- 29 Nisan 2020
- 2.169
- 4.155
- 133
- Konu Sahibi Cirkinsansi06
-
2 kucuk cocugu varmis biri 3 aylik. Kadin nasil oyun oynasin butun gun?Oyun konusunda sıkıntı yaşayanlar , aynı oyunu yükleyip oynasalar , sürekli oyunla meşgul görünüyor gibi yapsalar , acaba karşı taraf vazgeçmez mi ?
2 kucuk cocugu varmis biri 3 aylik. Kadin nasil oyun oynasin butun gun?
İnternette oyun oynayan kadınlar da sizlerin kocalarına ölüyordu zaten! Kocamız ahlaksız demiyorlar da oyun oynayan kadının namusuna laf ediyorlar.Dogrusunu yapmışsın canım aynı evde bile kalma kendi ailenin yanına git sen onun karısısın sana asla sen bilirsin yok kızları silemessin. Afedersin hossst lan karın o senin karın internetteki bi şırpıntıya degişemessin karını canım üzülürsün aglarsın kokay değil bir yuva dagılıyor ama tercih ediyorsan bırak sagılsın al nafakanı sürünsün
Şırpıntı yazmış bir de:))İnternette oyun oynayan kadınlar da sizlerin kocalarına ölüyordu zaten! Kocamız ahlaksız demiyorlar da oyun oynayan kadının namusuna laf ediyorlar.
kimse oyun oynayan kadınlara laf etmedi belliki sende oyun oynuyorsun üstüne alınmışsında benim lafım konu sahibinin fingirdedigi kadına canım yoksa internetsiz ev kalmadı illaki okey falan oynuyoruzdur hepimiz arada ama edebimizle degilmi senin üstüne alınacagın bişey yok yaniİnternette oyun oynayan kadınlar da sizlerin kocalarına ölüyordu zaten! Kocamız ahlaksız demiyorlar da oyun oynayan kadının namusuna laf ediyorlar.
size ne oldu onu anlamadım çokmu komigine gitti yazımŞırpıntı yazmış bir de:))
Eee yanlış yazılınca komiğime gitti.size ne oldu onu anlamadım çokmu komigine gitti yazım
Kv le yaşıyorum iyi insanlar onlarla bir problemim yok
yazılışı nasıldı aceba dogrusunu yazarmısınızEee yanlış yazılınca komiğime gitti.
Şırfıntıyazılışı nasıldı aceba dogrusunu yazarmısınız
Yalnız oyun oynadığı kızla findirdeme falan yok. Hemen karşı taraf kadın diye yapıştırmışsınız şırfıntıyı ama öyle bir durum yok. Konu sahibi hazmadememiş bir kadınla oyun oynamasına. Haklıdır ya da değildir bir şey demiyorum ama karşı tarafın kocasını baştan çıkarmak gibi Bi derdi yok. Yani evli adamlar temiz de karşısındaki kadın yapışmış algıeından biraz sıyrılsak daha sağlıklı olacak.kimse oyun oynayan kadınlara laf etmedi belliki sende oyun oynuyorsun üstüne alınmışsında benim lafım konu sahibinin fingirdedigi kadına canım yoksa internetsiz ev kalmadı illaki okey falan oynuyoruzdur hepimiz arada ama edebimizle degilmi senin üstüne alınacagın bişey yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?