- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.393
- 598
- Konu Sahibi Melekkk766
Kavga mı izleyeceğiz şimdi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooooo konularımı da incelemiş. :)) Sana yalnızca hoşt oradan diyorum senden daha kıdemli olduğum kesinKız burda senden başka ezikmi varişşizlik ve depresyon saldırganlıkmı yapıyor?
Yavrum incelemeye gerek yok hasta psıkolojısini bilirimOoooo konularımı da incelemiş. :)) Sana yalnızca hoşt oradan diyorum senden daha kıdemli olduğum kesin))
Yavrum ne ya igrenç bir insansın . O kadar iğrençsin ki tek amacın laf yetiştirme çabası. Laflarim ağır dokundu galibaYavrum incelemeye gerek yok hasta psıkolojısini bilirimkıdemli ol Banane ki benim alt üst derdim yok merak etme
demekki attığım taş doğru yere ulastıki havladın böyle kişi kendinden bilir işi çünkü senin yüzüne ban yicem şimdi dalaşma :))) zirvede bırakmak istemiyorum lütfen :)
Oyüzden hala uzun uzun yazıyorsunYavrum ne ya igrenç bir insansın . O kadar iğrençsin ki tek amacın laf yetiştirme çabası. Laflarim ağır dokundu galibatekrar ediyorum seviyesizsin . Yerlerdesin karaktersizsin muhattap olacağım seviyede değilsin .
Kardeşim tek derdi neden konuyu şikayet ettin demem .İkiniz de birbirinizden kalmazsiniz ya ne biçim üsluplar? Ayıptır yahu ergen forumu mu burasıMune
Oyüzden hala uzun uzun yazıyorsun![]()
![]()
Benim de iyi niyetimi çok su istimal ettiler ihtiyaçcı olan istememiyor malesef burda da yardım meleği topiği var kullanılmış eşya olabilir para vs olmaz zatenYasak olmasinin sebebi bu kisinin dolandirici olmasi ihtimali
Ben bu tarz bir sitede boyle konu acan birine gidip yepyeni kiyafetler aldim iki cocuguna da , alirken dolandirici olabilecegini biliyordum ama nedense yardim.etmek istedim cok acindirmisti kendini , bend3 hamileydim cok etkilenmistim
O halimle hic usenmeden agustos sicaginda kargoya da gittim verdim
Neyse sonuc itibariyle dolandiriciymis , haram olsun , kendi karnimdaki bebegimden kisip o kiyafetleri almistim
O gunden beri de tanidik olmayana yardim etmiyorum
Bu yuzden bende kibledim konuyu
Kizmis sanirimBebegin kiz.mi erkek mi?