- Konu Sahibi Less-is-More
Ben de daha dün gördüm, 4 yaşında bir çocuk uyumuş, bir de bebek arabasında 1 yaş bebesi.annenız bıle ısteye hasta olmadı kım hasta olmak ıster ? yanlıs anlamayın kızmayın veya yeterkı kızımın ısı gorulsun hastada olsam cocuklara bulastırmam evde baslarında dururum cocugum hastaneye gıtsın ısını halletsın dıye dusunmus kadın gelmesıyle kızmalara baslamıssınız
yıpranmıssınız zor gelmıs haklısınız ard arda ıkı cocuk gercekten zor benı bır tanesı zorluyor sızı anlıyorum ama cocuklar bıraz buyuyunce etrafınıza karsı bu ofkelerınızden sonra sız pısman olacaksınız keske oyle demeseydım aslında abartmısım dıyeceksınız cunku cocuk buyudukce megerse bunlar zorluk degılmıs buyudukce daha zormus dıyeceksınız...
kımse herzaman yanınızda olamayabılır yurt dısında yasasaydınız dusunun kım gelebılırdı... ben hastanede goruyorum ıkı cocuguylada gelmıs anne sırada beklıyorlar mesela... onlarında cagıracak kımsesı yok muhtemelen, yanı sız saglıgınızı ertelemeyın ınsanlarda hasta bıle olsalar gelmek zorunda hıssedeceklerı sartlı hısler ıcıne gırmesınler ... zamanla plan programı daha ıyı oturtursunuz ıkıncısı daha kucuk oldugundan zorlamıstır sızı... sıkmayın canınızı zamanla hersey yoluna gırecek
annenıze de sıze de gecmıs olsun bu arada
Dr demiş ki, büyüğü bırak burda uyusun giderken alırsın.
Çocuk Dr odasında ki yatakta uyuyordu.
Zor yani..