başıboş ne demek loca. bende yalnız yaşadım yaşıyorum. çok şükür aklım var mantığım var. değerlerim var. olmadı bu sözün.
canım 6 senedir beraber bu adamla. yeni çıkmış evine. zaten ailesiyleyken başlamış bu ilişki.Okycim Sen Üzerine Alınma Sana Değil Bu Sözüm Seni Biliyoruz Zaten Aklın Mantığın Herşeyin Yerinde Konu Sahibi Öyle Değil Aklını Kullanamıyor kiTek Yaşadığı İçin Daha Özgür Olmuş Zaten Aklı da Yok Bak Kimlerle Muhatap Oluyor Vazgeçemiyor Bi Türlü
ileriye gerek kalmadan dün olduu zaten adam durmuyor son gaz yola devam uçan kaçan affetmiyor
canım 6 senedir beraber bu adamla. yeni çıkmış evine. zaten ailesiyleyken başlamış bu ilişki.
canm öyle değilll ben öyle olacak biri değilim ben her zaman göz önğndeydim tüm ortamlara beraber katılırdık birbirimizin yanında gururla dururduk herkes bilir tanır çoğu arkadaş ortamımızdakiler evli barklı insanlar ve şu an herkes bir şeylerin farkında ve onun üstüne gidiyorlar ne oluyor bu kız neden bu kadar üzgün diye onun da ödü kopuyor bir şey söylerim diye onlara ve bana geçen onun çok yakın bir arkadaşı ne oluyor haksızlığa mı uğruyorsun yapabileceğim bir şey var mı diye sordu bende şimdilk yok dedim kızlar ben göz önündeydim herkes neyin ne olduğunu biliyordu yerel gazetelerde bile boy boy fotoğraflarımız var
hayvan sevgisi başka bir şeydir. lokumum için neler feda ettim zamanda .
sevmeyen ağabeyime bile resti çektim.
adam benmle boy boy fotolarla gazetelere çıktı adam beni koluna taktı tüm davetlere düğünlere gitti hani nerde şimdi o kızlar ??? ben kızların nasıl kızlar olduğunu biliyorum adam beni yanında taşıdı bende onu gizlemedi ki beni o kızları şimdi kşm biliyor ya da neden hala benmle gidiyor sağa sola
Boşuna yormayın kendinizi arkadaşlar.
Kalemero aldatılmaya alıştı artık aldatılmışlığa duyarsızlaştı.Yine bir iki haftaya rabbbim dualarımı duydu aramız düzeliyor müjdesiyle gelecektir.
Bu adam 100 defa aldatacak ve kızımız yine affedici olacak.
adam diyorki, kalemero o evli kadına düşman oldu demek ki aldatıldığına emin ama benimle hala birlikte demek ki aldatsam da beni çekmeye devam edecek.
dediğin gibi arabamı değiştiricem kredi çekicem de, krediyi kapattır en acilinden ama çaktırmadan yap bunu, pislik yapmasın anlayınca.
belli ki kendi ekmeğini kazanan, genç, güzel bi kadınsın. kendinden ödün verme, sana yakışan insanlarla birlikte ol.
yani bu adam için çabalamak zeynalık falan değil, bildiğin bağımlılık...
:
Kusura bakmayın biraz sert olacağım.
Aşık bir kadın sevdiğini başkasıyla gördüğü an bitirir.
Kaldıramaz çünkü başkasına dokunmasını.
Evli bazı aldatılan kadınların bahaneleri çocuk veya kimsesizlik oluyor kocasını affetmek için.
Sizinkide adamın ortamı ve zenginliği sanırım.
Vazgeçemediğiniz o değil, onunla yaşadığınız lüks hayat.
Başka kadınlarla yatmış, kalkmış önemli değil, yeterki sizi ortamlarda gezdirsin.
Burdan size akıl vermek benim haddime değil, zira kendinizi çok akıllı zannediyorsunuz.
Ama şunu söyleyeyim " bu adam sizinle evlenmez".
onun o sahip olduğu hayata bende sahibim zaten yanımda kim olsa bende oraya davet edileceğim ve yanımdaki kişi benden dolayı o ortama girmiş olacak öyle bir durum söz konusu değil bulunduğum şirkette ben genel müdürüm o da hissedar ve yön.kur.başk. öyle bir derdim yok sadece o olmuş olsa şu an benden rahatı yoktu takmazdım devam ederdim banane ben hayatıma bakarım derdim ama şu an ben kavga ediyorum yaşadığım olayı ortaya çıkarmaya çalışıyorum bana zararının dokunacağını bile bile
:
Kusura bakmayın biraz sert olacağım.
Aşık bir kadın sevdiğini başkasıyla gördüğü an bitirir.
Kaldıramaz çünkü başkasına dokunmasını.
Evli bazı aldatılan kadınların bahaneleri çocuk veya kimsesizlik oluyor kocasını affetmek için.
Sizinkide adamın ortamı ve zenginliği sanırım.
Vazgeçemediğiniz o değil, onunla yaşadığınız lüks hayat.
Başka kadınlarla yatmış, kalkmış önemli değil, yeterki sizi ortamlarda gezdirsin.
Burdan size akıl vermek benim haddime değil, zira kendinizi çok akıllı zannediyorsunuz.
Ama şunu söyleyeyim " bu adam sizinle evlenmez".
bitir bitir. parayı iste önce. ihtiyacım var. bana toptan geri kalanı ver de.
ve bırak bu şerefsizi
Kesinlikle katılıyorum.Her şeye bir açıklaması var.
Ama ailesi biliyor,ama herkes bizi biliyor,ama,ama..
Amalar bitmiyor.
İsterse dünya alem bilsin.
Bu adam sizi sevmiyor,aldattı ve sırf rezil olmamak için oyalıyor.
Ben anlamıyorum diğer kızlar geçici ben kalıcıyım lafını.
Nasıl mideniz alıyor ya.
Sabah neler söylediniz şimdi neler.
Ee akşama doğru kızlar abartmışım ben sıktım onu demeniz bile muhtemel.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen katılıyorum ben harfi harfine . aşık kadın bitirir .ben kendimden biliyorum . çok aşıktım aldatıldım ve bitirdim . benim eski sevgiliminde hayatı rahattı durumu iyiydi zaten o yüzden kızlar geliyordu peşinden . ben ayrılınca şok oldu . nasıl böyle sessiz bitirebildin dedi hatta . çünkü hayatına her giren çıkmak bilmiyormuş .çok şaşırmıştı . bence affeden kadınlar birazda o adama olan aşktan değilde o hayattan kopmak istemedikleri için tahammül ediyor . kadınlar güce ve paraya tapar işte . statüye tapar diyor bazı erkekler çok doğru aslında . herkes değil ama geneli böyle olduğu için affediyor .
aynen öyle yap. hatta aileminde ihtiyacı olduda diyebilirsin.. madem verecek gücü var ödesin. sonrada bas tekmeyievet arabamı değiştirmeye niyetleniyordum haberi vardı zaten onu dile getirirm sıkıntı çıktı kredi onaylanmadı derim ya kapatalım yada senn üzerine çekelim derim bir şekilde halletmem lazım
onun o sahip olduğu hayata bende sahibim zaten yanımda kim olsa bende oraya davet edileceğim ve yanımdaki kişi benden dolayı o ortama girmiş olacak öyle bir durum söz konusu değil bulunduğum şirkette ben genel müdürüm o da hissedar ve yön.kur.başk. öyle bir derdim yok sadece o olmuş olsa şu an benden rahatı yoktu takmazdım devam ederdim banane ben hayatıma bakarım derdim ama şu an ben kavga ediyorum yaşadığım olayı ortaya çıkarmaya çalışıyorum bana zararının dokunacağını bile bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?