kızlarbi el atın sinirlerim bozuldu kararsızım

hepinizin yorumu hemen hemen aynı hepinize şuna açıklayım yardıncı olmanız için eltimden çok çekiniyorlar neymiş efendim ben küçükmüşüm ben gidecekmişim nişanlımada duygu sömürüsü yapıyorlar bak abin el kızı için bizi sattı sen yapma falan diye gitmek istemiyorum gitmiycemde ama kayınpeder nişanlıma beni kaybedersin gitmesseniz demiş off çok sinir oluyorum ben ya kayın pederimenasıl laf anlatacağım

Yuh diyecegim artık...yani ELTİN onları takmadıgı için SENİ KÜÇÜKTEN BAŞINI EZEREK HİZAYA ALIYORLAR...İŞİN TUHAFI SEVMEDİKLERİ TAVIRLARININ ONAYLAMADIKLARI ELTİNE '' BİAT '' ETMEN GEREKİYOR.

İşin zor çok zor...

Kayınpeder e ne oluyor onu da anlamış degilim.Ya ailede dominant olan o .Yada KYVALİDEN PEK AKILLI kendini ortaya sürmüyor bu adamcagızı ortaya sürüyor...

Yani iki şekilde de EŞ adayın vasıfsız.Abisinin karısına dahi tavrını koyamayan biri.Babası bir EV OTURMASI yüzünden OĞLUNU SİLİYOR ...tey tey tey...eş adayın geliyor SENİ EĞİP BÜKMEYE ÇALIŞIYOR???

Ne olucak böyle sonunuz.

BİZ YAŞADIK GÖRDÜK BU KUYUNUN DİBİ YOK.BU KUYU GAYYA KUYUSU.ŞİMDİKİ AKLIMLA YİNE GENÇ KIZ OLAYIM BEN ATARIM NİŞANI.AMA SEN OLASILIKLA SİNEYE ÇEKİP GÖZ GÖRE GÖRE HEE DİYECEKSİN...

Anne babanla konuş bari.onlardan akıl al.biz eliz.ne desek vebal oluyor.ama çekilecek gibi degil...

bu yazdıklarımdan bu fikrimden kusuruma bakma.ben genelde böyle sert şeyler yazmam:)) ama zor be yavrum çok zor.

kızlar birde neymiş efendim kayınpederım benı haklı buluyormuş ama biz gtmezsek onlarda çağırmazmış biz büyüklük edip gidecekmişiz

çok haklısın benim kendi babam bana zorla bişi yaptıramıyor da o kim oluyor anlamıyorum ya hayır ve eltimde 32 yaşında aramızda 12 yaş varo olgun davransın birazda ya kadının herşeyıne koşturduk bitek ben değil ailem bile koşturdu ama ayıp yani beni 1 kez olsun çağırmadı ama neymiş efendim ben haklıymışım ama küçükmüşüm gitmem lazımmış
benim aklıma ne geldi biliyormusun bence bunlar nikahıma gelmeyecekler el gün ne der diye benim ilk adım atmam isteniyor ama yemezler gelmezse gelmesin dünden beri deli gibiyim ya bayramdada gitmiycem işte

diyorum ya onada vicdan yapıyorlaroda arada kaldı abin gibi olma fln diyorlar çok koyuyo ben neler hayal etmiştim ben kımsenın kötülüğünü düşünmem ki bendaha çokküçüğüm bu tür olyalar için şeker hastası ettiler beni

davet edilmediğin yerde ne işin var...
kayınpederin bilmiyo galiba çağırmadıklarını...
kavgalık bi durum yok...
kardeşler görüşsün...
sen taviz verme...

davet edilmediğin yerde ne işin var...
kayınpederin bilmiyo galiba çağırmadıklarını...
kavgalık bi durum yok...
kardeşler görüşsün...
sen taviz verme...

bende aynı kanıdayım canım abısı sonuçta ben hep diyorum çağırırsa giderim gelirlersede başlarımın üstünde yerleri var

kızlar birde neymiş efendim kayınpederım benı haklı buluyormuş ama biz gtmezsek onlarda çağırmazmış biz büyüklük edip gidecekmişiz

hele bu kelim ekülliyen yalan gibi geliyor...küçükler büyüklük etmez...yavrum anladıgım kadarıyla 20 yaşındasın...şunu iyice bil ki eltin olacaka kişiyle asla aran düzelmeyecek.

O ailede de bu sorunlar...eltin zirvede ,siz gölgede...peehhhh....

Bence yaşın küçük diye senin üzerine gelmeyi seçmişler...ama aile oğulllarına ve eşlerine söz geçirme trenini kaçıralı çok olmuş.

belki de eltin kötü biri degildir.belki de yıllarca çekti ve tavrını koydu aileye bulaşmak istemiyor ...ne bileyim ...senin de iletişimin yok bilemezsin ki...burada hatalı olan eltin vs degil.1.nişanlın,en temeli de aile...

bence sen nişanlına daha henüz onlara dahil olmadıgını abisinin eltinin sözünden çıkmaması ,babası ve annesinin bu durumda yaptıgı müdahalelerin muhatabının SEN olmadıgını vurgula.Bu sizin iç meseleniz de.

Onlar yıllardır bir arada kendileri çözsün.sen neyi degiştirebilirsin anlamadım.senin gitmen ne gibi bir FARK YARATACAK?

Bence bunların alt metnini okumalısın? esas sorun ne ? ne isteniyor?amaç nedir? bence sadece sana söz geçirme ve ELTİNin bak ayağıma gelmediler diye ileri ger, söylenme olasılıgını ortadan kaldırmak...
iki durumda da sen SEN olmalısın.Girdigin aileye uyumlu ama köle degil...

Dedigim gibi gelin ata binmiş ya nasip demiş...

7yıldır onlar çözememiş şimdi bana laf geçirmek istemeleri çok tuhaf anlamıyorum ben iyiyniyetimi keşke göstermeseydim dedimki nişanlıma baban eltimi alsın bi kere karşısına konuşsun dedim neymiş efendim o anlamazmış bende artık anlamıyorum dedim

ya aferdersin eltim onları nazı kaprısı ile sığdırmaz ediyor ama ondan iyisi yok bu devir şey yapan yaranıyor

Bunu tek bir açıklaması var eltin şuan seni kıskanıyo ve yaş sen daha 20 yasında olduğun için seni bastırmaya çalışıyo. bak canım aman kırgınlık olmasın aman kavga olmasın diye alttan alırsan hayatın boyunca hep oyle olursun hep kötü olan sen olursun. sakın taviz verme k.p. soyle kindar ne demek yaaa bunu nasıl sana telaffuz eder. tabiki seni çağırmadığı yere gitmeyeceksinnn. ben olsam su saatten sonra davet etse bile gitmemdee sen git tabi:)yasın genç... ama nişanlında sende agırlığınızı koyun. k.pde anlasın ole her denileni yapacakmışın, dedikler yere gideceksin falan gibi görmesin.Daha üstelerlerse gec karşısına konus acık acık bole bole de ne yapmamı bekliyorsunuz de saygı gördüğümde saygı duyarım de asla taviz vermeee. ay ben bile sinirlendm suan.

heee bide düğüne gelmezsede inan bu senin ayıbın olmazz. elalem sana değil ona konusur. bak kıskandıda gelmedi çekemedi derlerr sen düşünme o düşünsünn....

daha nışanlıyken ne bu baskı....
ailenizle bu konuyu konuşun açık seçik
nışanlınıza babası nasıl rest çekiyorsa sizde çekin dicem ama olmayacak....
gitmiyorum arkadaş zorlamı davet gelmeyen yerde ne işin var yaaaa
şuan toyluk zamanları ne dense yaparsın ben yapmadım mı bende yaptım ama artık maymun açtı gözünü kimseye eyvallahım yok
kimse bana zorla hiçbir şey yaptıramaz
nışanlınız ailesinin ağzına çok bakıyor malesef en büyük sorun bu
herkesi egale edin ve gitmeyin

Gitmemek gerginliği büyütür, var olan sorunları daha büyük hale getirir..
Bence gidin ama sizde aynen onun gibi davranın, merhaba diyip çekilin başınız dik bir şekilde umursamadan yok gibi davranın
Eski konuları bilmiyorum ama gitmemek çözüm değil bence, onun gibi davranmaya çalşın, hediyeler almayın muhabbet etmek için çaba harcamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…