Kızlığımı diye bir tabir mi var Allah aşkına bile isteye yaşamışınız sonrada gidip abisine şikayet etmişiniz . Biraz olgun olmaya mı çalışsanız acaba ?Abisi onu evden atmış hata mı yaptım bilmiyorum ama çok canım yanıyor bana dedi iki Dünya bı araya gelse de artık olamayız dedi
Eğitim,eğitim,eğitim....Abisi onu evden atmış hata mı yaptım bilmiyorum ama çok canım yanıyor bana dedi iki Dünya bı araya gelse de artık olamayız dedi
Evden atmamıştır, peşlerini bırakın diye size öyle söylemişlerdir. Tehlikeli birisiniz çünkü. Adam kardeşini koruyordur. Gecelikle sürtünüp kızlığımı bozdu diye iftira atmaya çalışan birinden her şey beklenir. Zor kullandıysa niye polise gitmiyorsunuz, gecelik falan sorar sorguya çekerler diye mi?Abisi onu evden atmış hata mı yaptım bilmiyorum ama çok canım yanıyor bana dedi iki Dünya bı araya gelse de artık olamayız dedi
Ise yariyorsa bende ayakkabilarima yaptirayim sürekli ipleri aciliyor fitik da var cok zor cokKonu sahibi daha once bağlama büyüsü yaptirmis, defalarca dolandirilmis, hala baglama buyusu yapan hoca ariyormus.
Valla pek ise yaramamış ki abisine sikayet etmis.Ise yariyorsa bende ayakkabilarima yaptirayim sürekli ipleri aciliyor fitik da var cok zor cok
Artık ileri gitse neler olur sen düşünSürtünerek mi bozdu Yok artik
Daha berbat bir başlık olamazdıAbisi onu evden atmış hata mı yaptım bilmiyorum ama çok canım yanıyor bana dedi iki Dünya bı araya gelse de artık olamayız dedi
Kim neyi niçin almış gitmiş geri getirmiş mi peki?
Ya hamilelik bir durum yok. Gecelikle ustten ustten yapmislar, oglan bir ara bastirmis sadece, icine girme bile olmamis.Üstelik hamile bile olabilirsiniz işte o zaman gör curcunayı
Midem bulandı.Ya hamilelik bir durum yok. Gecelikle ustten ustten yapmislar, oglan bir ara bastirmis sadece, icine girme bile olmamis.
Konu sahibi kizligim gitti diye cocugu kendine baglama pesinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?