Kizlarrrrr:))

Esime dedim yazik zaten gitmesin aman aman dedim o da bisey olmaz birak koklatsin diyo ya pislik askitom bu arada ben gecen kuafore gittim kaslarimi mahvetti pislik oyle arkadasta bi tatli oluyo cidden

Kızlar arkadaşım aradı şimdi 2 aylık hamile
Çok hastaymış gripmiş
Doktora gitmiş hamile olduğu için ilaç kullanamıyor biliyorsunuz sadece minoset vermiş
Bitki çaylarıda yasak sadece nane limon önerebildim
Sizin önerileriniz var mı hamilelikte hiç çekilmiyor hastalık

Kesinlikle suya katilip buhar yapilan viks (yanlis yazmista olabilirim)ondan alsin bide basi agirirsa kabas otu alip bi tabakta yaksin ve dumanini azicik solusn

Kesinlikle suya katilip buhar yapilan viks (yanlis yazmista olabilirim)ondan alsin bide basi agirirsa kabas otu alip bi tabakta yaksin ve dumanini azicik solusn
İyi fikir canım mesaj atarım ona
7 aylık hamileyken basit bir nezle olmuştum ama ölüyorum sanmıştım
Kızın sesi çok kötü geliyordu

Bol limonlu sarimsakli tavuk suyu corbasi icsin bol bol.

Mandalina, portakal tuketsin. Cok gecmis olsun..

Bol limonlu sarimsakli tavuk suyu corbasi icsin bol bol.

Mandalina, portakal tuketsin. Cok gecmis olsun..
Sağolasın canım mesaj attım
Ah biz kadınların işi ne zor ya
Hamilelik lohusalık birde üstüne hastalık çekiyoruz yine güçlü durmak zorunda kalıyoruz
Eşim grip olduğunda nazlanıyor hemen ben neler yaşadım yine nazlanamadım

Rica ederim ne demek :)

Ay sorma onlara gore askerlik yapmak her seyden zor!

Ben geldimmmmmm :))
Ban yemedim diye uzulenler vardir eminim ama ilahi adalet ista napcaksin :) naber kizlar
Oooo misafir duskunu seni yazilanlari okudum ama valla bulasmaya mecalim yoktu bu arada misafir sevmem ama gelincede guler yuz ve hizmetimde asla biseyi atlamam

Oooo misafir duskunu seni yazilanlari okudum ama valla bulasmaya mecalim yoktu bu arada misafir sevmem
:)))) bak sende yanlis anlamişsin, misafir duşkunu dilim, ama hadi öyle oluyum farketmez, actigim konunun icerigie gore yorumluyosun sonucta..
Çok fazla üstune gelmedilermi sencede? o neydi oyle yA? sanki insanlik sucu işledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…