eşim beni dul ve çocuklu olduğum için asla kusurlu görmüyo zaten ama şu anki çevresi bunu anlıcak kapasitede diil burdan uzaklaştığımızda inşallah herşey düzelicak. eşim beni rencide edicak hiç bi şey yapmaz kendinden çok düşünür beni ama herşeyin yeri ve zamanı var bişeyler daha çok yeni
boşandıktan sonra yasal süre 300 gün. dolmadan tekrar nikah yapamıyosunuz bu sürenin dolmasını bekliyoruz kasımda dolucak
yok velayeti bende ama bu çevreden uzaklaşana kadar ve benim tekrar evlendiğimi eski eşime anlata kadar babasında kalmasının doğru olduğunu düşündüm. doğrumu düşündüm bilmiyorum ama durum böyle
boşandıktan sonra yasal süre 300 gün. dolmadan tekrar nikah yapamıyosunuz bu sürenin dolmasını bekliyoruz kasımda dolucak
Bir de aklıma takılıyor, bu ünlüler nasıl evleniyor? bu yasal süre sadece sıradan insanları mı bağlıyor? Ali Taran nasıl evlendi 20 gün içinde ne kadar karışık işler ya :44:
Bak şimdi işin rengi değişiyor...
Büyük kızının velayeti sendeymiş ve kızın da sendeymiş.
Sen yeni eşinle yeni bir hayata başlamak için,büyük kızını eski eşine göndermişsin.
Herhalde,yeni eşinin çevresini de düşündün,ilk evliliğinden kızın olduğunu bilmesinler istedin.
Şimdi de pişmansın.Ama yeni eşinle henüz nikahın olmadığı için,eski eşinin tepkisinden korkuyorsun.
Doğru anlamış mıyım ?
Boşanma davasının 5 yıl sürmesi ,bu kadına yapılan zulüm !nasılsa erkekte hakim uzatmışta,uzatmış davayı yada avukatın iyi değildi, ortada bir durum var ama anlamadım?
ben 30 yaşındayım ve iki evlilik yaptım ilk evliliğimden 11 yaşında ikinci evliliğimdense henüz altı aylık iki kızım var ama ilk kızımı şu an oturduğum çevreden ikinci kızımı ise ailemin oturduğu çevreden saklamak zorundayım ve bu durum beni çok yoruyo. Iki kızımı da çok seviyorum herşeyim onlar benim ama hayat beni bu pozisyonda bıraktı. Bazen çıldırıcak gibi oluyorum ama kızlarım için şimdilik bişeyleri saklamak zorundayım kimseye bişey anlatamadığım için buraya yazmaya karar verdim. Benim pozisyonumda birileri varmı çok merak ediyorum. Umarım yoktur çünkü çok zor bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?