- 13 Kasım 2016
- 269
- 270
- 23
Esime dedim yazik zaten gitmesin aman aman dedim o da bisey olmaz birak koklatsin diyo ya pislik askitomO askere gitmezsin zaten o bizden :)
Harbiden sempatik buluyorum benim öyle arkadaşım var Neco diye çok eğlenceli her türlü kadınsal konuyu konuşabiliyoruz birlikte kaş bıyık aldırmaya gidiyoruz eşimle bana fal bakıyor falan çok seviyoruz
Her kadına şart öyle bir kanka
İyi fikir canım mesaj atarım onaKesinlikle suya katilip buhar yapilan viks (yanlis yazmista olabilirim)ondan alsin bide basi agirirsa kabas otu alip bi tabakta yaksin ve dumanini azicik solusn
Bol limonlu sarimsakli tavuk suyu corbasi icsin bol bol.Kızlar arkadaşım aradı şimdi 2 aylık hamile
Çok hastaymış gripmiş
Doktora gitmiş hamile olduğu için ilaç kullanamıyor biliyorsunuz sadece minoset vermiş
Bitki çaylarıda yasak sadece nane limon önerebildim
Sizin önerileriniz var mı hamilelikte hiç çekilmiyor hastalık
Sağolasın canım mesaj attımBol limonlu sarimsakli tavuk suyu corbasi icsin bol bol.
Mandalina, portakal tuketsin. Cok gecmis olsun..
Rica ederim ne demek :)Sağolasın canım mesaj attım
Ah biz kadınların işi ne zor ya
Hamilelik lohusalık birde üstüne hastalık çekiyoruz yine güçlü durmak zorunda kalıyoruz
Eşim grip olduğunda nazlanıyor hemen ben neler yaşadım yine nazlanamadım
Aynen diyorum !!Rica ederim ne demek :)
Ay sorma onlara gore askerlik yapmak her seyden zor!
Ne yaptın annende anlat bakalım günün nasıl geçti :)Kızlaaaaar muhabbet koyu ne guzelcannemdeyim bugün pek giremedim
Ben geldimmmmmm :))Ne yaptın annende anlat bakalım günün nasıl geçti :)
Oooo misafir duskunu seni yazilanlari okudum ama valla bulasmaya mecalim yoktu bu arada misafir sevmemBen geldimmmmmm :))
Ban yemedim diye uzulenler vardir eminim ama ilahi adalet ista napcaksin :) naber kizlar
Napayım kuzum ben oturdum annem sağolsun bebişime baktı beni doyurduNe yaptın annende anlat bakalım günün nasıl geçti :)
:)))) bak sende yanlis anlamişsin, misafir duşkunu dilim, ama hadi öyle oluyum farketmez, actigim konunun icerigie gore yorumluyosun sonucta..Oooo misafir duskunu seni yazilanlari okudum ama valla bulasmaya mecalim yoktu bu arada misafir sevmem
Ay evet evet!!!Aynen diyorum !!
Bitmek bilmeyen askerlik anıları
Ha birde sünnet var
Bende anneme gitmeyi çok seviyorum bu yüzdenNapayım kuzum ben oturdum annem sağolsun bebişime baktı beni doyurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?