Kızlığımı bozup beni ortada bırakan adamın abisine ulaştım ve anlattım herşeyi

Bağlama büyüleri işe yaramayinca abisine sikayet etmeyi mi denediniz?

Abisinin cocugu sizinle zorla evlendirecegini umuyordunuz herhalde. Ama boyle yaparak durumu daha cok duyurmussunuz.

Adam zorla bir sey yaptiysa abisine degil polise sikayet etmeniz gerekiyordu.

Bir de gecelikle surtunmussunuz, girmemis bile. Nasil bu kadar eminsiniz de aileyi katiyorsunuz isin içine?

Madem çevrenizde tabu böyle şeyler ne demeye o toplara giriyorsunuz. Abisi ne yapsın. Kulağından tutup nikah masasına mı oturtsun
burada öyle konular da okuduk

birlikte olmuşlar diye kızın namusudur ortada kalır vs vs diye evlenmesini istemişler -kız da zaten evlenmeye mecbur kalsın diye birlikte olmuş. üniversite filan okuyan bir kadın bu.
seneler geçmiş kadın acaip de salmış ama nasılsa boşanmaz kafasında
adamsa baya madden filan güçlenmiş, boşanmak istiyorum demişti, kadın inanılmaz tutuşmuştu

bazı durumlarda bir tür taktik bu galiba, evlenme baskısı oluşturmak için, öyle olmasa "ortada kaldım abisine ulaştım" demez bence

bazı durumlarda bir tür taktik bu galiba, evlenme baskısı oluşturmak için, öyle olmasa "ortada kaldım abisine ulaştım" demez bence
Konu sahibi daha once bağlama büyüsü yaptirmis, defalarca dolandirilmis, hala baglama buyusu yapan hoca ariyormus.

Ortada kalmak çok kötü bir söylem ya bir kadın için. Neden ortada kalasın? Kendi rızanla isteğinle bir şey yaşamışsın. Ört adetine uymaz zorla olur o ayrı da gayet bilerek isteyerek yani neden kendinize bu yaftalamayı ya da acizliyi yakıştırıyorsunuz ? Kimse kimseyle birlikte olduğu için de evlenmek zorunda değil bu arada.. olmasaydınız ?

Önceki konularınız tam bir fiyasko, büyü için konu açmışsınız??? Gecelik vardı yazmıssınız, demekkı ıstemeyerek yatağa girmediniz. Neyse ne olan olmus, bu sekılde kendınıze gerı döndürmeye calıstıgınız bı ınsan var, bunları yaparak gercekten mutlu olacağınıza mı inanıyorsunuz? Sacma sapan seylerle ugrasacağınıza kendınızle ılgılenın. Hayatınıza yön verin.

Bir gün bu sürtünmeler yüzünden alev alıp yanacaksınız.
O kadar tiksindim ki "kızlığım, zarım, yırtıldı, patladı" cidden mide bulandırıcı.
Yalnız sizde de iyi bir yüz var. İnsan başka bir erkeğe bunu nasıl söyler? Abisi bir de.
Boşuna kendinizi paralamayın. Olan olmuş artık. Bağlama büyüsü vs yok o iş boş, abisi de bir gün evden atar ertesi gün alır. Daha fazla sağa sola yayıp kendinizi rezil etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…