Kizlr hamileym esim yok bebegm icin bi kac parca kiyafet

Yasak olmasinin sebebi bu kisinin dolandirici olmasi ihtimali
Ben bu tarz bir sitede boyle konu acan birine gidip yepyeni kiyafetler aldim iki cocuguna da , alirken dolandirici olabilecegini biliyordum ama nedense yardim.etmek istedim cok acindirmisti kendini , bend3 hamileydim cok etkilenmistim
O halimle hic usenmeden agustos sicaginda kargoya da gittim verdim
Neyse sonuc itibariyle dolandiriciymis , haram olsun , kendi karnimdaki bebegimden kisip o kiyafetleri almistim
O gunden beri de tanidik olmayana yardim etmiyorum
Bu yuzden bende kibledim konuyu
Tabiki haklısınız ama arkadaşın açtığı konulara bakarsanız mağduriyet yaşamış . Emin olduktan sonra gönderilebilir para yardımına karşıyım ama 1 tane de olsa kıyafet kıyafettir ya.

Kızanlar bilmiyor galiba bu sayfalarda dram üstüne dram anlatıp ahaliyi dolandıranları.
Neyse bu yardım talepleriniz için resmi makamları kullanmanız emin olun bebeğiniz ve sizin için daha iyi olur.

Tabiki haklısınız ama arkadaşın açtığı konulara bakarsanız mağduriyet yaşamış . Emin olduktan sonra gönderilebilir para yardımına karşıyım ama 1 tane de olsa kıyafet kıyafettir ya.
Onun icin site yonetimine haber veriyoruz , onlar arastirir gerekirse telefonda konusurlar konu sahibiyle , guvenilir biriyse herkes elinden geleni yapar zaten

Evet çok iyi olur. Ama görmezden gelip konuyu kapattırmaya çalışmak hoş değil bence ona kızdım .[/QUOTE]
Sizin sokak ağzı bir uslupla yetiştir aman ha demeniz nekadar hoş? Ben burda kural dışı birşey yapmıyorum ve gerçekten yardıma ihtiyacı olan bir insan kolay kolay birşey isteme eğiliminde bulunamaz diye düşünüyorum kiii gerçekten ihtiyacı varsada burda herkes hertürlü yardımcı yapar bende dahil! Ozaman acıklayıcı bi şekilde ifade etsin kendini yoksa bende konu açabilirim yardm edck kmse yokmu diye? ? Neye göre kime göre??

Hay ağzına sağlık yetiştirme tabirinide kabul etmiyorum mahalle ağzı bi usl

Senin sokak ağzı bir uslupla yetiştir aman ha demen nekadar hoş? Ben burda kral dışı birşey yapmıyorum ve gerçekten yardıma ihtiyacı olan bir insan kolay kolay birşey isteme eğiliminde bulunamaz diye düşünüyorum kiii gerçekten ihtiyacı varsada burda herkes hertürlü yardımcı yapar bende dahil! Ozaman acıklayıcı sbi şekilde ifade etsin kendini yoksa bende konu açabilirim yardm edck kmse yokmu diye? ? Neye göre kime göre??
Sen kendi konuşmana bak ya aman aman ha diyince sokak ağzı mı oluyor pardon da kendi görüşümü belirttim tabiki dolandırıcı olabilir arastırılıp öyle yardım yapılsn diyorum bende

Sen kendi konuşmana bak ya aman aman ha diyince sokak ağzı mı oluyor pardon da kendi görüşümü belirttim tabiki dolandırıcı olabilir arastırılıp öyle yardım yapılsn diyorum bende
Düzeltilmiş şeklini oku o halde ben burda her konuya cvp yetiştirmekte senin kadar aktif olmadığımdan olsa gerek, taslak olarak kaydedilmiş yazacağım cevaplar ama iyi oldu sana, onunla savunma yaparsın benim için bi sorun teşkil etmiyor herkes görüşünü bildiriyorsa bende o hakkımı kullandım zaten skıntı ne :)))

Düzeltilmiş şeklini oku o halde ben burda her konuya cvp yetiştirmekte senin kadar aktif olmadığımdan olsa gerek, taslak olarak kaydedilmiş yazacağım cevaplar ama iyi oldu sana, onunla savunma yaparsın benim için bi sorun teşkil etmiyor herkes görüşünü bildiriyorsa bende o hakkımı kullandım zaten skıntı ne :)))
Ya Allah aşkına şu yazdıklarına bakar mısın bir kelime anlamadım. Öncelikle Türkçeyi düzgün kullan ve ayrıca bana laf yetiştirecek kapasitede değilsin . Şuanda bunu anladim . Senin yaptığın şey görüş bildirmek değil şikayet etmekti tatlım. Yazdıklarını idrak et önce .

:))))) bu şikayet degil yasak zaten bu insanlığımı sorgulamak size de düşmüyor siz insanlık yaparak yardımcı olun bence :))
Şikayet etmemek nedir biliyor musun bak kardeşim haklı olabilirsin ama burası yeri değil ve yasak dersin ve muneyi etiketlersin. Yasak de hoop yöneticiyi etiketle bu şikayet değil de nedir

Ya Allah aşkına şu yazdıklarına bakar mısın bir kelime anlamadım. Öncelikle Türkçeyi düzgün kullan ve ayrıca bana laf yetiştirecek kapasitede değilsin . Şuanda bunu anladim . Senin yaptığın şey görüş bildirmek değil şikayet etmekti tatlım. Yazdıklarını idrak et önce .
:)))))) senin heryerin laf olsa, değil cümle kurmak harf olarak dahi telafüz etmem :)) alkışlasınlar senide egon tavan yapsın hadi küçük mutluluklar iyidir :D keşke bende böyle ufak şeylerden mutlu olup ego şişirsem datlımmmmmmgggg :D

:)))))) senin heryerin laf olsa, değil cümle kurmak harf olarak dahi telafüz etmem :)) alkışlasınlar senide egon tavan yapsın hadi küçük mutluluklar iyidir :KK70: keşke bende böyle ufak şeylerden mutlu olup ego şişirsem datlımmmmmmgggg :KK70:
Ergen stayla . He sensin :halay:

Şikayet etmemek nedir biliyor musun bak kardeşim haklı olabilirsin ama burası yeri değil ve yasak dersin ve muneyi etiketlersin. Yasak de hoop yöneticiyi etiketle bu şikayet değil de nedir
He canım he :)) konu sahibi dert etmedi be bukdar :D

Durun yahu hic yoktan birbirinize girmeyin
Konu sahibi doğru dürüst konu acmamis zaten kimsede durduk yere yardımda bulunmaz
Burdan yardım istiyo ama uye olmuş interneti var o kadar da ihtiyacı varsa önce bulunduğu yere başvursun
Ya zaten yeni doğan bebeğin kıyafetibden ne olacak ve dedikleri gibi kaymakamlık 300tl doğum parası veriyo ilk çocukta sonrada her ay 75 mi ne herkes alıyo da ona mı vermicekler

Artik insanlara guvenimiz azaldi.
Daha once bir sayfada yardim isteyip,onlari baska sayfada satanina sahit olmustum.
Belki gercekten yardima ihtiyacin vardir ama bu sekilde biz anlayamayiz.
Once site yoneticisiyle görüs, bir suru konu acmissin ama devami yok.
Ve burdan önce gerekli yerlere durumunla alakali basvurman gerekiyor.

Back
X