- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
Ben değilim diyorum Daha önce de bu konuyla ilgili başlık açtım ama yine aynı şeyleri anlattım Sen neye istersen ona İnan Sonuçta hiçbirinizi tanımıyorum Yalan söylemeye de ihtiyacım yok ama yaptığın çok çirkin
Küçükken başınıza kaza geliyor, canınız yanıyor, vajinanızdan kan geliyor.... Sonrası?? Aileniz doktora götürmedi mi sizi? Ne oldu bu kıza demediler mi? Nasıl bir kaza geçirdiniz? Taciz filan mı vardı?
Eski konunuzda yasiniz 27 burda 25 hangisi dogru acaba konu acarken eski konularinizi bir gozden gecirinki yazdiklariniz celismesin bence ayrica orda 7- 8 yasinda gecirmisiniz kazayi bu konuda 9 yasinda ilginc
konunuza gelincede doktora gitmezseniz ogrenemezsiniz
Devamlı takıp edenler bılıyodur zaten ayrıca benım dıyıl bole seler yapıp buraya yazanlar cırkın tabı kaza baska ona bıse dıyemem
Yok canım taciz felan Mutfak tezgahından düştüm Mermerdi tezgah Su dökülmüş ben de Bişey almak için çıkmıştım Kaydı ayağım Bacağımın biri yukarda biri aşağıda kaldı O tezgahın köşesi de cinsel organıma çarptı Annem koşup geldi hemen gürültüye Çok canımın yandığını hatırlıyorum Kanı görünce annem de panikledi Doktora götürdüler o zaman ama sadece ön bölgeme bakmış doktor Zara felan bakmamış Bişey yok demiş
Aksi bir durum olsaydı yani vajinanın içinden gelen bir kanama vs doktor müdahale ederdi bence.
Belli ki içinize kurt düşmüş. Gidin doktora kurtulun şüphelerinizden.
Durumu açıkladığınız takdirde hiçbir doktor size ters tepki vermez.
Daha önceki başlığımda anlatmıştım 8-9 yaşında bi kaza sonucu cinsel organımdan çok kan geldi Ve çok canım yandı Şimdi 25 yaşındayım Açıkçası bu durumdan korkuyorum ve doktora gitmek istiyorum Ama diğer taraftan doktordan da korkuyorum Ya olumsuz Bişey derse ne yaparım bilmiyorum
bu zarın bu kadar büyütülmesine anlam veremiyorum
yırtılsa ne olur yırtılmasa ne olur allah aşkına ya başka derdiniz mi yok acaba ?
Toplum bu malesef Evlendiğim insana annem de durumu anlatır eğer öyleyse diyorum Ama ya içinde şüphe olursa Berbat bi durum Tüm hayatı etkileyecek bi durum Yoksa neden takalım ki
İleride yapacağın evlilik için endişeleniyorsun. 27 yaşındasın. Bir şeyleri kafanda oturtmuş olman lazım. Bekarete önem veriyorsun. Ve şimdiye kadar kimseyle ilişkiye girmediğine göre hala bakiresin!!
Vajinana penis girmediğine göre vajinan hala kapalı. Penis girerken zorlanıcak. Bunlar bakire olduğunun anlaşılması için yeterli. KAnmış, zarmış hikaye. Herkesten kan gelmez zaten. Seninki darbeye bağlı bir şeymiş. Boşuna bunun için doktora gitme.
Zaten adli bir vaka olmadıkça doktor bu konuda bir şey demez. Ancak özle bir jinekolog bulucan. Ona da ne kadar güvenebilirsin bilmiyorum. Hmm yırtılmış sanki gel dikelim garanti olsun diyecek.
Evlendiğinde, cinsel ilişkiye girdiğinde bunun anlamsız bir şey olduğunu anlayacaksın.
Yok diktirme felan düşünmem Ama eğer Bişey olmamışsa evleneceğim insana bu kazayı anlatıp da soru işaretleri oluşmasını istemiyorum Onun için öğrenmek istiyorum
Kazanın anlatılacak bir tarafı yok. eşeğin aklına karpuz kabugu düşürme. o kan her nereden geldiyse geldi. Sen hala bakiresin bu kadar.
toplum böyle olabilir ama sizin doğru olanı ayırt edebilmeniz lazım
eğer karşınıza sizi gerçekten seven bir erkek çıksa zar filan dinlemez merak etmeyin
çok sinirleniyorum bu tür şeyler geri kafalılık bana göre
İşte diyelim ki anlatmadım İlerde sorun çıkarsa inanmazsa daha kötü olur Ne olduğunu bilsem ona göre hareket ederim belki Umarım dediğin gibidir Erkekler anlıyodur umarım Kan gelmedi diye doktora götürülenler hala var malesef
iyi hoş diyorsun da ççoğu erkek bunu kafaya takıyor . en moderni bile takmış durumda kızlık zarına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?