hadi bebeği niye sakladığını anladık, eski eşim psikopat büyük kızımı yollamaz diyosun
ama büyük kızını saklaman çok saçma geldi zaten yeni eşim ve ailesiyle iyi anlaşıyo diyosun, eşinin arkadaşlarına ne ki, senin kızın varmış yokmuş onları ne ilgilendirsin sizin özeliniz.
ayrıca 11 yaşındaki bi kız çocuğu nasıl öz babasıyla yaşadığı halde annesi hakkındaki bu kadar sırrı saklayabilir, babasına hiç çaktırmayabilir, bu imkansız bişey bence!!
Büyük kız annesinin durumunu bilmiyo ki zaten
nasıl bilmiyo canım, eşim ve eşimin ailesiyle çok iyi anlaşıyo diyo
valla bilemiyorum bu durum bana fazlasıyla absürd geldi, başlık sahibin neden başlık açtığınıda anlamadım zaten
Boşanmadan yeni bir evliliğe yelken açmşsınz aslnda evlilikte denemez şuanda evlilik dışı bir çocuğunuz var sevgilinizden anladığım kadarı ile
sevdiğiniz adamın çevresi sormadımı size nikahı düğünü falan .Asıl olgunlukla karşılanmıcak şeyler bunlar bence kızınız değil
ikinci evliliğimi resmi olarak boşanmadan yaptım herşey bu yüzden oldu aslında. mahkeme 5 sene sürünce artık hiç bitmicek diye düşünmüştüm ama bitti büyük kızım onu sakladığımı asla düşünmüyo çünkü şu anki eşimle ve ailesiyle gayet iyi anlaşıyo ama eşim arkadaş çevresi yanlış yorumlar diye herkese söylemek istemiyo bazıların asaçma gelebilir ama durum böyle
nasıl bilmiyo canım, eşim ve eşimin ailesiyle çok iyi anlaşıyo diyo
valla bilemiyorum bu durum bana fazlasıyla absürd geldi, başlık sahibin neden başlık açtığınıda anlamadım zaten
Kim bilir neler olmuştur insanları yadırgamamak gerek hayat çok acımasız neler getiregını kimse bilemez o yüzden herkesin hayatı kendisine ben çoçuklara acıyorum yazık hemde kız evladı daha hasas olur ileride çok sorun cıkmadan bence olanları herşeyi anlatın gitsin çoçuklar büyüyünce anlatmanız çok güç olur yazık hem size hem çocuklarınıza
kimseyi yargıladığım yok sadece mesajlardaki çelişkilerden bahsediyorum ben, herkesin özgürce yorum yapma hakkı var bu forumda hakaret etmedikçe
Bilemeyiz belki de çocuğun babasında kalması daha hayırlıdır.Allah yavrulara yardım etsin...
Keşke aşkınızı düşündüğünüz kadar kızınızı da düşünseydiniz 11 yaşında anne den uzak annesi başkasıyla beraber ama babasının yanında ağzını sıkı tutmak zorunda ergenliğe adım atacak kim bilir arkadaşlaının yanında kendini nasıl hissediy, büyük konuşmayayım ama kızıma bunları yaşatacağıma kasımda evlenirdim çokta zor bi şey değil herhalde o kadar beklemek
okudum okudum hiç bişey anlayamadım..
kafammı durdu olaymı karışık
bilemeyiz belki de çocuğun babasında kalması daha hayırlıdır.allah yavrulara yardım etsin...
Biraz karışık canım biraz da akşam oldu ya:)))
Şimdi mesy ile eşi boşanmak isterler, dava sürerken mahkeme kızlarını mesy'ye vermiştir ama bir sebepten kızları babada kalmaktadır.
Bu sırada dava 5 yıl sürdüğü için mesy de aşık olduğu için dayanamaz ve ilk eşinden boşanmadan ikinci eşim dediği başka bir adamla yaşamaya başlar. Ve daha nikahlanmadan ondan da bir çocuğu olur şu an 6 aylık olan bir kız.
Resmi nikahın yapılmasına daha dört ay vardır çünkü yasal süre olan 300 gün dolmamıştır.
Mesy ilk kızını yanına alacaktır ama ilk eşi bu olayları bilmediği için ona nasıl açıklayacağını düşünmektedir. Ayrıca evleneceği adamın ailesi harici çevresi de durumu bilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?