Yumurtalamanın 2gün öncesine veya 2gün sonrasına denk gelmesi gerekiyor. Tabi aynı güne denk gelirse bombastik olurKizlar benim esim nakliyatcı yumurlama doneminde yanimda olmadi bu ay.. Bizde bebek istiyoruz acaba yumurlama günü olması şart mı Bebek için adetim düzenli bekarken 2 kere gittiğimde hersey iyi denildi 2 ay da olmayinca gereksiz bi stresmi yaptım bilmiyorum :)) cevaplarsanız cok sevinirim
2 ay stres yapmak için çok erken ama bir kadın doğuma gidip vajinal muayne ile kontrol ettirebilirsiniz yumurtalıklarınızı.. Herhangi bir kist oluşumu vs bir durum varsa öncesinden görmüş olursunuz. Yumurtlama gününüzü takip etmek için ovülasyon testi satın alabilirsiniz. İçinde 5 tane oluyor. 5 günde her gün aynı saatte testleri uyguluyorsunuz 2 çizginin de en koyu olduğu gün pik günü oluyor yani yumurtlama gerçekleşeceği anlamına geliyor. Her kadında farklıdır. Adet düzeniniz nasıl bilmiyorum fakat beklenen adetten 14 gün öncesi yumurtlama günü diye biliyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin.Kizlar benim esim nakliyatcı yumurlama doneminde yanimda olmadi bu ay.. Bizde bebek istiyoruz acaba yumurlama günü olması şart mı Bebek için adetim düzenli bekarken 2 kere gittiğimde hersey iyi denildi 2 ay da olmayinca gereksiz bi stresmi yaptım bilmiyorum :)) cevaplarsanız cok sevinirim
Adetim çok düzenli , ancak yumurtlama günü eşim yanımda olmayabiliyor sehi2 ay stres yapmak için çok erken ama bir kadın doğuma gidip vajinal muayne ile kontrol ettirebilirsiniz yumurtalıklarınızı.. Herhangi bir kist oluşumu vs bir durum varsa öncesinden görmüş olursunuz. Yumurtlama gününüzü takip etmek için ovülasyon testi satın alabilirsiniz. İçinde 5 tane oluyor. 5 günde her gün aynı saatte testleri uyguluyorsunuz 2 çizginin de en koyu olduğu gün pik günü oluyor yani yumurtlama gerçekleşeceği anlamına geliyor. Her kadında farklıdır. Adet düzeniniz nasıl bilmiyorum fakat beklenen adetten 14 gün öncesi yumurtlama günü diye biliyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Yok hayır vermediBi iki gün öncesinde olmasiyla da gebelik olusuyor bazen. Ama cogunlukla yumurtlama günü onemli. Eşiniz sperm örneği verdi mi?
Mantar enfeksiyon da gebeliği engeller önce bunlardan kurtulun . Benim de eşim askeei personel yumurtalama zamanında yanımda olamadığı zamanlar oldu gebelik için yumurtalama günü önemliAdetim çok düzenli , ancak yumurtlama günü eşim yanımda olmayabiliyor sehi
r dışına gidip geliyor umarim denk getiririz , ovulasyon deniycem ama bana stres yapar diye uygulamalari bile kaldırdım ayın 7sinde gidicem bakalım
Yanmam cok fazla var evlendigimden beri sanirim idrar yolu enfeksyonum ve mantarım var
O bombastik günde yanımda olmuyor gelip gidiyor beyefendiYumurtalamanın 2gün öncesine veya 2gün sonrasına denk gelmesi gerekiyor. Tabi aynı güne denk gelirse bombastik olurovulasyon testleri ile daha net bilgiler edinebilirsiniz. Eğer olmadıysa da stres yapmayın daha çok yeni başlamışsınız denemeye. Bir dahaki sefere olur :)
2 ay stres yapmak için çok erken ama bir kadın doğuma gidip vajinal muayne ile kontrol ettirebilirsiniz yumurtalıklarınızı.. Herhangi bir kist oluşumu vs bir durum varsa öncesinden görmüş olursunuz. Yumurtlama gününüzü takip etmek için ovülasyon testi satın alabilirsiniz. İçinde 5 tane oluyor. 5 günde her gün aynı saatte testleri uyguluyorsunuz 2 çizginin de en koyu olduğu gün pik günü oluyor yani yumurtlama gerçekleşeceği anlamına geliyor. Her kadında farklıdır. Adet düzeniniz nasıl bilmiyorum fakat beklenen adetten 14 gün öncesi yumurtlama günü diye biliyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin.tesekkur ederim , evet sanirim gereksiz stres yapıyorum ama 2 ay geçti diye şakayla beceriksiz gelin diyorlar bazen insanları anlayamiyorum sükür adetim düzenli hersey normal bakalım nasip
Aa bu benMantar enfeksiyon da gebeliği engeller önce bunlardan kurtulun . Benim de eşim askeei personel yumurtalama zamanında yanımda olamadığı zamanlar oldu gebelik için yumurtalama günü önemli
Aynen o kasıntıyla falan açıkçası olmadıgı iyi oldu bi tedavi olmam lazim sanırım heleki bu idrar yolu yanması sabaha kadar uyutmadi gecen kasıklarıma vuruyordu evlendiklen sonra bunu yaşadım kadın olmak ne zormuş en güzeli bakirelikMantar enfeksiyon da gebeliği engeller önce bunlardan kurtulun . Benim de eşim askeei personel yumurtalama zamanında yanımda olamadığı zamanlar oldu gebelik için yumurtalama günü önemli
Kocalara hasret kaldık vallahi yaaa kız hergün yanımızda olsalar çatır catir doğururdukAa bu benBenim eşim de askeri personel bizde genelde tutturamiyoruz günleri
Bı tanidigim vardı şey derdi evlendim kadın hastalıklarından kurtulamadimAyın 7sinde gidicem ama ne bileyim doktorlar 1 y
Aynen o kasıntıyla falan açıkçası olmadıgı iyi oldu bi tedavi olmam lazim sanırım heleki bu idrar yolu yanması sabaha kadar uyutmadi gecen kasıklarıma vuruyordu evlendiklen sonra bunu yaşadım kadın olmak ne zormuş en güzeli bakirelik
O da ornek versin. Bir sorun varsa bosuna zaman kaybetmis olmayin.Yok hayır vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?