Kızlığımı bozup beni ortada bırakan adamın abisine ulaştım ve anlattım herşeyi

Abisi onu evden atmış hata mı yaptım bilmiyorum ama çok canım yanıyor bana dedi iki Dünya bı araya gelse de artık olamayız dedi
Kızlığımı diye bir tabir mi var Allah aşkına bile isteye yaşamışınız sonrada gidip abisine şikayet etmişiniz . Biraz olgun olmaya mı çalışsanız acaba ?

Abisi onu evden atmış hata mı yaptım bilmiyorum ama çok canım yanıyor bana dedi iki Dünya bı araya gelse de artık olamayız dedi
Evden atmamıştır, peşlerini bırakın diye size öyle söylemişlerdir. Tehlikeli birisiniz çünkü. Adam kardeşini koruyordur. Gecelikle sürtünüp kızlığımı bozdu diye iftira atmaya çalışan birinden her şey beklenir. Zor kullandıysa niye polise gitmiyorsunuz, gecelik falan sorar sorguya çekerler diye mi?

Sağ Beyin Özellikleri

• Müzikal yaratıcılık,
  • Sezgisellik,
  • Yaratıcılık,
  • Bütünsel düşünme,
  • Hayal kurma,
  • Yüzleri tanıma,
  • Duyguları anlama,
  • Hayal gücünü kullanma.

Sol Beyin Özellikleri

• Eleştirel düşünme yeteneği,
  • Mantık ve muhakeme,
  • Matematik,
  • Dil becerisi,
  • Sıralama,
  • Doğrusal düşünme.

Son düzenleme:
Kararlarınızın sonuçlarına katlanmayı bilin
Birlikte olma kararı vermişsiniz, sonra niye tecavüze uğramış gibi davranıyorsunuz

Hem de mardinlisin bu ne cesaret kızım vururlar babanlar seni bekleyemedin mi evliliği. Ha ailen böyle şeyleri takmasa bize ne. Bence ailene konuyu açıkla belki aileler araya girer sizi zorla evlendirirler (şaka) bu arada bunu deneyen bir tanıdığım oldu Diyarbakırlıydı. Kendini rezil ettiği ile kaldı. Ailesi kızı dövdü. Aileler araya girdi evlendirmeye çalıştılar çocuk asla evlenmem ben daha 20 yaşındayım dedi( ki haklı) sonra sular duruldu ama tabi kıza artık sanki boşanmış muamelesi yapılıyor. Talipleri hep çocuklu boşanmış adamlar. Okudu ama atanamadı ve özel sektörde çalışmak istemedi. Belki kendi yolunu çizebilse hersey farklı olabilir ama çizemiyor niye para yok
Yani coğrafya kaderdir kendi ayakların üzerinde durmadan kimse geleneklerine karşı duramaz
Bu konu da burayı okuyanlara ders olsun

Üstelik hamile bile olabilirsiniz işte o zaman gör curcunayı
Ya hamilelik bir durum yok. Gecelikle ustten ustten yapmislar, oglan bir ara bastirmis sadece, icine girme bile olmamis.

Konu sahibi kizligim gitti diye cocugu kendine baglama pesinde.

Ya hamilelik bir durum yok. Gecelikle ustten ustten yapmislar, oglan bir ara bastirmis sadece, icine girme bile olmamis.

Konu sahibi kizligim gitti diye cocugu kendine baglama pesinde.
Midem bulandı. ayrıca oldurmek falan yok artık doğuda yaşıyorum maximum doverler kadin sığınma evine falan gidebilir bilemiyorum kendi kendini de ifşa etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…