Kızlığımı bozup beni ortada bırakan adamın abisine ulaştım ve anlattım herşeyi

Ailen tutucuysa neden annene söyledin ve en önemlisi neden abisine söyledin. Olur mu öyle bir şey, senin zorunla evleneceğinizi mi düşündün. Keşke burada bi akıl danışsaydın şimdi annen de biliyor çocuğun abisine kadar yüz göz olmuşsun. Bundan sonra ne yaparsın bilemem. Ona yol verip hayatına kaldığı yerden devam edebilirdin. Ortalığı boşuna ayağa kaldırdın. Artık ailen daha çok üzerine titrer

Biri vardı daha lisedeyken çocuk ona çok kötü davranmasına rağmen sırf beraberlik yaşadılar diye onunla evlendi. Şimdi hayatı kararmıştır. Yaptığınız şeyin arkasında durun ve hayatınıza da ona göre insanlar alın. Bakire olmamanı sorun etmeyecek kişilerle beraber olabilirsin. Bundan sonra senin kafa yapınla diyorum "beni böyle kabul etti" falan diye düşünüp hayatına girecek insanları alttan alma sende o potansiyel var çünkü. Annen bildiği için işler sarpa sardı ne kadar tutucudur bilemem de seni evlendirmeye falan çalışmaz umarım. Seçimlerini kendin yap ve bakire olmamayı kusur olarak gören kişilerden bundan sonra uzak dur. O kişiyi de engelle. Abisine kadar ne yaptığınızı duymuş ne gerek vardı. Zorla güzellik olmaz seni sevmeyen biriyle birlikte olma. Paranı geri getirme yerine kendine terapi almak için kullan

çocuk sizden kurtulmuş verilmiş sadakası varmış. büyüler müyüler Allah akıl fikir versin.

Banada beddua etmis diger konuda yorum yapmadan konu kapanmis yavrum anlamadığın sey ben evli ve 2 çocuk annesiyim nasl olacak acababurdan cevap vereyim sen söyle

Kızlığımı bozup nedir ya? İğrenç gerçekten. İnsan kendine nasıl yakıştırır böyle bir şeyi? Kaldı ki iradeniz dışında gerçekleşmemiş öyle olsa gecelik üstünden sürtünmeyle kalmazdı o iş. Siz bir şeyin bozulmasından değil de o kişiyi kendinize bağlama peşindesiniz daha çok, bir de abisine söylemişsiniz. Kendinizi ne duruma düşürdüğünüzün hiç mi önemi yok?

"Ortada" kalmamak icin kendini bu kadar küçük dusurmeye rezil etmeye gerek var mıydı bilemedim...

Dünyayı kendi dünyanız kadar sanıyorsunuz, yazık. Gerçekten gecelik giyip adama sürtünerek sizinle evleneceğini mi sandınız? Dünya görüşünüz içinden çıkıp geldiğiniz korkunç ataerkil gelenekten bir milimetre bile ileride değil.

bu arkadaş özelinde söylemiyorum ama burayı okuyan cahil kızlarımız var diye yazıyorum.

rıza inşası diye bir kavram da var. yani geceliği giyip yatağa girdiysen sonuçlarına katlanacaksın diye bir şey yok. karşı taraf manipülasyonla da ikna etmiş olabilir. maalesef farkındalığı düşük, ailesinden destek görmeyen, zayıf insanlar da var. kendilerini kötü hissetmesinler.

konu sahibi arkadaşımıza da allahtan akıl fikir diliyorum. kızlığımı bozup ortada bıraktı gibi bir cümle kurduğu için de onun adına utandığımı ekliyorum. büyüyle, cinselliği kullanarak, aileleri işin içine katarak ruh hastası gibi evliliğe ikna etmeye çalıştığın adamdan bi hayır gelmez.

Abisi onu evden atmış hata mı yaptım bilmiyorum ama çok canım yanıyor bana dedi iki Dünya bı araya gelse de artık olamayız dedi
Yürek mi yediniz siz bu ne cesaret ayol? Sizde bakire olmayan öldürülmüyo muydu? Bunların tepesi atınca sülalenize demeyeceği ne malum?

Abiyi düşünemiyorum. Ahahahah

Şu olayı abiye nasıl anlatmış acaba?
"Kardesin pipisini bana surttu evlensin benimle"

Zaten amaci adamin "cezasini bulmasi" degil o cok belli. Konuyu acarken bile hayiflandigi sey cocugun "iki dunya bir araya gelse de olamayız" demesi. O bekliyordu ki abisi cocugun kulagini çekip zorla evlendirsin.

Ne malum başkasıyla yapıp bizim safoğlana sarmadığı diye düşünüyodur adam. Aklı olan kendini öyle toplumda böyle rezil etmez.

Ne malum başkasıyla yapıp bizim safoğlana sarmadığı diye düşünüyodur adam. Aklı olan kendini öyle toplumda böyle rezil etmez.
Belirttigi gibi bir cevrede yasiyorsa zaten bir sure sonra "erkeğin elinin kiri, kız kendini kullandirmasaymis" diye bakilir. Oglan affedilir, olan kiza olur.
Cocugu kafesleme hirsiyla gencecik yasinda kendine yaftalar yapistirip gelecegini mahvedecek.
Umarim cevresi dedigi gibi degildir de unutulur gider.

Bu ulkede namusuna sahip cikmak sadece kadinin gorevi cunku. Bakir degil diye dışlanan veya öldürülen erkek hic duymadim.
"Kizlik bozdu" diye ailesinin öldürdüğü erkek yok -kizin ailesi oldurmezse-. O zaman da babasini amcasini abisini katil edecek durduk yerde.

Madem kızlığı "bozulan" birşey, ilişkiyide "beni kullandı" olarak görüyorsun neden sevişiyorsun???
O çevrede yaşayıp sonrasında zırlayacaksanız yapmayın ya mukayyet olun kendinize.

Adamın başına kalmaya çalışmışsın ama olmamış. Madem sizin ailede bakire olmayan kızları öldürüyorlar ne işin vardı gecelikle adamın yatağında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…