benim de bu tarz bir korkum var bende 13 yaşımda felan düştüm sonra çamaşırımda kan görmüştüm bu konu hep zihnimi meşgul eder...
neden terslesınlerkı
kucukken boyle bır kaza gecırmıstım dersın
Daha önceki başlığımda anlatmıştım 8-9 yaşında bi kaza sonucu cinsel organımdan çok kan geldi Ve çok canım yandı Şimdi 25 yaşındayım Açıkçası bu durumdan korkuyorum ve doktora gitmek istiyorum Ama diğer taraftan doktordan da korkuyorum Ya olumsuz Bişey derse ne yaparım bilmiyorum
17 yasında erkek arkadasımla cınsel yakınlasmam oldu ve kan geldı demısdın dokdora gıtmeden hıcbıse orenemezsın.
O ben değilim arkadaşım Karıştırıyorsun
Küçükken bi kaza sonucu kan gelmiş ailenizin bunu bilmemesi mümkün değil 8-9 yaşındayken
hatta o yaşta kızlık aklıma gelmedi demişsiniz yani ailenizden saklamayıda akıl edemediğiniz için annenizle beraber gidin doktora
küçük bir yer veya duyulcak diye neden endişeleniyorsunuz kii annenizle halledersiniz zaten
küçük bir yerse anneniz sizi başka bir şehire de götürebilir kimse sorgulamaz ki neden o şehre gittiler diye...
O sensın konuyuda sılmeye calısmısdın elesdırıldıyın ıcn sımı takıpcıyım bosuna konu acıp ınsanları meskul etme elesdırıye doymuyon sen belıı
hmmmm anlıyorum canımm...Annem biliyor O zaman doktora götürdüğünü de hatırlıyorum hayal mayal Ama doktor kızlık zarıma felan bakmadı Sadece ön tarafa şöyle bi baktı Sonra bi merhem verdi Annem ben doktora götürdüm seni diyor Bişey yok demiş doktor Peki kızlık zarına baktı mı diyorum Yok diyor Ama annem bu konuyu konuşturmuyor bile Hep doktora götürdüm Bişey yoktu diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?