evet biri varmış yaşasın napıyosun güzellik günün nasıl geçiyo bakalımBen burdayıımm
evet biri varmış yaşasın napıyosun güzellik günün nasıl geçiyo bakalım
Napıyım internette vakit geçirmeye çalışıyorum. sıkıcı geçiyo gün biraz. Sen napıyosun?
kızlar sizde bir işte çalısıyor musunuz?
ben öğrenciyim lise 11 okul ve dersane açılıcak haftanın her günü en az yarım saat 1 saat ve 1.3 saat olarak yürümek zorunda kalacağım.tabi işimede geliyo bu :))
evet bende nette vakit öldürüyorum:) gün biraz uzun sanki
geldim kızlar, cornellacım hoşgeldin, yeni girebildim ama hemen çıkmalıyım, kendini eklemişsin çok iyi olmuş, sayfa başında olmalıydı da sonra yeni gelen eklemeleri değiştiremedim, değiştir butonu kayboldu o yüzden yeni yeni açmak zorunda kaldım.
kendini eklemene çok sevindim, devamlı burada olamıyorumbu aralar çok yoğunum özellikle 3 4 gün şehir dışında olacağım, netin olmadığı yerlere gideceğim :) lütfen ben yokken sizler de değiştirin eklemeler yapın listeye,
bu arada akşam gelince bakacağım, dün akşam yine alkol çerez aburcubura abandım, cezam neyse çekmeye hazırım, cezalandırın beni
Ben malesef çalışmaya başlayamadım. 2,5 senedir öğretmenlik için atama bekledim ama olmadı. Ben de bikaç yere başvurcam artık yoksa sıkıntıdan patlıycam evdeSen çalışıyor musun?
50 mekik sana yeter bence zeynepcim 50 mekiği çekip bizede yazarsan seviniriz tatlım
ben hukuk bürosunda çalışıyorum canım ve bütün gün adliyedeydim yürümekten kosturmaktan helak oldum çok fenalardayım çok yorgunum ölüyorum
senın yerınde olmayı tercıh ederdim cnm..evd eoturmak berbat bişey.......
50 mekik sana yeter bence zeynepcim 50 mekiği çekip bizede yazarsan seviniriz tatlım
ben hukuk bürosunda çalışıyorum canım ve bütün gün adliyedeydim yürümekten kosturmaktan helak oldum çok fenalardayım çok yorgunum ölüyorum
senın yerınde olmayı tercıh ederdim cnm..evd eoturmak berbat bişey.......
haklısın canım evde oturmak iyi birşey değil ama çok yoruldum gerçekten
yok hayatım ya nerdeee( bı dönem çalıştım ücretlı yaptım o kadar şimdi de yapabılırm ama eşim gecıcı işlerle ugrasma otur ders çalış diyıp duruyor aslında haklı da sen gırecek mısın bu yıl kpss ye?
haklısın canım evde oturmak iyi birşey değil ama çok yoruldum gerçekten
Ahh ahh evet ben de çalışmak senin yerinde olmak isterdim. Artık ben de çalışmak istiyoruumm
Valla 3 kere girdim artık girmeyi düşünmüyorum ömrümü çürüttü resmen kpssBaşka bi memurluk bi şey yapcam. Artık öğretmenlikten soğuttular resmen. Senin branşın nedir canım?
cnm benım de cok zor ama napalım blm biyoloji ögrt falan unuttuk zaten normal memurluk için gırecegım ben bu yıl yoksa evde oturmaktan yoruldum ınan oturmak benı mahvettı hem psikolojımı bozuyor hemde fızıksel olarak iice enıne ilerlıyorum://///
Evet ben de evde oturmaktan yemeğe sarıyorum önce bi güzel pastalar börekler yapıyorum sonra hoop hepsi mideye. bu da doğal olarak kilo almama neden oluyo. Ben de artık bi şeyler yapmak istiyorum. İnşallah bi an önce hakkımızda hayırlı bi işe gireriz canım
kızlar moralleri bozmak yok toparlanın bakalım siz içinizi ferah tutun iyi şeyler düşünün ki güzel şeyler olsun hiç karartmayın içinizi ikinizde çok güzel yerlere yerleşceksiniz ben biliyom içime doğdu bak
inş cnm....umarım bu yıl olur artık evde çürümek ıstemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?