KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

kızlar ben istanbul küçükçekmecedeyim.

31 yaşındayım yani orta yaşlııııııı ve kendi mali müşavirlik büromda çalışıyorum canlarımm

kızlar ben istanbul küçükçekmecedeyim.

31 yaşındayım yani orta yaşlııııııı ve kendi mali müşavirlik büromda çalışıyorum canlarımm

Canım ne orta yaşlısıııııı gençsin iştee Ne güzel işin var senin de. Darısı başımıza inşallah

bugün menümün dışına çıkmadım çok mutluyum akşamada ızgara tavuğum var eve gidince onu yiyeceğim salatayla birlikte ve tabi 2 dl ekmekle birlikte.. herkese kaçamaksız bir akşam diliyorum...

Kızlaaar itiraf ediyorum akşam yemeğimde kaçamak yaptım Aslında çok değil ama kaçamak kaçamaktır cezama razıyım
Çikolata görünce dayanamıyorum napıyıımm

evet bende kaçamak yapıcam sanırsam yarım kepçe yayla çorbası içmeyi düşünüyorum engelleyin beni kızlar

zypyldz 47 kilo gercekci ve saglikli olmayan bir hedef bence. onun yerine 50 ila 55 kilo arasinda olmayi hedef secmelisin.

47 bir sene önceki kilom, boyum 1.60, aslında 45 kiloyken tam iyi oluyordu da ailem zorla 3 kilo daha aldırdıydı, 1 senedir evliyim ve doğum kontrol hapları, eşimin her gün tatlılarla gelmesi bu hale getirdi beni

47 kilo 2.5 aylık hedefim, oraya yanlış yazdım, ilk mesaj doğru olanı, ilk mesaj dışındakileri değiştiremiyorum, 1 aylık hedef kilom ise 57 :)

Son düzenleme:
50 mekik sana yeter bence zeynepcim 50 mekiği çekip bizede yazarsan seviniriz tatlım

hiiii, tamaaaam

çekiyorum (

spor salonuna gidemedim yine, yarın da şehir dışına çıkacağım, pazar akşamı geleceğim, anca pazartesi gidebilirim.
bari evde spor yapayım diyordum, salona gitmediğim zamanlar => ip atlayacağım (henüz ipi alamadım) + kol, sırt, kalça, karın, bacak hareketlerinden yapayım diyordum, tabi abartmadan.. programıma 50 mekik daha ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…