- 17 Nisan 2016
- 57
- 5
- 86
- 33
- Konu Sahibi Asyamtugba
-
Kizlik zari yirtilinca 3 4 damla kan gelir en fazla. Oyle caglarcasina kanama.olmaz. regl olmus olabilirsin. Yada eger zor bir birlesme olduysa kilcal damar zedelemesi vs olmus olabiliriyi akşamlar arkadaşlar, bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. yeni evlendim, ilk ay ilişkiye giremedim korkumdan ardından denemeye başladığımızda ilk gün az denedik az kan geldi ikinci ve üçüncü gün de az kan geldi ama ertesi gün tam yırtılmış olacak ki bayağı kan geldi. bir hafta oldu hala ara ara kanamalar devam ediyor az miktarda bu durum normal midir?
çok teşekkür ederim ben hemen doktora gitmeyi bile düşündüm acı yok ama kanama devam edince korktum.normal normal...ilk zamanlar acı da duyarsın tahris oldugu icin sonra gecer merak etme
cok cok uzun sürerse tabiki bi gorun doktora..kiminin kızlik zari daha kalın oluyormus ve daha cok kanama oluyormus oyle okumustum..netten bi arastir yine deçok teşekkür ederim ben hemen doktora gitmeyi bile düşündüm acı yok ama kanama devam edince korktum.
evet evet çok kasıyorum kendimi zaten o geceden sonra bir daha giremedim ilişkiye canım yanacak diye düşündümAslında normal değil ama biz kendimizi kastiğımz için böyle kanamalar devam ediyor.bende 1 ay devam etmişti nerdeyse ara ara.kendini sıkmamaya çalış
Evet anlıyorum seni canım bende de olmuştu ama mümkün olduğunca kendini soğutma ilişkiden çekinme Allah korusun vajinismus diye bir durum var bunun bi kaç level ilerisi o çünkü ben çok korkmuştum ama çok şükür inat ettim kendimi telkin ettim o sırada rahatlamaya gevsemeye çalıştım sonra düzene girdi.kastikca acı devam ediyor çünkü bir de bacak kasları bile hamlamış gibi acıyor.rahat olmaya çalışevet evet çok kasıyorum kendimi zaten o geceden sonra bir daha giremedim ilişkiye canım yanacak diye düşündüm
Ilk 3 gun gelir bulassada gelir. Sonrasi icin sunu diyebilir. Eger orasi hassaslastiysa zorlanmaktan kanama olabilir.iyi akşamlar arkadaşlar, bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. yeni evlendim, ilk ay ilişkiye giremedim korkumdan ardından denemeye başladığımızda ilk gün az denedik az kan geldi ikinci ve üçüncü gün de az kan geldi ama ertesi gün tam yırtılmış olacak ki bayağı kan geldi. bir hafta oldu hala ara ara kanamalar devam ediyor az miktarda bu durum normal midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?