Haziranda nişanım var yalnız şu an için sadece model aklımda dikimine başlatmadım.Bu gelinliğin somon ya da pembe rengini yaptırıcam.Açık biriyim pelerinde kullanacağım.
Haziranda nişanım var yalnız şu an için sadece model aklımda dikimine başlatmadım.Bu gelinliğin somon ya da pembe rengini yaptırıcam.Açık biriyim pelerinde kullanacağım.
aynı modelin toz pembesini denedim çok güzel duruyooo :) artı benimde nişanım martın 16 sında olucak bende somon rengi diktiriyorum muthıs bı renk kesınlıkle düşün derim bu sene çok rabet gören bir renk önceliğin olabilir :)
Ben nişanda kabarık modellere bir anlam veremiyorum oldum olası, zaten düğünde giyilecek nişanda o kadar abartıya gerek yok diye düşünüyorum. Daha farklı, şık hoş bir abiye düşünülebilir diye düşünüyorum.. Bu benim fikrim ama yinede siz bilirsiniz, ayrıca bu model gelinlikte çok hoş..
nişan için abartılı geldi bana,bizim orda kınada böyle kabarık modeller giyiliyor, nişanda daha sade giyiliyor.
ama model çok hoş, bunun pembesini yada kırmızısını kınada giyebilirsin.