Nişan Kızlarrrr sizce nasıl olur nişan kıyafeti ?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

nes_li

Ömrümün sahibi
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
518
12
118
:31::54:Merhaba hanımlar,

Haziranda nişanım var yalnız şu an için sadece model aklımda dikimine başlatmadım.Bu gelinliğin somon ya da pembe rengini yaptırıcam.Açık biriyim pelerinde kullanacağım.

Fikirlerinizi bekliyorum. $prensesetekgelinlik5.webp

[QUOTE=gmzuls;28788903]somon rengi olur bence nişanlık için ama gelinliğini buna benzer secme :34:[/QUOTE]

gelinlik için sade bir model dediğiniz gibi somon güzel olabilir...ten rengime uymayabileceğinden dolayı pembe olucak sanrm.

Bu arada yanlık yere konu açmışım kusura bakmayın ltfn. =)

modeli güzel bende somon rengi diyorum:34:

:31::54:Merhaba hanımlar,

Haziranda nişanım var yalnız şu an için sadece model aklımda dikimine başlatmadım.Bu gelinliğin somon ya da pembe rengini yaptırıcam.Açık biriyim pelerinde kullanacağım.

Fikirlerinizi bekliyorum.Eki Görüntüle 631178

aynı modelin toz pembesini denedim çok güzel duruyooo :) artı benimde nişanım martın 16 sında olucak bende somon rengi diktiriyorum muthıs bı renk kesınlıkle düşün derim bu sene çok rabet gören bir renk önceliğin olabilir :)

Bunları giyince gelinlik giymenin bir anlamı kalmıyor bence salondada olsa nişanlık gelinlik gibi oldumu bana göre nikahlan git daha iyi :)

Ben nişanda kabarık modellere bir anlam veremiyorum oldum olası, zaten düğünde giyilecek nişanda o kadar abartıya gerek yok diye düşünüyorum. Daha farklı, şık hoş bir abiye düşünülebilir diye düşünüyorum.. Bu benim fikrim ama yinede siz bilirsiniz, ayrıca bu model gelinlikte çok hoş..

nişan için abartılı geldi bana,bizim orda kınada böyle kabarık modeller giyiliyor, nişanda daha sade giyiliyor.
ama model çok hoş, bunun pembesini yada kırmızısını kınada giyebilirsin.

Back
X