Tekrar bakire olacaksiniz demek ki. Hayırlı olsun.Banada beddua etmis diger konuda yorum yapmadan konu kapanmis yavrum anlamadığın sey ben evli ve 2 çocuk annesiyim nasl olacak acababurdan cevap vereyim sen söyle
Büyü mü yapmışçocuk sizden kurtulmuş verilmiş sadakası varmış. büyüler müyüler Allah akıl fikir versin.
Ya hamilelik bir durum yok. Gecelikle ustten ustten yapmislar, oglan bir ara bastirmis sadece, icine girme bile olmamis.
Konu sahibi kizligim gitti diye cocugu kendine baglama pesinde.
Yürek mi yediniz siz bu ne cesaret ayol? Sizde bakire olmayan öldürülmüyo muydu? Bunların tepesi atınca sülalenize demeyeceği ne malum?Abisi onu evden atmış hata mı yaptım bilmiyorum ama çok canım yanıyor bana dedi iki Dünya bı araya gelse de artık olamayız dedi
"Kardesin pipisini bana surttu evlensin benimle"Abiyi düşünemiyorum. Ahahahah
Şu olayı abiye nasıl anlatmış acaba?
Ne malum başkasıyla yapıp bizim safoğlana sarmadığı diye düşünüyodur adam. Aklı olan kendini öyle toplumda böyle rezil etmez."Kardesin pipisini bana surttu evlensin benimle"
Zaten amaci adamin "cezasini bulmasi" degil o cok belli. Konuyu acarken bile hayiflandigi sey cocugun "iki dunya bir araya gelse de olamayız" demesi. O bekliyordu ki abisi cocugun kulagini çekip zorla evlendirsin.
Belirttigi gibi bir cevrede yasiyorsa zaten bir sure sonra "erkeğin elinin kiri, kız kendini kullandirmasaymis" diye bakilir. Oglan affedilir, olan kiza olur.Ne malum başkasıyla yapıp bizim safoğlana sarmadığı diye düşünüyodur adam. Aklı olan kendini öyle toplumda böyle rezil etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?