aynen öyle yap. hatta aileminde ihtiyacı olduda diyebilirsin.. madem verecek gücü var ödesin. sonrada bas tekmeyi
sakın bu adam patron sende sekreter olma ?genel müdür olduğunu sanmam . ne şirketi ayrıca bu böyle ?genel müdür olmak için çok gençsin . haa bu adamın torpiliyle bir yere gelmiş olabilirsin .adamın sana kredi çektirdiğine falanda inanmıyorum canım kusura bakma . bence bu adam zengin sende o paradan kopmak istemiyorsun açık açık söyle bence . kimse 26 yaşındayken 40 yaşındaki adamı boşu boşuna çekmez ..
arkadaşımm benim böyle bir güce ihtiyacımm yokk çok şükürr halim vaktimm yerinde ben tırnaklarımla çalışarak geldim buralara çok şükür aileminde durumu iyi bakacak olanda var veya istediğim de şakk diye kriterime uygun biri de olur yapmayın lütfen biraz insaffff
Bunlar sizin söyledikleriniz.
Bir kadın aldatıldığını bilerek bir ilişkiye devam ediyorsa kesinlikle o adama aşık değildir.
Başka çıkarları vardır.
Kaç yaşındasınız bu arada, genel müdür olmak için fazla gençgeldiniz bana
Oda heralde yönetim kurulu başkanı olduğuna göre şirketin ya sahibidir, yada büyük hissedarı
onun o sahip olduğu hayata bende sahibim zaten yanımda kim olsa bende oraya davet edileceğim ve yanımdaki kişi benden dolayı o ortama girmiş olacak öyle bir durum söz konusu değil bulunduğum şirkette ben genel müdürüm o da hissedar ve yön.kur.başk. öyle bir derdim yok sadece o olmuş olsa şu an benden rahatı yoktu takmazdım devam ederdim banane ben hayatıma bakarım derdim ama şu an ben kavga ediyorum yaşadığım olayı ortaya çıkarmaya çalışıyorum bana zararının dokunacağını bile bile
vallahi 7 yıldır çalışınca olunuyor işinizi iyi yaparsanız zeki olursanız ve durmadan üstüne bir şey eklerseniz olursunuz neden bu kadar zor olsun kiii
Size madalya takmak lazım.
19 yaşında çalışmaya başlayıp 7 senede genel müdür oldunuz demek..
Doktora yapmış insanlar 7 senede genel müdür olamıyor çünkü bu ülkede..
Neyse, ben hala sizin aşkınızın statü ve para aşkı olduğunu düşünüyorum.
Başarılar diliyorum.
vallahi 7 yıldır çalışınca olunuyor işinizi iyi yaparsanız zeki olursanız ve durmadan üstüne bir şey eklerseniz olursunuz neden bu kadar zor olsun kiii
kazanavo patron ...
yatağına girmeye çalışan orta sınıf ailelerden gelen statü meraklısı kızlar ...
alan razı satan razı boşverin bize ne ..
herkes memnun aslında ..
konu sahibi sevgilim elden gidiyor gibi cümleler kurmana gerek yok . bence dolarlar eurolar pahalı arabalar evler evden gidiyor diye ağla açık açık . o zaman bare dürüst olursun ...
sen onun nikahlı eşi olarak onun imkanlarından yararlanmaya devam edicektin . tapusunu alarak . aslında derdin aldatılmak değil derdin adamın nikaha yanaşmaması . adam gel evlenelim dese hemen evleniceksin zaten ...evlensede küçük kaçamaklara göz yumucaksın . nede olsa para var işin ucunda ..ah para ah nelere kadirsin .
profilinde doğum günü 1990lı yazıyorr:ssz:
nasıl meselaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?