Kızlık zarı muayenesi olan var mı

Allah Allah, çok enteresan annenizin bu denli rahat davranması :S
Biz burdan ne söylesek boş arkadaşım, bozuldu deriz doktora gidersin hala duruyor, bu işler o kadar kapalı kutu ki.
O yüzden daha fazla kafanı karıştırmadan bir doktora görün derim.

Devamlı takıp edenler bılıyodur zaten ayrıca benım dıyıl bole seler yapıp buraya yazanlar cırkın tabı kaza baska ona bıse dıyemem

Yok canım taciz felan Mutfak tezgahından düştüm Mermerdi tezgah Su dökülmüş ben de Bişey almak için çıkmıştım Kaydı ayağım Bacağımın biri yukarda biri aşağıda kaldı O tezgahın köşesi de cinsel organıma çarptı Annem koşup geldi hemen gürültüye Çok canımın yandığını hatırlıyorum Kanı görünce annem de panikledi Doktora götürdüler o zaman ama sadece ön bölgeme bakmış doktor Zara felan bakmamış Bişey yok demiş

Eski konunuzda yasiniz 27 burda 25 hangisi dogru acaba konu acarken eski konularinizi bir gozden gecirinki yazdiklariniz celismesin bence ayrica orda 7- 8 yasinda gecirmisiniz kazayi bu konuda 9 yasinda ilginc

konunuza gelincede doktora gitmezseniz ogrenemezsiniz

Canım çok merak ettiysen söyleyim 87 doğumluyum Buyur sen hesapla Bunu düşünemem şimdi Eski konuda da yazmışımdır ilk okula başladığım zamanlardı Tam hatırlamıyorum yaşımı

Devamlı takıp edenler bılıyodur zaten ayrıca benım dıyıl bole seler yapıp buraya yazanlar cırkın tabı kaza baska ona bıse dıyemem

Bak sana bişey ispatlamak zorunda değilim Eski mesajlarına bak bul Ben değilim Seninle de uğraşamam

Aksi bir durum olsaydı yani vajinanın içinden gelen bir kanama vs doktor müdahale ederdi bence.
Belli ki içinize kurt düşmüş. Gidin doktora kurtulun şüphelerinizden.
Durumu açıkladığınız takdirde hiçbir doktor size ters tepki vermez.

Son düzenleme:

İnşallah öyle olur

bu zarın bu kadar büyütülmesine anlam veremiyorum
yırtılsa ne olur yırtılmasa ne olur allah aşkına ya başka derdiniz mi yok acaba ?

İleride yapacağın evlilik için endişeleniyorsun. 27 yaşındasın. Bir şeyleri kafanda oturtmuş olman lazım. Bekarete önem veriyorsun. Ve şimdiye kadar kimseyle ilişkiye girmediğine göre hala bakiresin!!

Vajinana penis girmediğine göre vajinan hala kapalı. Penis girerken zorlanıcak. Bunlar bakire olduğunun anlaşılması için yeterli. KAnmış, zarmış hikaye. Herkesten kan gelmez zaten. Seninki darbeye bağlı bir şeymiş. Boşuna bunun için doktora gitme.

Zaten adli bir vaka olmadıkça doktor bu konuda bir şey demez. Ancak özle bir jinekolog bulucan. Ona da ne kadar güvenebilirsin bilmiyorum. Hmm yırtılmış sanki gel dikelim garanti olsun diyecek.

Evlendiğinde, cinsel ilişkiye girdiğinde bunun anlamsız bir şey olduğunu anlayacaksın.

bu zarın bu kadar büyütülmesine anlam veremiyorum
yırtılsa ne olur yırtılmasa ne olur allah aşkına ya başka derdiniz mi yok acaba ?

Toplum bu malesef Evlendiğim insana annem de durumu anlatır eğer öyleyse diyorum Ama ya içinde şüphe olursa Berbat bi durum Tüm hayatı etkileyecek bi durum Yoksa neden takalım ki

içine birşey girmediyse bozulmazki ... nasıl kaza gaçirdin anlamadım .. çok merak ediyorsan baktır . benim arkadaşım baktırmıştı bakıvermiş hemen doktor .zor birşey değil ...

Toplum bu malesef Evlendiğim insana annem de durumu anlatır eğer öyleyse diyorum Ama ya içinde şüphe olursa Berbat bi durum Tüm hayatı etkileyecek bi durum Yoksa neden takalım ki

toplum böyle olabilir ama sizin doğru olanı ayırt edebilmeniz lazım
eğer karşınıza sizi gerçekten seven bir erkek çıksa zar filan dinlemez merak etmeyin
çok sinirleniyorum bu tür şeyler geri kafalılık bana göre

Yok diktirme felan düşünmem Ama eğer Bişey olmamışsa evleneceğim insana bu kazayı anlatıp da soru işaretleri oluşmasını istemiyorum Onun için öğrenmek istiyorum

Yok diktirme felan düşünmem Ama eğer Bişey olmamışsa evleneceğim insana bu kazayı anlatıp da soru işaretleri oluşmasını istemiyorum Onun için öğrenmek istiyorum

Kazanın anlatılacak bir tarafı yok. eşeğin aklına karpuz kabugu düşürme. o kan her nereden geldiyse geldi. Sen hala bakiresin bu kadar.

Kazanın anlatılacak bir tarafı yok. eşeğin aklına karpuz kabugu düşürme. o kan her nereden geldiyse geldi. Sen hala bakiresin bu kadar.

İşte diyelim ki anlatmadım İlerde sorun çıkarsa inanmazsa daha kötü olur Ne olduğunu bilsem ona göre hareket ederim belki Umarım dediğin gibidir Erkekler anlıyodur umarım Kan gelmedi diye doktora götürülenler hala var malesef

çok kafanı kurcalıyosa git bi doktora muayene olucam de açıklama yapman gerekmiyo

iyi hoş diyorsun da ççoğu erkek bunu kafaya takıyor . en moderni bile takmış durumda kızlık zarına...

Öyle bir erkekle ne işin olur senin. Kan gelmedi diye seni doktora götürecek erkekle beraberliğine devam eder misin? Seninle evlenecek insan seni koşulsuz sevmeli. Kan ilk cinsel ilişki sırasında vajina çok dar olurduğunda kadın kendini çok sıkarsa ve yeterince ıslanamazsa gelir. Bende hiç kan man gelmedi. 16 yaşında gibi konuşuyorsun.

--aslında kızlık zarı doğuştan delik. Kızlık zarı bir perde gibi vajina ağzını kapatıyor ve ilk ilişkide yırtılacak, delinecek, patlayacak sanılıyor. Hatta ilk ilişkide kızlık zarından patlama sesi geleceğini düşünen ve bu yüzden ilişkiden korkan danışanlarımız bile oluyor. Oysa kızlık zarının ortasında âdet kanının aktığı bir açıklık bulunuyor yani orası tamamen kapalı değil; her kadın da âdet gördüğüne göre demek ki kızlık zarı toplumun zannettiği gibi bir yapı değil.--

--
Cinsel Sağlık Enstitüsü (CİSED) de bu konu hakkında yaptığı son açıklamalarda bekâretin aslında kanla simgelenmesinin yanlış olduğunu ve her şey doğru yapıldığında ilk ilişkide acı, ağrı ve kanama olmadığını açıkladı.--

--
ilk gece kız ve erkek rahat olur, erkek eşini rahatlatır ve gevşetirse, yeterli ön sevişme yapılırsa acı, ağrı ve kanama da olmayabiliyor. Acıyı, ağrıyı ve kanamayı yaratan şey, ilişki sırasında kadının kendini kasması erkeğin de zorlaması oluyor.--

Hepsini tek tek nereden alıntıladığımı yazamadım..

Sen bunlarla kafanı yorma.

iyi hoş diyorsun da ççoğu erkek bunu kafaya takıyor . en moderni bile takmış durumda kızlık zarına...

öyle bir kesim var kafaya takan ama tamamen cahil bir kesim çünkü zaten eğitimli bir insan kadın ya da erkek olsun kızlık zarının doğuştan delik olduğunu bilir. aksi takdirde adet kanı akamaz böyle bir durumda da zarı yırtarak akması sağlanır.
ama dediğiniz gibi toplum cinsel eğitim almadığı için her şeyi kafaya takar olmuş.
durum vahim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…