Kızları sil dedim benı sildi.

O zaman haremınde besıncı olalım ben kaldıramıyorum öyle şeyler arkadaşım ya benle konuşuyorsa tek beni takıp edecek bıttı
İyi de daha haremlik bı durum yokmuş ki, adam sadece sana yükselmiş ki erkek milleti herhangi bi disiye aninda yukselebilir zaten, sen ciddiye almışsın bu kısa süreli flörtü, o da sana ciddi olmadığınızı göstermiş senin dediğin gibi ciddi bı durumunuz olsa sana dedirtmeden yapardı bu işi saygısını gösterirdi senin tabirinle.

Tamam da kendısı bana değer verseydi Ikı kızı sılmek zor değil demı sordum kım dıye tanımıyorum dedi bende sıl dedim
Şu saçma sapan tripleri yapmak için ergen olmak lazım.
Sevgili olunca insanların arkadaşlarına karışamazsınız. Ben kaç yıllık kocamın takipçilerine bakıp karışmıyorum. Karıştırmam da. Bana şunu sil demek güvensizliktir. Güven yoksa ilişki de yoktur

Numaramı sılmıs yazmaz sanmam evet ıstıyorum ıntıkam almak için
Adam intikam alacağınız kadar umursamıyor ki sizi.
En fazla gece yarısı libidosu şahlanır, sizi bir dürter. Siz de "intikam alırsınız", "amaan bununla mı uğraşacağım" der geçer gider.
İntikam alabilmek için karşınızdakinin hayatında negatif de olsa yeriniz olması lazım.

Bir kezo ve bir kamil hikayesi.
Konu sahibi 2 yıllık MYO bitiren,oraya da aile baskısından kaçıp giden okumakla alakasiz kapkara saçını bok sarısı yada kızıl yapan tulum peyniri kokulu.haftada bir duş yapan,özel bölge temizliği bilmeyen arti pispis ter kokan selam veren erkeğe "ne zaman evleniyoruz "diye darlayan.biri olduğuna eminim ispatlayamam.
Farzedelim ki evlendi bu kezo aşağıdaki senaryo gerceklesiyor

Evliligi kaçış olarak gören,calismayan keyfi calismayan işte begenmez bu kezolar çoğu zamanda kaçarak evlenen sonra 2.ayda hamile kalan boktan evliliğinde çocukları evlilik kurtarıcısı olarak gören ve her türlü işkenceye rağmen boşanmayan"ama cocuklarim babasız buyur ohihujujuu diye ağlayan .buradaki ve reelde %80kezo kadınlar böyle çok aziniz çok azimiz kalitelidir emin olun.Turkiyede 37 yaşındayım binlerce belki milyona yakın kadın tanıdım karşıdan gelirken daha anlıyorum fraksiyonunu.Cogu yarıdan fazlası böyle yani tanıdığınız her 10 kadından 5 i ve fazlası bu kezo gibidir etrafa bakın biliyorsunuz.

Ha karşısındaki kamil ayrı bır hikaye onu da başka entry de anlatirim.

birde kek börek yapmış ya la ilk görüşmeye mal ahahahahaha

O zaman haremınde besıncı olalım ben kaldıramıyorum öyle şeyler arkadaşım ya benle konuşuyorsa tek beni takıp edecek bıttı
Katıksız kezo seni :) pis kokulu dus almayan evlilik meraklısı Kezban evlenip ne yapacaksın senin gibiler evlenince ne yapıyor anlattım yukarıda oku.

Iyyy sigarada içiyormuş pis kokulu Kezban tahminim doğru çıktı dişinde fircalamiyordur bu kızım senin neyine ilişki evlilik :)sen saha görgü kurallarını,tuvalette kıçını temizlemeyi bilmiyorsundur

Asosyal kompleksli ekşiciye bak hele sen kadınlar kulübünde ne arıyorsun oğlum yetmiyor mu ekşi sözlük Türk kızı başlıkları. Ayrıca asıl koku senin apış arandan geliyor. Bilgisayarin başından kalk da bir duş al pis herif.

Konu sahibi sen de haksızsin ama adamın da savunulacak bir tarafı yok. Engellemesi senin hayrına olmuş yani intikam falan almaya çalışma bundan ne intikamı üç günde ne yaşadın da intikam alacaksın obsesif miisn yavrum sen

Canım dün bir bugün iki yanı ne gerek var biraz tanıma aşamasındasın daha yani acelen neydi al işte engellemiş duymuş saygıyı

A) Cinsel doyumlu hızlı davranılmış ilişkilerde ilk dengesizliği bertaraf etmek için = Sadakat değerinin devamlılığı × Özgüven

a) Sadakat değerinin devamlığı= Telefon bildirimlerini rahatça açabilmek + Akşamları kolay irtibat kurulması

b) Özgüven= İş hayatına+ İletişim biçimine+Sınırlarını bilme ve başkalarının sınırlarına saygı duyma biçimine yatırım+Kültürüne+En az 1 hobine+Kilona+Saçına+Cildine+Ellerine+Giyim tarzını hergün birini geliştirme güncelleme yapmalısın

Günün sonunda=
Sahip olduğu değerler > Tip

Kendine değer veren davranışlarda bulunmak > Başkalarının senin bilmediği değeri olacak

Piknik dedi hemen kek börek mi hazirladiniz?

Üç günluk adama? Oh my God

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…