Kizlr hamileym esim yok bebegm icin bi kac parca kiyafet

Ozaman yasak olan herşeyi herkes yapsın :)) ben yazmasam başkası yazacak ben olağan seyi yapınca suçmu oluyor ? Çok yardımcı olmak istiyorsan özelden ol elinden alan yok ya :)
Tamda seni be rahatsız edıyor hemen soyluyorsun yasak sa yasak gorulur zaten plaket mı verıyorlar senın gıbılere

Biraz.bilgi verse.keske ben dogun yapali 1 ay.oldu benimde.kizim var simdiden.kuculen esyalari var. Cocuk esirgemeye vermeyi dusunuyordum.
Diğer konusunda yazmış kızmış bebeği
Benimde 5 aylık oğlum var etrafımda verecek kimse yok diye bende çocuk esirgemeye verdim
Keşke imece usülü daha yaygın olsa
Özellikle çocuk eşyaları kullanılmadan çöp oluyor

Yillar once hamile esinden ayrilan birine bu forumda gunlerce destek olduk yardim yaptik bebek kiyafetsiz kalmisti guya.
Sonra onlari baska sitede sattigini yakaladik esiyle de ayrilmiyomus ztn sonbahar li bsy di nicki cok eski uyeler hatirlar.
O uyeden sonra yardim istemek yasaklandi
Mune Mune konuyla ilgilenirmisin ne oldugu belli degil

Diğer konusunda yazmış kızmış bebeği
Benimde 5 aylık oğlum var etrafımda verecek kimse yok diye bende çocuk esirgemeye verdim
Keşke imece usülü daha yaygın olsa
Özellikle çocuk eşyaları kullanılmadan çöp oluyor
Aynen 1 ayda nasil bu kadar buyudu aklim almiyor 50 cm dogmustu olmus 58 cm :)

Yillar once hamile esinden ayrilan birine bu forumda gunlerce destek olduk yardim yaptik bebek kiyafetsiz kalmisti guya.
Sonra onlari baska sitede sattigini yakaladik esiyle de ayrilmiyomus ztn sonbahar li bsy di nicki cok eski uyeler hatirlar.
O uyeden sonra yardim istemek yasaklandi
Mune Mune konuyla ilgilenirmisin ne oldugu belli degil

Mune degilde Kazen Kazen ilgilense daha iyi sanirim. O boyle durumlarda uye.ile.iletisime.geciyor. konu sahibi gercekten ihtiyac sahibi ise ben yardimci olmak isterim.

Tamda seni be rahatsız edıyor hemen soyluyorsun yasak sa yasak gorulur zaten plaket mı verıyorlar senın gıbılere
Peki sana nasıl bi rahatsızlık veriyor ? Senin gibilerede çelenk yaptırıyorlar :D kk'da ilk defa görüldü zaten benim yaptığım çok olağan dışı bi durum :D bukdar yardım etmeye hevesli iseniz bana zaten takılmamanız gerekiyor çok merak ediyorum benim yorumum olmasa burda yardım mı yağdıracaktınız? Yine yapın kardeşim yardımınzı konu burda sahibide orda :)

İnternete girecek para var, bilgisayar ya da akıllı telefon var ama bebeğe iki parça kıyafet alınacak para yok mu?
Ben de iyiniyetli bulmadım.

Ya uyenin uzerine neden gidiliyor hadi gidildi hatayi kabul edip
Kesmek varken uzatmak niye yanlis bise yapmamis yahu yonetimi etiketlemis etiketlesin
Sanal ortam burasi suistimale cok acik baska iyiniyetli bir uye suistimal edilebilir o yonetimi etiketler arastirirlar bir sekilde gercekse ona yardim edilir mune bile bildigi annelere Msj atar belki ortada bir bebek varsa kim duyarsiz kalir ama duyar kasicam diye buralarida gereksiz gerilim hattina cevirmeyin yahu
Burada cocuguma mama alicak param yok diye konu acip ozelden yazanlardan elektrik su ftr diye para isteyenler gecti dini sayfada cok bilgiliymis gibi davranip gel gel ozele gelmdiye suistimalciler gecti ulke 2 gun once 510 milyon dolandirildi birini ihtiyatli yallasiyor diye bu derece yermek algi yaratmak nedir

İnternete girecek para var, bilgisayar ya da akıllı telefon var ama bebeğe iki parça kıyafet alınacak para yok mu?
Ben de iyiniyetli bulmadım.
Ya ben de bunu anlamıyorum. Olabilir, başkasından girmiş olabilir, başka bir yerin internetin bağlanmış olabilir. Akıllı telefonu olmayan yok gibi bir şey. Ki benim çok eski bir telefonum vardı akıllı falan değildi ama eskiden internete girebiliyordum. Bebek doğacak ve muazzam masrafı var. Kendimden biliyorum. Öyle telefon satmakla alınacak şeyler değil. Belli ki ailesinin evinde ve ailesi de yardım etmiyor demekki.
Şimdi otobüste bile wifi var.

Ya ben de bunu anlamıyorum. Olabilir, başkasından girmiş olabilir, başka bir yerin internetin bağlanmış olabilir. Akıllı telefonu olmayan yok gibi bir şey. Ki benim çok eski bir telefonum vardı akıllı falan değildi ama eskiden internete girebiliyordum. Bebek doğacak ve muazzam masrafı var. Kendimden biliyorum. Öyle telefon satmakla alınacak şeyler değil. Belli ki ailesinin evinde ve ailesi de yardım etmiyor demekki.
Şimdi otobüste bile wifi var.

O da olabilir tabi ki ama dolandırıcı da olabilir. Neticede olasılıklar olasılıklar... Ben dolandırıcı olma ihitmalini daha yakın görüyorum, sen öyle görmeyebilirsin.

O da olabilir tabi ki ama dolandırıcı da olabilir. Neticede olasılıklar olasılıklar... Ben dolandırıcı olma ihitmalini daha yakın görüyorum, sen öyle görmeyebilirsin.
Tabiki olabilir. Ona da bir şey demiyorum. Ama işte bilemiyoruz maalesef. Konulara cevap yazmamasından sürekli internet bulamadığı anlamı çıkartıyorum ben.

Tabiki olay çıkarmak güzel birşey değil . Olay duyar kasmak da değil . Yalnızca bu durumda arkadaşlarım var süt bulamayan kıyafet bulamadıkları için bebekleri hasta olan arkadaşlarım . Durum eğer gerçekse buradaki insanlar yardım eder tek amacım bunu belirtmekti .Saçma ve kendi adıma söylüyorum bana yakışmayan bir tartışma oldu kalp kırmışsam zira affola. Herkese kolay gelsin ...

Back
X