Kızlık zarı muayenesi olan var mı

tebrik ederim cinsellik hakkında insanlarımızı aydınlatmamız lazım

Teşekkür ederim yazdıkların için Ama keşke bu durumu bunlar değiştirse Maalesef evlendiği insandan kanama bekliyorlar Benim çevrem öyle en azından Bizzat en yakınım dayım karısını ertesi sabah bu yüzden doktora götürdü Esnekmiş Benim eğer o kazada Bişey olduysa yırtıldığı bu şekilde ortaya çıkarsa nasıl suçlanacağımı tahmin edersiniz sanırım

Benim arkadasim gitmisti yaninda refakat etmistim. Gitti girdi iceri 10 dk sonra cikti ama botle bi ksxada cok kan geldyse doktorun savcilik iznitle bakmasi gerekmezmi
hastanede
Bi kiz vardi gemiden denize atlica zaman geminin can simiti kancasina takiliyor : /

Off cok kotuydu kiz savcilik izni savci jandarma vevozel doktorlarla bakildi sonra noldu bilmiyorum

vicdansiz anesi ilgilnmiyordu kiz kanlar acilar icindeydi annesi allah cezani versin diodu ..

Canım kaza şimdi olmadı ki çocukken oldu

ne eğitimliler var kafaya takan . hiç öle ilokul mezunu hayatı görmemiş yaşamamış insanlar değil . arkadaşlarım evlenirken mesela ben çok gördüm . incik cıncık yapıyorlar hayatları ... türkiye gerçeği bu zamanla değişir ama şu an için zor ...
kızlık zarı muhabbeti var yani her kesimde .. bizim erkeğimiz herşeyi yaşar görür sonra evleniceği kızda bekaret arar . çelişkiye gel ...

Kızlar isyan etmedikçe, kendilerine bu sorunun sorulmasına izin verdikçe, bakire kızlar zarlarıyla gurur duydukça değişmez

tabi ki isterse profesör olsun bir adam cinsellik konusunda eğitimi yoksa çok normal böyle davranması
zaten türkiye'de okullarda böyle bir eğitim verilmiyor maalesef çünkü konuşulması bile ayıp sayılıyor
iş yine kadınlara düşüyor
erkekleri uygarca ve kadına saygılı bir şekilde yetiştirmek çok önemli bence çünkü bir erkek annesinde ne gördüyse onun koşulsuz şartsız doğru olduğunu kabul ediyor.

Kızlar isyan etmedikçe, kendilerine bu sorunun sorulmasına izin verdikçe, bakire kızlar zarlarıyla gurur duydukça değişmez

ben evlilik dışı cinsellik yaşamaya karşıyım . ama bu benim fikrim . ne gurur duyarım nede aşağılanmak isterim bu kararım yüzünden . bir kız sevmiştir yaşamıştır onu asla kınamam ... herkesin kendi hayatı kendi tercihi . evlenen arkadaşlarıma bırak bakireliği erkek arkadaşınla ne yaşadın öpüştün mü ettin mi diye sorgulayanlar oldu . hepside odtü mezunu falan bu insanların ...
bakire kalmak yada kalmamak kişisel tercihtir . herkesin terchine saygı duyulması gerekir. ama hayatını birleştireceğin kadının geçmişisini merak etmek doğal geliyor bana . bu iki taraf içinde geçerli ... tabi sırf bakire diye tercihh edilmek çok kötü birşey ...

Allah askina eski konundada acmissin ayni şeyleri duymak mi istiyorsun. Hatırlıyorum bende seni cemkirip durmustun. Doymadin burdadami devam etcen. Arkadasim biz organını görmüyoruz doktora gitcen korksanda korkmasan da.. bunun baska yolu varmi yok... ayrica o zamanda söylemiştik bekaret zarda degil kafada... haltlar yiyip zevkten yada degil diyip ayy bekarettt ddie tutturmak anlamsiz.... bapbakiresin uzulme...

bakirelik derken olay kan gelmesi değil zaten . kan gelmeyebilir esnek falan olabiliyormuş zar ...kan gelmedi diye bakire değilsin tut kolundan doktora yürü diyen bir erkekle zaten evlilik olmaz . karşılıklı güven önemli bir ilşkide ...

esnek canım yapısı zaten
ne kadınlar öldürüldü ilk gece kan gelmedi diye
halbuki otopside kadının zarı esnek olduğu için kan gelmediği saptanmış
yazık gerçekten nasıl bir toplumuz hayret ediyorum

doğuda oluyor öyle şeyler . korkunç olaylar ... kör cahil insanlar işte ... gerçekten içler acısı ..

Lütfen o yazıyı bulup bana gönderir misiniz Ben bu konuyla ilgili bir başlığım daha var ama aynı şeyleri anlattım Zaten üye olalı da çok olmadı Ya nasıl insansınız siz

İftira atmak kolay Ne biçim insansınız Madem öyle Bişey yazdıysam lütfen o yazıları gönderin bana Sayfama girip iftira atı çıkmak terbiyesizlik

İftira atmak kolay Ne biçim insansınız Madem öyle Bişey yazdıysam lütfen o yazıları gönderin bana Sayfama girip iftira atı çıkmak terbiyesizlik
Iftira atip kacmadim. Saatlerce sizin sayfanizda takilcak degilim. Bir cok konuyu okuyorum. Valla ben ne bilim hangi mesajdi tomarla bekaret konusu aciliyor. Ayniydi iste kucukten düşmüştü evlencekti küçük yerdeydi. Ama onda birde 17yasinda sevgili vardi. Uyelik kapatilmisti sonra. Ne bilim kim kim ne bilim kimin kacinci uyeligi. Neyse ne. Bekaret konusu buraya acilcak konumu git doktora göster burdakiler snaa ne desin ne beklion yani. Ayrica bida bida söylüyorum bekaret kafada. Gecelim bunlari. Evlencem diosun. Eger esin sana bunu soruyorsa yada sorun olacağını düşünüyorsan hic evlwnme onla. Unutma zar esnek olabilir ilk gece kan gelmeyebilir. Cunku kizlik zari nin ortasi ole kapali deildir zar yoktur yano. O bi cemberdir rahim agzi cemberi. Esnektir ilk iliskide birden fazla esnedigi icin kanayabilir yada kanamayabilir. Yani esin olcak kisi ilk gece kan gormezse sana ayy bu bakire degil diyecek kadar degwr veriorsa bosver simdiden. Takma bu kadar takmaaaa....

Dayısı yengesini kan gelmedi diye doktora götürmüş. Ben de bunları söyledim ama korku büyük.

Kucukken dustum sandalye tepesinden cok da kan geldi. Evlendigim gun cok aci cektim ama 1 damla bile kan akmadi. Annem kucukken kanin etrafindan geldigini soyledi. Hala bilmiyorum esnek miydi bozulmus muydu? Ne onemi var ki? Kendimi biliyorum bunun icin Kan'it a ihtiyacim yok.

Bakın ben bu konuda bi başlık açtım Ama okursanız 17 yaşında bilmem ne yaşadım diye şeyler yoktur Ayrıca kimse açacağı konuyu başkasına soracak değil Hayatımda hiç jinekoloğa gitmedim Haliyle çekiniyorum Buradaki insanlardan psikolojik olarak destek almak istedim sadece Ama bu şekilde şeyler yazmanız hoş değil Destek almayı beklerken moralim bozuldu

Arkadaşlar sen şu kişisin diye direteceğinize kibleyin yönetim zaten 2. üyelikse gerekeni yapar, değilse de hakka girmiş olursunuz.
konu sahibini bu kadar zorlamaya gerek yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…