KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

Napıyım internette vakit geçirmeye çalışıyorum. sıkıcı geçiyo gün biraz. Sen napıyosun?

kızlar sizde bir işte çalısıyor musunuz?

ben öğrenciyim lise 11 okul ve dersane açılıcak haftanın her günü en az yarım saat 1 saat ve 1.3 saat olarak yürümek zorunda kalacağım.tabi işimede geliyo bu :))
evet bende nette vakit öldürüyorum:) gün biraz uzun sanki

sen daha küçükmüşsün:) forumun bebişi

Ben malesef çalışmaya başlayamadım. 2,5 senedir öğretmenlik için atama bekledim ama olmadı. Ben de bikaç yere başvurcam artık yoksa sıkıntıdan patlıycam evde Sen çalışıyor musun?

50 mekik sana yeter bence zeynepcim 50 mekiği çekip bizede yazarsan seviniriz tatlım

ben hukuk bürosunda çalışıyorum canım ve bütün gün adliyedeydim yürümekten kosturmaktan helak oldum çok fenalardayım çok yorgunum ölüyorum

Ben malesef çalışmaya başlayamadım. 2,5 senedir öğretmenlik için atama bekledim ama olmadı. Ben de bikaç yere başvurcam artık yoksa sıkıntıdan patlıycam evde Sen çalışıyor musun?

yok hayatım ya nerdeee( bı dönem çalıştım ücretlı yaptım o kadar şimdi de yapabılırm ama eşim gecıcı işlerle ugrasma otur ders çalış diyıp duruyor aslında haklı da sen gırecek mısın bu yıl kpss ye?

Valla 3 kere girdim artık girmeyi düşünmüyorum ömrümü çürüttü resmen kpss Başka bi memurluk bi şey yapcam. Artık öğretmenlikten soğuttular resmen. Senin branşın nedir canım?

Valla 3 kere girdim artık girmeyi düşünmüyorum ömrümü çürüttü resmen kpss Başka bi memurluk bi şey yapcam. Artık öğretmenlikten soğuttular resmen. Senin branşın nedir canım?

cnm benım de cok zor ama napalım blm biyoloji ögrt falan unuttuk zaten normal memurluk için gırecegım ben bu yıl yoksa evde oturmaktan yoruldum ınan oturmak benı mahvettı hem psikolojımı bozuyor hemde fızıksel olarak iice enıne ilerlıyorum://///

kızlar Allah hepinizin gönlüne göre versin bu ülkede çalışmaya çalışmak bile çoookkk zor

Son düzenleme:

Evet ben de evde oturmaktan yemeğe sarıyorum önce bi güzel pastalar börekler yapıyorum sonra hoop hepsi mideye. bu da doğal olarak kilo almama neden oluyo. Ben de artık bi şeyler yapmak istiyorum. İnşallah bi an önce hakkımızda hayırlı bi işe gireriz canım

inş cnm....umarım bu yıl olur artık evde çürümek ıstemıyorum

kızlar moralleri bozmak yok toparlanın bakalım siz içinizi ferah tutun iyi şeyler düşünün ki güzel şeyler olsun hiç karartmayın içinizi ikinizde çok güzel yerlere yerleşceksiniz ben biliyom içime doğdu bak

Ahh canım benim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…