Kızlarım için bazı şeyleri saklamak zorundayım

Büyük kız annesinin durumunu bilmiyo ki zaten

Keşke aşkınızı düşündüğünüz kadar kızınızı da düşünseydiniz 11 yaşında anne den uzak annesi başkasıyla beraber ama babasının yanında ağzını sıkı tutmak zorunda ergenliğe adım atacak kim bilir arkadaşlaının yanında kendini nasıl hissediy, büyük konuşmayayım ama kızıma bunları yaşatacağıma kasımda evlenirdim çokta zor bi şey değil herhalde o kadar beklemek

Büyük kız annesinin durumunu bilmiyo ki zaten

nasıl bilmiyo canım, eşim ve eşimin ailesiyle çok iyi anlaşıyo diyo

valla bilemiyorum bu durum bana fazlasıyla absürd geldi, başlık sahibin neden başlık açtığınıda anlamadım zaten

Son düzenleme:

valla bilemiyorum bu durum bana fazlasıyla absürd geldi, başlık sahibin neden başlık açtığınıda anlamadım zaten

Valla ben bilmiyo diye okudum hep.

E babasına nası söylemeden duruyo ki ona da yük bu durum(

Boşanmadan yeni bir evliliğe yelken açmşsınz aslnda evlilikte denemez şuanda evlilik dışı bir çocuğunuz var sevgilinizden anladığım kadarı ile
sevdiğiniz adamın çevresi sormadımı size nikahı düğünü falan .Asıl olgunlukla karşılanmıcak şeyler bunlar bence kızınız değil

Bi de eski kocası için dengesiz diyodu ama açık konuşalım böyle bi durum kimin başına gelse kızını o anneye vermek ister ki

işte daisycim mesajı, ne yani beraber yaşadığı adama bu benim bi arkadaşım dicek hali yok ya, 11 yaş çocuk olabilir ama bunu yutmaz sanırım, eşinin ailesini ne diye tanıttı, büyük kız bu insanlarla iyi anlaşacak kadar muhabbet kurmuş demekki, gayet iyi anlaşıyo dediğine göre, üstelik hiç mi annesini hamile görmedi, bebek için ne diyo peki kızına, bu kadar karman çorman yalan pembe dizilerde bile olmaz, saçma
bizden ne istediğinide anlamadım, buraya başlık açanlar genelde öneri ister, bizden öneride istemiyo, durum bildiriminde bulunmuş

Son düzenleme:

Hımmm acaba konuyu okuyan 1 ziyaretçi konu sahibi mi???

Kim bilir neler olmuştur insanları yadırgamamak gerek hayat çok acımasız neler getiregını kimse bilemez o yüzden herkesin hayatı kendisine ben çoçuklara acıyorum yazık hemde kız evladı daha hasas olur ileride çok sorun cıkmadan bence olanları herşeyi anlatın gitsin çoçuklar büyüyünce anlatmanız çok güç olur yazık hem size hem çocuklarınıza

Son düzenleme:

kimseyi yargıladığım yok sadece mesajlardaki çelişkilerden bahsediyorum ben, herkesin özgürce yorum yapma hakkı var bu forumda hakaret etmedikçe

İkinci kızı da ailesinden saklıyomuş demekki kendi ailesi de bu birlikteliği bilmiyo, e peki hiç soran yok mu kızım napıyosun, ne yersin ne içersin diye.

kimseyi yargıladığım yok sadece mesajlardaki çelişkilerden bahsediyorum ben, herkesin özgürce yorum yapma hakkı var bu forumda hakaret etmedikçe

şimdi neden üstüne alındın ben anlamadım sana cevap vermedimki ben sadece genel olarak konuşuyorum tabikide kimseyi yargılayamaz hiç kimse yargılanamaz sadece bir suç işlendiğinde mahkemede sadece yargılanırsın sıradan hiç kimse o hakkı kendısınde bulmamalı [ı][/ı]

Hayatın zorken neden daha da çıkmaza soktun anlayamadım ki...
11 yaşındaki kızını eşine gönderdiğinde ( ikinci evliliğinizde (!) saklıyorsunuz ya) ne dedin merak ettim. Eğer 2. kızını saklayacak kadar kötü birisiyse bunun nedenini bilmek isteyecektir. Mahkemeniz 5 yıl sürmüş neden bu kadar uzun sürdü? Eşiniz yüzünden olsa 2. bebeğinizi bilirdi. Sonuçta sizin peşinizi bırakmak istemeyen biri her attığınız adımı da bilir. Çok karışık bir durum. Anlamakta güçlük çekiyorum. Ama bu sırlar zinciri ki burdaki sır iki masum çocuğumuz mutlaka ortaya çıkacak.
Bir avukatla konuşun 1. kızınız için velayetini kaybeder miyim diye. Sonuçta resmi olmayan bir ilişki söz konusu.
Kızınızı alın yanınıza... Ama bu durumda etraf ne der durumu var dimi... Bence etraf ne deri de bırakın. Söylenecekler çocuklarınızdan daha önemli olamaz..

Bilemeyiz belki de çocuğun babasında kalması daha hayırlıdır.Allah yavrulara yardım etsin...

Bırakın kasımda evlenmeyi beklemek? bir de bebek imal edilmiş o arada!

Allah akıl fikir versin bu kadınlara...

Herkes kafasından çeker derler ama..ya o çocuklar?

Hiçbir AKILSIZ ana babanın kendi zevki için çocukları harcamasına hakkı olmamalı!

.

okudum okudum hiç bişey anlayamadım..
kafammı durdu olaymı karışık

Biraz karışık canım biraz da akşam oldu ya:)))

Şimdi mesy ile eşi boşanmak isterler, dava sürerken mahkeme kızlarını mesy'ye vermiştir ama bir sebepten kızları babada kalmaktadır.

Bu sırada dava 5 yıl sürdüğü için mesy de aşık olduğu için dayanamaz ve ilk eşinden boşanmadan ikinci eşim dediği başka bir adamla yaşamaya başlar. Ve daha nikahlanmadan ondan da bir çocuğu olur şu an 6 aylık olan bir kız.

Resmi nikahın yapılmasına daha dört ay vardır çünkü yasal süre olan 300 gün dolmamıştır.

Mesy ilk kızını yanına alacaktır ama ilk eşi bu olayları bilmediği için ona nasıl açıklayacağını düşünmektedir. Ayrıca evleneceği adamın ailesi harici çevresi de durumu bilmiyor.

Son düzenleme:
sanirim kasima kadar bekleyip eski esine ve ailene gercekleri soylemen en iyisi..anlamadigim da cok noktalar var..ailenle hic mi gorusmuyorsun hamilelik ve cocugunu bi yere birakilacak yasa gelip sonra ailene de gitmen uzun bir surec ve ailen hic merak etmiyor mu seni bu kiz tek ne yapiyor diye yada ailene de yalan soyledin eski kocanla biliyorlar hala..
birde kizin simdi birlikte oldugun kisinin cevresiyle muhabbet ederken size anne demiyor mu?onu kim diye tanittiniz..
kiziniz simdi kucuk anlamiyor olabilir ama bir kac sene sonra olaylari dusundugunde araniz kotu sekilde bozulabilirsiz esinizin cocugunuzu vermemesinden korkuyorsunuz ama kiziniz ileride ya sizi istemezse?su yalanlardan artik kurtulun..

Son düzenleme:

ikisinide bırakıp çocuklarıyla yoluna devam edecek..
bu kadar saklı şeylerin olduğu ilişki garip
ilk kocası öğrense kızı vermez..ikinci öğrense bırakır belki..
pek karışık bir durum ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…