Kizlr hamileym esim yok bebegm icin bi kac parca kiyafet

Kız burda senden başka ezikmi var :D işşizlik ve depresyon saldırganlıkmı yapıyor?

Ooooo konularımı da incelemiş. :)) Sana yalnızca hoşt oradan diyorum senden daha kıdemli olduğum kesin :KK66:))
Yavrum incelemeye gerek yok hasta psıkolojısini bilirim :D kıdemli ol Banane ki benim alt üst derdim yok merak etme :D demekki attığım taş doğru yere ulastıki havladın böyle kişi kendinden bilir işi çünkü senin yüzüne ban yicem şimdi dalaşma :))) zirvede bırakmak istemiyorum lütfen :)

İkiniz de birbirinizden kalmazsiniz ya ne biçim üsluplar? Ayıptır yahu ergen forumu mu burası Mune Mune

Yavrum incelemeye gerek yok hasta psıkolojısini bilirim :KK70: kıdemli ol Banane ki benim alt üst derdim yok merak etme :KK70: demekki attığım taş doğru yere ulastıki havladın böyle kişi kendinden bilir işi çünkü senin yüzüne ban yicem şimdi dalaşma :))) zirvede bırakmak istemiyorum lütfen :)
Yavrum ne ya igrenç bir insansın . O kadar iğrençsin ki tek amacın laf yetiştirme çabası. Laflarim ağır dokundu galiba :halay: tekrar ediyorum seviyesizsin . Yerlerdesin karaktersizsin muhattap olacağım seviyede değilsin .

Yavrum ne ya igrenç bir insansın . O kadar iğrençsin ki tek amacın laf yetiştirme çabası. Laflarim ağır dokundu galiba :halay: tekrar ediyorum seviyesizsin . Yerlerdesin karaktersizsin muhattap olacağım seviyede değilsin .
Oyüzden hala uzun uzun yazıyorsun :D :D

M Melekkk766 bulunduğun yerdeki belediyeye, kaymakamlığa yada muhtarlığa başvur. Size hem yol gösterirler hem de yardımcı olurlar. Burada size yardım gelecegiğini sanmıyorum. Nasıl herkes ki ben de öyle düşünürüm dolandırıcı ise diye bakılıyorsa sizin de yardım olarak yaklaşanlardan öyle şüphe duymalısınız. Aman kimse hemen üstüme gelmesin bu ihtimal de olabilir.

Biraz daha bilgi verseydin keşke
Mutlaka yardım eden çıkar
Hemen büyüyorlar kıyafetleri kalıyor hep
Bebeğin kızmı erkekmi
Konu dışı coşan arkadaşlar sizde bi durun
Edep yahu..

Yasak olmasinin sebebi bu kisinin dolandirici olmasi ihtimali
Ben bu tarz bir sitede boyle konu acan birine gidip yepyeni kiyafetler aldim iki cocuguna da , alirken dolandirici olabilecegini biliyordum ama nedense yardim.etmek istedim cok acindirmisti kendini , bend3 hamileydim cok etkilenmistim
O halimle hic usenmeden agustos sicaginda kargoya da gittim verdim
Neyse sonuc itibariyle dolandiriciymis , haram olsun , kendi karnimdaki bebegimden kisip o kiyafetleri almistim
O gunden beri de tanidik olmayana yardim etmiyorum
Bu yuzden bende kibledim konuyu
Benim de iyi niyetimi çok su istimal ettiler ihtiyaçcı olan istememiyor malesef burda da yardım meleği topiği var kullanılmış eşya olabilir para vs olmaz zaten

Burada gördüğüm bir şeyi de dile getireyim, bazı kişiler elleri belinde konu bekliyor, fırsat kollar gibi , birine sataşayım da kavga çıksın. Bu son dönemlerde çok oluyor bu sitede . Ben genelde misafir olarak okuyucuyum, eskiden daha çok verimliydi buraları. Şimdi herkes aman saldırayım modunda, çok şaşırıyorum. Sanki kalite düşüyor gibi geliyor bana.

Back
X