19 yaşından 26 yaşına kadar hangi pozisyonlarda çalıştın söyler misin... kk da zengin bir öğretmenimiz vardı o geldi aklıma :))
Yok o ogretmenimiz ciddi ruhsal problemleri vardi.
Her genel muduru hissedari Holding zannetmeyelim.Kucuk isletmelerinde hissedarlari genel mudurleri oluyor.Bence kpnu o degil burda.
Kalemero kabullenmis herseyi.Biz burda daha strese giriyoruz kiz aldatiliyor devamli diye
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu adam 40 yaşına yakın. acaba hiç evlenmişmi. çocukları varmı. merak ettim şimdi...
Onu Bende Merak Ettim Bak Onca Kızla İlişki İlla Bi Kaçak Olmuştur Bence YaaaAma Nikah Bilemem...
Onu Bende Merak Ettim Bak Onca Kızla İlişki İlla Bi Kaçak Olmuştur Bence YaaaAma Nikah Bilemem...
Arkadasim oyle olsa nedrn kendimi helak edeyim adam benimle mi benmle ok der keyfime bakarim ilgilenmm teferruatla evlenme teklifi ettiginde de atlardim o yaptigim hatalarida yapmaz etraginda pervane olurdum ben kurmadm oynamadım askimi yasadim hoyratca yarini dusunmeden amanelimde tutayim diye dusunmedenSize madalya takmak lazım.
19 yaşında çalışmaya başlayıp 7 senede genel müdür oldunuz demek..
Doktora yapmış insanlar 7 senede genel müdür olamıyor çünkü bu ülkede..
Neyse, ben hala sizin aşkınızın statü ve para aşkı olduğunu düşünüyorum.
Başarılar diliyorum.
Eee kalemero konustunuz mu sevgilinle? Nedir gelisme?
kızlar uzatmalı sevgilimle neler yaşadığımı bilenler var hatta hep tepki aldım hep hatalı bulundum ama bilmediğiniz şu ki kimse kimsenin neler yaşadığını bilemez ne kadar güzel şeyler yaşandığını bilemez ve bu ilşki için nelere göğüs gerildiğini nelere katlanıldığını kimse bilemez. biz ok dara çok şeye katlandık ki o kadar çok şeye göğüs gerdik ki bunun da üstesinden ben geleceğim diye ahd ettim ... bir insanın dualarla kaderi değişirmiymiş değişirmiş ben bunu anladım Rabbime binlerce kez şükürler olsun.... şimdi bir şeyler yoluna girdi diyebilirim en azından görüşüyoruz benim çok fazla sinir krizi geçireceğim durum olmuyor beni düşünüyor ve bir parçada olsa bana göre hareket edebiliyor benimle planlar yapıyor ve zaman geçiriyor ama tabi benim takıldığım üzüldüğüm çok şey var hala ağlama nöbetlerim geçmiş değil hala içimdeki sıkıntı geçmedi ve biliyorum ki her şey tam anlamıyla değişmedi hala üzüleceğim şeyler var ama içimdeki ses hep pişman düzeltmeye çalışıyor kurtulmaya çalışıyor diyor.
şimdi kız sürekli ulaşabileceğim bir yerde ve geçenlerde yanımdan birini gönderip aramızın iyi olduğunu işte yan yana geldiğimizde sürekli gülüdüğümüzü falan çaktırmadan ilettim evli hatuna eee tabi bu da buna istinaden elimden kaçtı diye düşünerek biraz mutsuz görünüyor bu aralar sizce başka ne yapabilirim ? nasıl davranmalıyım
not : bilmeyenler için 6 yıllık sevgilim beni evli olan yakın bir arkadaşımla aldattı ve ben bunu öğrendim net bir şekilde tabikide inkar ettiler hiç oralı olmadılar şimdide kızın adını ağzıma alsam kavga ediyor benimle bıktım artık diye
Evet görüştük birde soyle bir olay oldu bu gun sinav varmis evli kiz sinavdan ciktiktan sonra yanina gelmis benide aramisti saat 2 de yemege cikalim diye konuşuruz demisti ok dedim bende neyse gorustuk oturuyoruz konustuk biraz faln derkn yanaginda turuncu bir ruj izi boynuna dogru o ne dedim brn cingal cikardim aldi pecete sildi aaa hakikaten nerden gelmis bu aaa gelmeden sunu görmüştüm ondan heralde diye salladi ama oyle normal opmeden olacak sey degil şak diye opmus yani bir suru tantana yani sonrada ben tum icimdekileri döktüm arti dayanamiyirum ölç tart düşün ben bu sekikdd devm edemiyirum cok yiprandim dedim sana soz veriyorum her sey duzelecek cart curt bir sürü salladi benim gucum kalmadi dedim bana beni sorgulama dusme pedime dedi bende olmuyor ists biraz kafani dinle ne istedigibden emin ol dedim kalktim sonra aradi faln oyle iste
evli kız yanına mı gelmiş. bunu sana sevgilinmi dedi bunu. neden görüşmüş peki.. ..Evet görüştük birde soyle bir olay oldu bu gun sinav varmis evli kiz sinavdan ciktiktan sonra yanina gelmis benide aramisti saat 2 de yemege cikalim diye konuşuruz demisti ok dedim bende neyse gorustuk oturuyoruz konustuk biraz faln derkn yanaginda turuncu bir ruj izi boynuna dogru o ne dedim brn cingal cikardim aldi pecete sildi aaa hakikaten nerden gelmis bu aaa gelmeden sunu görmüştüm ondan heralde diye salladi ama oyle normal opmeden olacak sey degil şak diye opmus yani bir suru tantana yani sonrada ben tum icimdekileri döktüm arti dayanamiyirum ölç tart düşün ben bu sekikdd devm edemiyirum cok yiprandim dedim sana soz veriyorum her sey duzelecek cart curt bir sürü salladi benim gucum kalmadi dedim bana beni sorgulama dusme pedime dedi bende olmuyor ists biraz kafani dinle ne istedigibden emin ol dedim kalktim sonra aradi faln oyle iste
Evet görüştük birde soyle bir olay oldu bu gun sinav varmis evli kiz sinavdan ciktiktan sonra yanina gelmis benide aramisti saat 2 de yemege cikalim diye konuşuruz demisti ok dedim bende neyse gorustuk oturuyoruz konustuk biraz faln derkn yanaginda turuncu bir ruj izi boynuna dogru o ne dedim brn cingal cikardim aldi pecete sildi aaa hakikaten nerden gelmis bu aaa gelmeden sunu görmüştüm ondan heralde diye salladi ama oyle normal opmeden olacak sey degil şak diye opmus yani bir suru tantana yani sonrada ben tum icimdekileri döktüm arti dayanamiyirum ölç tart düşün ben bu sekikdd devm edemiyirum cok yiprandim dedim sana soz veriyorum her sey duzelecek cart curt bir sürü salladi benim gucum kalmadi dedim bana beni sorgulama dusme pedime dedi bende olmuyor ists biraz kafani dinle ne istedigibden emin ol dedim kalktim sonra aradi faln oyle iste
evli kız yanına mı gelmiş. bunu sana sevgilinmi dedi bunu. neden görüşmüş peki.. ..
bunu adam sana rahatça söylüyor ha..
ve ruj olayı.. yok artık
bu adam seni ne yerine koyuyor farkında mısın. ben söylemeyim sen bul
kızlar uzatmalı sevgilimle neler yaşadığımı bilenler var hatta hep tepki aldım hep hatalı bulundum ama bilmediğiniz şu ki kimse kimsenin neler yaşadığını bilemez ne kadar güzel şeyler yaşandığını bilemez ve bu ilşki için nelere göğüs gerildiğini nelere katlanıldığını kimse bilemez. biz ok dara çok şeye katlandık ki o kadar çok şeye göğüs gerdik ki bunun da üstesinden ben geleceğim diye ahd ettim ... bir insanın dualarla kaderi değişirmiymiş değişirmiş ben bunu anladım Rabbime binlerce kez şükürler olsun.... şimdi bir şeyler yoluna girdi diyebilirim en azından görüşüyoruz benim çok fazla sinir krizi geçireceğim durum olmuyor beni düşünüyor ve bir parçada olsa bana göre hareket edebiliyor benimle planlar yapıyor ve zaman geçiriyor ama tabi benim takıldığım üzüldüğüm çok şey var hala ağlama nöbetlerim geçmiş değil hala içimdeki sıkıntı geçmedi ve biliyorum ki her şey tam anlamıyla değişmedi hala üzüleceğim şeyler var ama içimdeki ses hep pişman düzeltmeye çalışıyor kurtulmaya çalışıyor diyor.
şimdi kız sürekli ulaşabileceğim bir yerde ve geçenlerde yanımdan birini gönderip aramızın iyi olduğunu işte yan yana geldiğimizde sürekli gülüdüğümüzü falan çaktırmadan ilettim evli hatuna eee tabi bu da buna istinaden elimden kaçtı diye düşünerek biraz mutsuz görünüyor bu aralar sizce başka ne yapabilirim ? nasıl davranmalıyım
not : bilmeyenler için 6 yıllık sevgilim beni evli olan yakın bir arkadaşımla aldattı ve ben bunu öğrendim net bir şekilde tabikide inkar ettiler hiç oralı olmadılar şimdide kızın adını ağzıma alsam kavga ediyor benimle bıktım artık diye
Rahatca soyledi mi demisim orda ben cikmadan once kiza sormustum gelen giden oldumu diye o da evet saat 2 gibi kizn geldigini soyledi sonra zaten 1 saat icinde biz gorustuk kizlar yemin ediyorum sol yanaginda kocamn bir opucuk izi ve soyledigimde surati dagildi yemin ediyorum ondan sonra yok şöyle oldu yok boyle oldu hikaye anlatti
kızla neden buluşnuş ve bunu bunu kadar rahat sana nasıl söyleyebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?