• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlarrr bir bakar mısınız?

Kadinin isi belli olabilir fakat ucretini odeyip bindigi aracin soforunden bunu duymaya hakki yok herhalde.esiniz araci teslim ettikten 2 3 gun sonra tekrar bindiyse sabit tanidigi sofore soylemistir yerine bakan kisi bu sekilde bir teklif sundu diye rahatsizligini sertce belirttiyse akrabanizda arayip esinize bagirir.
Esinizde yaptiysada evet der mi size.?esinizi taniyan sizsiniz

Esim uyuyor gidip uyuyamiyorum. Yapmadigini biliyorum ama adamin söyledikleri kulağimdan gitmiyor. 1 yillik evliyim. Bebek istiyoruz bunlarda var tabii. Belki de bu yuzden bu kadar hassas davrandim
Evet anlayabiliyorum ama gercekten o kadinin agzindan ne ciksa zaten inanmiycaksin. Sakin karsi karsiya gelip te onun dedikletini onemsermis pozu vermeyin

Kadinin isi belli olabilir fakat ucretini odeyip bindigi aracin soforunden bunu duymaya hakki yok herhalde.esiniz araci teslim ettikten 2 3 gun sonra tekrar bindiyse sabit tanidigi sofore soylemistir yerine bakan kisi bu sekilde bir teklif sundu diye rahatsizligini sertce belirttiyse akrabanizda arayip esinize bagirir.
Esinizde yaptiysada evet der mi size.?esinizi taniyan sizsiniz
Kadin her gun arabaya biniyor. 3 gundur araba sahibi var arabada. Yapsaydi sonucu ne olursa olsun sòylerdi. Onu cok iyi taniyorum ve yalan soylemedigini biliyorum

Kadin her gun arabaya biniyor. 3 gundur araba sahibi var arabada. Yapsaydi sonucu ne olursa olsun sòylerdi. Onu cok iyi taniyorum ve yalan soylemedigini biliyorum
O zaman kapatin konuyu.akrabanizada soyleyin bizi tanimiyor musun ki bu sekilde bir soylemi bize tasidin.evimizde huzursuzluk olabilirdi biz birbirimize guvenmesek diye.

Bòyle bir insanla ugrasmiycam. Olur da esimi ararsa o zaman durum farkli tabii ama simdilik sessiz olacağimm haklisin canim tesekkùr ederim
Rica ederim canim. Zaten senin yazdiklarindan bu kadar emin oldum. Al demis almamiş. 3 gun gecmis yeni ariyor. E meslekte belli. 1 yillik evlisiniz. Sıkma caniniiiii

Rica ederim canim. Zaten senin yazdiklarindan bu kadar emin oldum. Al demis almamiş. 3 gun gecmis yeni ariyor. E meslekte belli. 1 yillik evlisiniz. Sıkma caniniiiii
Ben de böyle düsünüyorum. Ùstelik esim bu kadar bebek isterken bunlari sòylemez.Rabbim utandirmasin.güvendigimiz daglara kar yağdirmasin insallah

Benim anlamdıgım arabasına binen bir kadın ne sebeple durduk yere böyle bir şey söyleme geregi duyar ki.Kadının işi gücü yok eşinizle mi uğrasın.Kadın hayat kadınıysa bile bir çok kişilerle takılıyor zaten meşgalesi vardır.durduk yere neden eşinize iftira atsın ki.
Hadi hayat kadini doğru söylüyor diyelim. Esi yatmak istemis, kadinin zaten isi o peki neden gocunuyor? Neden şikayette bulunuyor. Bunda var bir bit yeniği.

Hadi hayat kadini doğru söylüyor diyelim. Esi yatmak istemis, kadinin zaten isi o peki neden gocunuyor? Neden şikayette bulunuyor. Bunda var bir bit yeniği.
Ben de o yùzden iftira diyorum zaten. Sanki o isi yapmayan bir kadinmis gibi davraniyor. Cok rahatsiz olduysa da 3 gun beklemezdi bence.

Back
X