• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr kızmayın anlayın sadece kimse kimsenin neler yaşadığını neden kopamadığını b

aynen öyle yap. hatta aileminde ihtiyacı olduda diyebilirsin.. madem verecek gücü var ödesin. sonrada bas tekmeyi

yok öyle dersem olmaz şimdiye kadar öyle bir muhabbet olmadı ... bakalım bir şekilde düze çıkıp halledeceğim birde üstüne para ödeyemem ama sanmıyorum yapmaz da ne olur ne olmaz belki 1 yıl sonra ödemez

sakın bu adam patron sende sekreter olma ?genel müdür olduğunu sanmam . ne şirketi ayrıca bu böyle ?genel müdür olmak için çok gençsin . haa bu adamın torpiliyle bir yere gelmiş olabilirsin .adamın sana kredi çektirdiğine falanda inanmıyorum canım kusura bakma . bence bu adam zengin sende o paradan kopmak istemiyorsun açık açık söyle bence . kimse 26 yaşındayken 40 yaşındaki adamı boşu boşuna çekmez ..

offf kızlarrrr inanamıyorum yalan bana göre değilll neyse kötü niyetine bırakıyorum seni

arkadaşımm benim böyle bir güce ihtiyacımm yokk çok şükürr halim vaktimm yerinde ben tırnaklarımla çalışarak geldim buralara çok şükür aileminde durumu iyi bakacak olanda var veya istediğim de şakk diye kriterime uygun biri de olur yapmayın lütfen biraz insaffff

o zaman bul bence çünkü bu adamdan hayır yok . ama ben yinede inanmıyorum . bu adamdan vazgeçemem durumunun onun maddiyatıyla ilgili olduğunu düşünüyorum .çünkü kimse boş yere böle bir adamı çekmez . ihtiyacın olmasa çekmezsin . adam belli sana ilk zamanlar ilgi duymuş yeni girmişsindir yanına .klasik patron-çalışan iilişkisi ki bu adam gazeteye bile çıkıyorsa belli ki önemli bir iş adamı . zaten kendinde diyorsun benim parama ihtiyacı yok diye . hadi ya yapmayın siz aşktan değil stattüden vazgeçemiyorsunuz . bırakın bu işleri ... bu adamlar size az bile yapıyor .

Bunlar sizin söyledikleriniz.
Bir kadın aldatıldığını bilerek bir ilişkiye devam ediyorsa kesinlikle o adama aşık değildir.
Başka çıkarları vardır.
Kaç yaşındasınız bu arada, genel müdür olmak için fazla gençgeldiniz bana:34:
Oda heralde yönetim kurulu başkanı olduğuna göre şirketin ya sahibidir, yada büyük hissedarı:34:

vallahi 7 yıldır çalışınca olunuyor işinizi iyi yaparsanız zeki olursanız ve durmadan üstüne bir şey eklerseniz olursunuz neden bu kadar zor olsun kiii

onun o sahip olduğu hayata bende sahibim zaten yanımda kim olsa bende oraya davet edileceğim ve yanımdaki kişi benden dolayı o ortama girmiş olacak öyle bir durum söz konusu değil bulunduğum şirkette ben genel müdürüm o da hissedar ve yön.kur.başk. öyle bir derdim yok sadece o olmuş olsa şu an benden rahatı yoktu takmazdım devam ederdim banane ben hayatıma bakarım derdim ama şu an ben kavga ediyorum yaşadığım olayı ortaya çıkarmaya çalışıyorum bana zararının dokunacağını bile bile

oo sen adamın sahip olduğu şirkette elemansın. müdürde olsan onun ağzına bakıyorsun. bu kötü olmuş. sen ona yol versen oda sana verir. işine son yanii. çünkü onunla ilişkiyi bitirsende onun şirketinde calışman hoş olmaz.

vallahi 7 yıldır çalışınca olunuyor işinizi iyi yaparsanız zeki olursanız ve durmadan üstüne bir şey eklerseniz olursunuz neden bu kadar zor olsun kiii

Size madalya takmak lazım.:ssz:
19 yaşında çalışmaya başlayıp 7 senede genel müdür oldunuz demek..
Doktora yapmış insanlar 7 senede genel müdür olamıyor çünkü bu ülkede..
Neyse, ben hala sizin aşkınızın statü ve para aşkı olduğunu düşünüyorum.
Başarılar diliyorum.

Tüm bu olanlar yasanmadan önce sevgılının asistanına davranış şeklinden anlaşılıyor, bu adamın senın totonu nasıl kaldırdığı,
boşuna kimseye ah etme bellıkı sende almışsın bırılerının ahlarını, sorunu kalbınde ara, insanlara davranış şeklinde ara...

Size madalya takmak lazım.:ssz:
19 yaşında çalışmaya başlayıp 7 senede genel müdür oldunuz demek..
Doktora yapmış insanlar 7 senede genel müdür olamıyor çünkü bu ülkede..
Neyse, ben hala sizin aşkınızın statü ve para aşkı olduğunu düşünüyorum.
Başarılar diliyorum.

bence kendisi new yorktan bıldırıyor, ya da hafıza problemı yasıyor
adam hissedarlardan bırıymış zira:1:

Son düzenleme:
iyi aldatilmalar. alan razi veren razi bize pasta yemek duser :27:

bu paylaşılmayan adamlar nedense ya patron oluyor ya avukat ya bilmem ne . yani stattüsü olmayan adamı kimse sallamıyor ama statü ve para olunca kadınlar kapışıyor valla . bir arkadaşım demişti kendisi de mevkili biri kadınlar güce tapar demişti ben böyle gördüm bu yaşa kadar demek ki haklı . neyse konu sahibi o senle işi bitirmiştir şimdi yeni avların peşine düşmüştür . sen boş yere kendini yırtma buralarda . zaten bu gneşli cmt günü bile belki sevgilisiyle takılıyor şu an biz adamın dedikokudunu yapıyoruz burda oturmuş ..cmt günü insan sevgilisiyle olmak ister hani niye aramıyor seni

valla kusura bakma,ama bu statüye gelmende adamın zerre kadar senle beraberliğinin alakası yok deme. mümkün değil bu.
ha sen çalışkansıındır ,zekisindir tamam ama bu adam senin işverenin patronun. torpilin olmaması çok zor.

Son düzenleme:
kazanavo patron ...
yatağına girmeye çalışan orta sınıf ailelerden gelen statü meraklısı kızlar ...
alan razı satan razı boşverin bize ne ..
herkes memnun aslında ..
konu sahibi sevgilim elden gidiyor gibi cümleler kurmana gerek yok . bence dolarlar eurolar pahalı arabalar evler evden gidiyor diye ağla açık açık . o zaman bare dürüst olursun ...
sen onun nikahlı eşi olarak onun imkanlarından yararlanmaya devam edicektin . tapusunu alarak . aslında derdin aldatılmak değil derdin adamın nikaha yanaşmaması . adam gel evlenelim dese hemen evleniceksin zaten ...evlensede küçük kaçamaklara göz yumucaksın . nede olsa para var işin ucunda ..ah para ah nelere kadirsin .

kazanavo patron ...
yatağına girmeye çalışan orta sınıf ailelerden gelen statü meraklısı kızlar ...
alan razı satan razı boşverin bize ne ..
herkes memnun aslında ..
konu sahibi sevgilim elden gidiyor gibi cümleler kurmana gerek yok . bence dolarlar eurolar pahalı arabalar evler evden gidiyor diye ağla açık açık . o zaman bare dürüst olursun ...
sen onun nikahlı eşi olarak onun imkanlarından yararlanmaya devam edicektin . tapusunu alarak . aslında derdin aldatılmak değil derdin adamın nikaha yanaşmaması . adam gel evlenelim dese hemen evleniceksin zaten ...evlensede küçük kaçamaklara göz yumucaksın . nede olsa para var işin ucunda ..ah para ah nelere kadirsin .

profilinde doğum günü 1990lı yazıyorr:ssz:

profilinde doğum günü 1990lı yazıyorr:ssz:

yaşı küçük bencede 26 değildir ya 26 olsada yined egenç bir yaşta . büyük ihtimalle adam bu kızı lolita gördü baştan kullandı şimdide sıkıldı başkalarına yöneldi bu kızda hırs yaptı amann paracıklar gidiyor diye feryat figan koparıyor . adam belli ki paralı biri gazeteye falan çıkmış o yerin tanınmış simalarından yoksa niye gazeteye çeksinler adamı . şimdi taşlar oturdu . bende diyordum bir kadın nasıl bu kadar gururunu ayaklar altına alabilir acaba gerçekten seviyor mu diye ama yine olaya para girdi . ucunda para olmayan adamların peşine kimse takılmıyor zaten . ah para ah .. neymişsin sen ..

Evet herkes yasadigini kendi bilir .. Kimse bilemez!

Ama bu AHLAKSIZLIGIN bir aciklamasi yok...
Kendini bosuna suclama , iliskiyi yipratmis olabilirsin..
ne yaparsan yap , sevgilinin yaptiginin affi ve aciklamasi yok..

bugun bitmemis , senin cabalarin yüzünden ama birgun
En ummadigin yerden kopacak bittecek!!
Ve ozaman canin cok yanacak , ayrica o kadinada gonderme yapman hic hos degil.
Sen bence en buyuk gondermeyi o sevgilin denecek sahisa yap....

nasıl meselaaaa

Sen sanki bırakmama derdindesin adamı 7 yılda o mevkiye nasıl geldin bu ekonomik özgürlüğü kazandın evli olsaydın böyle çabalamaz direk boşar mal varlığına el koyardın gibi geliyor bana yani derdin sevgilin değil anladın ?

Böyle birine mecburmuşsun gibi davranıyorsun...

19 yaşından 26 yaşına kadar hangi pozisyonlarda çalıştın söyler misin... kk da zengin bir öğretmenimiz vardı o geldi aklıma :))

O zeki kızlar kendisini defalarca aldatan bir erkeğe sakız gibi yapışıp kalmıyor... he sen bu adamı bırakamayacaksın...

bu adam 40 yaşına yakın. acaba hiç evlenmişmi. çocukları varmı. merak ettim şimdi...

Back
X