iste buna deli oluyorum malesef pek cok erkek boyle ayrilinca kendileri istediklerini yapabilir ama kadin evlenirse hatta hayatinda biri bile olsa hemen demeye baslarlar cocugu goremezsinesin seni kabul etmis cocugunla yani sen bole kovalamacalarla ancak kendini yipratirsin keske eski esinle problemini halletseydin oncden daha evlendigini bile bilmiyor galiba biraz hizli olmus 2. evliligin _[/QUO
defalarca eski eşimi arayıp söylemeyiş düşündüm ama kızımı göstermez diye korktuğum için vazgeçtim
ewet ama dengesiz bi baba diil ve 1 senedir onun yanında inşallah bu sene yanıma almayı düşünüyorum ama ewlendiğimi duyarsa babası asla göndermez o yüzden saklıyorum zaten yoksa benim kimseden çekindiğim yok
ikinci evliliğimi resmi olarak boşanmadan yaptım herşey bu yüzden oldu aslında. mahkeme 5 sene sürünce artık hiç bitmicek diye düşünmüştüm ama bitti büyük kızım onu sakladığımı asla düşünmüyo çünkü şu anki eşimle ve ailesiyle gayet iyi anlaşıyo ama eşim arkadaş çevresi yanlış yorumlar diye herkese söylemek istemiyo bazıların asaçma gelebilir ama durum böyle
Babası böyle bir adam olsaydı,senin izini sürer ve evlendiğinden haberdar olurdu.
Bence bunu çocuklarına ve kendine yapma.
Bütün sırları ortadan kaldır.Kim ne derse,ne yaparsa yapsın.
Eski eşin,kızını vermek istemiyorsa zaten direnecektir.
Vermek istiyorsa hemen yollayacaktır.Kandırıp alırsan,sonrası daha kötü olur,iş inada biner.
Ve..Yeni eşin ve ailesi senin durumunu ve büyük kızını biliyormuş.Onlar kabul etmiş,diğerlerine ne ?
Boşu boşuna kendini cendereye sokuyorsun.Bu stresle genç yaşta bir yerine birşey olacak,Allah korusun.
Herşeyi dök ortaya,rahatla.
Büyük kızın senin başkasıyla evli olduğunu biliyor mu yani ?
Kız daha 11 yaşında.Böyle büyük bir sırrı beraber yaşadığı babasından saklamasını beklemek,onun için yeterince büyük bir yük.
Eski eşin,geçmişte büyük konuşmuş olabilir.Başkasıyla evlenirsen şöyle olur böyle olur demiş olabilir.
Ama zamanla herşey değişiyor.Duygular,fikirler,görüşler,yaşam şartları,herşey değişiyor.
Eski eşinin fikri de değişmiş,yumuşamış olabilir.O da kendine bir hayat kurmak istiyordur.
Belki ergenliğe girmekte olan kızının,annesiyle kalmasının daha doğru olduğunu anlamıştır.
eşin dul biriyle evlendiğinimi saklamak istiyor yoksa çocuklu dul biriylemi evlendiğini saklamak istiyor.ama unutmaki bu bir kusur değil hepizin başına gelebilecek bişey özünde bu durum sizin gururunuzuda kırıyo olmalı madem çevresi bu laf söz edecek insanlar ozaman seçimini bekar bir kızdan yana kullanmalıydı sizin psikolojinizi bozmaya ne hakkı var ki.bence eşinize durumun açığa çıkması gerektiğini söyleyin çocuklarınızın ve sizin akıl sağlığı için bu şart
cocugunuzu görememekten mi korkuyorsunuz
mahkemeye verirsiniz olur biter
eger bi namussuzluk,devlete hainlik,baska pis isler yapmadiysaniz zaten devlet yuva kurmus,hayatini duzene sokmus ve en onemliside anne olan kisiye cocugun velayetini verir
Kiziniz neden babasinin yaninda kaliyor? velayeti onda mi?
kızım biliyo kardeşini de gördü ve şimdi tatilde yine birlikte olucaz. tek üzüldüğüm büyük kızım zaten onu böyle bi durumda bıraktığım için çok kızıyorum kendime. öyleyse niy etekrar evlendin diceksin.. sadece aşık oldum ve zamanla bişeyleri düzeltip kızımı tekrar yanıma almak tek gayem
Şu an resmi nikahınız var değil mi?
Tekrar evlenmen yanlış değil,tabii ki yeniden yuva kurmak hakkın.
Kızının velayeti babasında mı ?
Bence bir avukata danışıp olabilecekler hakkında bilgi al.
Babasının,kızını sana göstermeme gibi bir lüksü yok.
Ama velayet almak istersen nelerle karşılaşırsın,onları öğrenmiş olursun.
boşandıktan sonra yasal süre 300 gün. dolmadan tekrar nikah yapamıyosunuz bu sürenin dolmasını bekliyoruz kasımda dolucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?