Kızlık zarı muayenesi olan var mı

Krblk

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
704
174
323
35
Ağrı
Daha önceki başlığımda anlatmıştım 8-9 yaşında bi kaza sonucu cinsel organımdan çok kan geldi Ve çok canım yandı Şimdi 25 yaşındayım Açıkçası bu durumdan korkuyorum ve doktora gitmek istiyorum Ama diğer taraftan doktordan da korkuyorum Ya olumsuz Bişey derse ne yaparım bilmiyorum

aklında soru ısaretı varsa gıtmelısın ılıskıye gırmeden bozulacak bırsey degıl zaten kızlık zarı korkma

Ama çok kan geldi İç çamaşırım olduğu gibi kan oldu O kan nerden geldi o zaman Jinekologa gitsem burası küçük yer özel hastaneye gitsem kötü gözle bakarlar mı Bi de biz muayene etmiyoruz diye tersler mi

benim de bu tarz bir korkum var bende 13 yaşımda felan düştüm sonra çamaşırımda kan görmüştüm bu konu hep zihnimi meşgul eder...

neden terslesınlerkı
kucukken boyle bır kaza gecırmıstım dersın

benim de bu tarz bir korkum var bende 13 yaşımda felan düştüm sonra çamaşırımda kan görmüştüm bu konu hep zihnimi meşgul eder...

Ben küçüktüm Kızlık zarı felan bilmiyordum tabi ama kanı görünce korkmuştum Doktora gidip öğrenmek istiyorum ama ya bozulmuş derse naparım diyorum

Bizden içinizi rahatlatmamızı istiyorsunuz ama boşa..
Yırtılmıştır veya yırtılmamıştır demek çok zor..

Bu durumun tek çözümü var oda vakit kaybetmeden doktora gitmek..
Kaza sonuçta, korkulcak ne var bunda anlayamadım..

17 yasında erkek arkadasımla cınsel yakınlasmam oldu ve kan geldı demısdın dokdora gıtmeden hıcbıse orenemezsın.

İnsan kendisinin anlayabileceği biley de değil diyorlar Bazen çok kafama takılıyor

Gidip acikca durumunuzu anlatin.siz terslemeye hakki yokki.
Ama kizlik zari icini bir cisim girmeden, carpmayla, ,dusmeyle
Falan bozulmaz.iciniz rahat edecekse gidin cekinecek bisey yokki.

Kızlık zarı okadar kolay bişey değil:) ilişkide bile bazen zor oluyor yani oraya bi cisim girmedikçe bişey olmaz canım korkma

Küçükken bi kaza sonucu kan gelmiş ailenizin bunu bilmemesi mümkün değil 8-9 yaşındayken
hatta o yaşta kızlık aklıma gelmedi demişsiniz yani ailenizden saklamayıda akıl edemediğiniz için annenizle beraber gidin doktora
küçük bir yer veya duyulcak diye neden endişeleniyorsunuz kii annenizle halledersiniz zaten
küçük bir yerse anneniz sizi başka bir şehire de götürebilir kimse sorgulamaz ki neden o şehre gittiler diye...

Muayene olmak istiyorsunuz diye neden kötü gözle baksınlar ki?
Doktora açıklama yapmak zorunda da değilsiniz ama madem çok dert ediyorsunuz
küçükken bi kaza oldu korkuyorum emin olmak istedim dersiniz.

Küçükken başınıza kaza geliyor, canınız yanıyor, vajinanızdan kan geliyor.... Sonrası?? Aileniz doktora götürmedi mi sizi? Ne oldu bu kıza demediler mi? Nasıl bir kaza geçirdiniz? Taciz filan mı vardı?

O ben değilim arkadaşım Karıştırıyorsun

O sensın konuyuda sılmeye calısmısdın elesdırıldıyın ıcn sımı takıpcıyım bosuna konu acıp ınsanları meskul etme elesdırıye doymuyon sen belıı

Annem biliyor O zaman doktora götürdüğünü de hatırlıyorum hayal mayal Ama doktor kızlık zarıma felan bakmadı Sadece ön tarafa şöyle bi baktı Sonra bi merhem verdi Annem ben doktora götürdüm seni diyor Bişey yok demiş doktor Peki kızlık zarına baktı mı diyorum Yok diyor Ama annem bu konuyu konuşturmuyor bile Hep doktora götürdüm Bişey yoktu diyor

O sensın konuyuda sılmeye calısmısdın elesdırıldıyın ıcn sımı takıpcıyım bosuna konu acıp ınsanları meskul etme elesdırıye doymuyon sen belıı

Ben değilim diyorum Daha önce de bu konuyla ilgili başlık açtım ama yine aynı şeyleri anlattım Sen neye istersen ona İnan Sonuçta hiçbirinizi tanımıyorum Yalan söylemeye de ihtiyacım yok ama yaptığın çok çirkin

hmmmm anlıyorum canımm...
valla bilemedim ki şimdi annenden gizli git o zaman için belliki rahat değil
başka şehre gitme imkanın var mı peki..
bu arada hiç bir doktor seni terslemez bu konuda tersleyemez
ilk sen değilsin kaldı ki doktorunda işi bu hastanın derdi her ne olursa olsun çözüm bulmaya çalışmak(bütün branşlar için diyorum sırf jinekoloji değil tabiki) sonuçta keyfimizden doktora gitmiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…