Kızlarım için bazı şeyleri saklamak zorundayım

siz bi de şimdi nikahta yapamamışsınızdır dmi?
5 yıldır boaşanamıosun ya hani

boşandıktan sonra yasal süre 300 gün. dolmadan tekrar nikah yapamıyosunuz bu sürenin dolmasını bekliyoruz kasımda dolucak

Bir de aklıma takılıyor, bu ünlüler nasıl evleniyor? bu yasal süre sadece sıradan insanları mı bağlıyor? Ali Taran nasıl evlendi 20 gün içinde ne kadar karışık işler ya :44:

yok velayeti bende ama bu çevreden uzaklaşana kadar ve benim tekrar evlendiğimi eski eşime anlata kadar babasında kalmasının doğru olduğunu düşündüm. doğrumu düşündüm bilmiyorum ama durum böyle

boşandıktan sonra yasal süre 300 gün. dolmadan tekrar nikah yapamıyosunuz bu sürenin dolmasını bekliyoruz kasımda dolucak

Bak şimdi işin rengi değişiyor...
Büyük kızının velayeti sendeymiş ve kızın da sendeymiş.
Sen yeni eşinle yeni bir hayata başlamak için,büyük kızını eski eşine göndermişsin.
Herhalde,yeni eşinin çevresini de düşündün,ilk evliliğinden kızın olduğunu bilmesinler istedin.
Şimdi de pişmansın.Ama yeni eşinle henüz nikahın olmadığı için,eski eşinin tepkisinden korkuyorsun.
Doğru anlamış mıyım ?

Boşanma davan neden 5 yıl sürdü ?

Çok üzgünüm ama eğerki babası vermek istemezse, belki vermek istese bile o kızın velayetinin sizde kalacağı şüpheli...

Benim iyice kafam karıştı :44:

Şimdi siz resmi olarak ayrılmadan başkası ile beraberlik yaşıyorsunuz şu durumda, ve çocuğunuzda olmuş...

Kusura bakmayın 2. eşinizin ailesinden çevresinden ilk çocuğunuzu saklamanın hiç alemi yok. Daha resmi oalrak boşanmamış bir kadından çocuğu olmasını yadırgamıyorlarda resmi evliliğinizden olan kızınızı mı yadırgayacak bu insanlar. Alnınız bu konuda açık olmalı. Evet şu durumda ilk eşiniz arıza çıkarabilir ve kızının velayetini vermek istemeyebilir, konuşup ikna etmeniz gerekecek

Son düzenleme:
Eski eşin elbette tepki vericektir,kim kayıtsız kalır ki bu duruma.Sonuçta
resmi olarak adamla evliyken evlilik dışı ilişki yaşıyorsun bir de bebek yapıyorsun.
2. eşim diye bahsettiğin kişi aslında resmi olarak 'eş' in değil canım

Eski eşinle görüşmüyorsun sanırım.Görüşseydin hamile olduğunu filan bilirdi.
Kızını geri al.Almaman için bir sebep yok.
Eski eşin,evine ziyarete gelip seni kontrol edecek değil nasılsa.

Bence sen öncelikle,yeni eşinin çevresine,büyük kızını söylemekle işe başla.
Galiba asıl bunu sorun ediyorsun.

Eski eşin,hamile olduğunu duymadıysa,birisiyle birlikte olduğunu da duymaz.
Hep birlikte tatil yapmışsınız,haberi olmamış.Evde kiminle yaşadığını nereden bilecek ?
Amaa...Kasım ayı gelince nikahını yapar,herkese ilan edersin inşallah.

evet bencede böyle durum
ben hepsini boşverdimde
o 11 yaşındaki çocuğa bu durumu nasıl izah ettin peki
nasıl saklıyor bu sırrı ve kendini dışlanmış hissetmiyormu
annem başkasıyla evlenmek için beni gönderdi
sonrada tekrar bebek yaptı böyle düşünmezmi
ayrıca bu durum ortaya çıktığında eski eşinle kızının da
ilşkilerini bozmuş olucaksın bence baba sormıyacakmı
neden benden sakladın diye

benim anlamadığım neden ikinci evlilik için
acele ettiniz bekleseydiniz o zaman sürenizin
dolmasını kusura bakmayın ama yaptıklarınız bana
göre hiç mantıklı değil sakladığınız şeyler evlatlarınız
hani başka bir şey değil bu şekilde sıkıntı stres çekeceğinize
artı evledınızdan ayrı kalacağınıza evlenmek için
biraz daha bekleseydiniz kimseden bir şeyler saklamak
zorunda kalmazdınız ayrıca şimdi beraber olduğunuz eşiniz diyemicem
kusura bakmayın resmi nikahınız yokmuş adam neden kızınızı saklama
gereği duymuş çevre sizden ve kendi hayatından dahamı önemliymiş acaba

Boşanma davasının 5 yıl sürmesi ,bu kadına yapılan zulüm !nasılsa erkekte hakim uzatmışta,uzatmış davayı yada avukatın iyi değildi, ortada bir durum var ama anlamadım?

evet o da ayrı mesele
neden şimdiki eşin büyük kızını saklamanı istediki
garip değilmi yani madem çocuklu biriyle evlenmek onun için tersti
gitsin bekar biriyle evlenseymiş eşinin ilk evliliğimi bu
biz kadınlar çok safız valla
sen ona deseydin böyle bişeyi asla kabul etmezdi emin ol
çocuğum kabul ediceksen gel derdi

Tek bişey söyleyebiliyorum,

Aşık olduğum için yaptım demiştiniz ama aşk meşk bi yere kadar, o evladın velayeti sizdeyken babasına da bu adamla olabilmek için mi verdiniz?

Boşanma davasının 5 yıl sürmesi ,bu kadına yapılan zulüm !nasılsa erkekte hakim uzatmışta,uzatmış davayı yada avukatın iyi değildi, ortada bir durum var ama anlamadım?

sanırım eski eşi boşanmak istemedi
taraflardan biri istemiyorsa mahkemelere katılmıyorsa uzatılıyor
diye biliyorum

bu konuda yorum yapmak istemiyorum, yalnız eşim eşim diyip durmayın lütfen, o sizin eşiniz değil birlikte yaşadığınız insan...

hadi bebeği niye sakladığını anladık, eski eşim psikopat büyük kızımı yollamaz diyosun

ama büyük kızını saklaman çok saçma geldi zaten yeni eşim ve ailesiyle iyi anlaşıyo diyosun, eşinin arkadaşlarına ne ki, senin kızın varmış yokmuş onları ne ilgilendirsin sizin özeliniz.

ayrıca 11 yaşındaki bi kız çocuğu nasıl öz babasıyla yaşadığı halde annesi hakkındaki bu kadar sırrı saklayabilir, babasına hiç çaktırmayabilir, bu imkansız bişey bence!!

Son düzenleme:
Dünyada çocuklarımdan daha değerli hiç bir şey olamaz kim ne isterse düşünürse düşünsün onlar utanılıp saklanacaklar değiller ......

şimdi 2 cocugunu öncelikle neden ailenden gizli tutuyorsun hadi onuda geçtim hamilelik sürecinde ailenle hiç görüşmedin mi bu durumu eşin biiliyormu ?

Sevgili anneler ben bir öğretmenim ve şimdiye kadar gördüğüm sorunlu tembel haşarı çocukların çoğu anne babası ayrılmış ve arada yaşından büyük yükler taşımış çocuklardı.Hiç bir günahı olmayan yavrucaklar.İnsanlar evlenirler yürütemeyebilirler ama çocukları varsa her şeyi ona göre yapmalıdır.Çocuklar bizim geleceğimiz ve onları dünyaya getirirken sadece büyütme sorumluluğumuz yok onları sağlıklı mutlu bireyler olarak yatiştirmeye çalışmalıyız bu bilince sahip olmayan anne babalara çok kızıyorum tamam sizinde bir hayatınız var evlenirsiniz ama çocuk önceliklidir bende bir anneyim ve kızım her şeyden herkesten önce gelir eşimden bile onun mutlu olması için her şeyi yaparım anlayamıyorum gerçekten anne baba olmak için de sınav yapsalar insanları yeridir yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…