladıgım kadarıyla 20 yaşındasın...şunu iyice bil ki eltin olacaka kişiyle asla aran düzelmeyecek.
O ailede de bu sorunlar...eltin zirvede ,siz gölgede...peehhhh....
kızlar bi yardın edin nolur ya belki eski konularda hatırlarsınız eltimle ilgili sorunlar vardı kısaca özetleyim
eltim nişanımı engelledi sonra beni hiç ama hiç evine davet etmedi başta davetsiz gittik ama baktık davet yok kestim ben gitmeyi sonra babalar gününde k.pederime gittik kahvaltıya bu gel surat 5 karış hoş geldin dedim nasılsın diyecekken kafasını çevirdi sonra nişanlımın maçına geldi kaynımda oynuyor gitti karşıya oturdu selam verecekken gene kafasını çevirdi resmen omuz atargibi geçti çıkışta yanımdan ki ben onun bebeğıne altın taktım doğum gününde hediyesine kadar aldım hatta kızına bile bişiler aldım ama yok yok yok
neyse şimdi gelelim kararsız kaldığım duruma
bugün nişanlıma kayın peder bağırmış neden gitmiyorsunuz gideceksiniz falan diye bayağı kavga etmişler ama ben gitmek istemiyorum ama nişanlım arada kaldı çok kırılıyorum yanlış anlaşılmasın gitmem derken davet edilmeden gitmeme diyorum davet ederse gideceğimide söyledim ama hanım efendi davetsiz ayağına gitmemi fln istiyo ne yapıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?