kızlık zarı

En iyi cozum kayganlastirici bence.. zamanla ihtiyacin kalmaz onada,.

Bebek
Bebek yagi kullaniyoruz muhakkak ama ben de anlayamadim

Normal Can'ım.Yara oluyor ondan dolayı tekrar kanayabiliyor.İlk ve ikincisi arasında 10 gün olmasına rağmen benden baya bi kan geldi sonra geçti.
kuzum bu kanama genelde idrarımı yaptıktan sonra oluyor acaba zardan mı geliyor diye düşünmeye başladım böyle mi oluyordu sizde de

kuzum bu kanama genelde idrarımı yaptıktan sonra oluyor acaba zardan mı geliyor diye düşünmeye başladım böyle mi oluyordu sizde de
E normal ya idrar yaparken zaten ordan da ya akıntı gelir ya kan.Şuanda yara halindedir ondandır.adetin yakında adet olabilir.Degilse zardandır

E normal ya idrar yaparken zaten ordan da ya akıntı gelir ya kan.Şuanda yara halindedir ondandır.adetin yakında adet olabilir.Degilse zardandır
çok teşekkür ederim çok rahatlattınız içimi :) düğünümün üzerinden yaklaşık iki ay geçti utandığım için kimseye de soramıyorum, dr a gitmek de imkansız şu durumda. çok sağolun tekrar

Est Can'ım panik yapma normal.Herkeste bir olmaz bu Kiminde kanama olmaz Kiminde ara ara kanama olur.Korkacak birşey yok.Arada bir kontrole git sen Doktora yine.Evlenince daha da dikkat etmeliyiz çünkü.

Est Can'ım panik yapma normal.Herkeste bir olmaz bu Kiminde kanama olmaz Kiminde ara ara kanama olur.Korkacak birşey yok.Arada bir kontrole git sen Doktora yine.Evlenince daha da dikkat etmeliyiz çünkü.
evet düşünüyorum da okullar yeni açıldı ha diye izin almak da istemedim. tekrar teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…