KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

Kızlaaar itiraf ediyorum akşam yemeğimde kaçamak yaptım Aslında çok değil ama kaçamak kaçamaktır cezama razıyım
Çikolata görünce dayanamıyorum napıyıımm

50 mekik + 50 bacak hareketi ( sağa yan yatıp sağ bacak yerde sol bacak havaya aşağı şekilde) 30 + (diğer bacak) 30

çok sevdim ben bu işi, sizce yeterli mi kızlar

Sonunda bebişim uyudu da oturabildim pc başına. Çor yoruyor bu kız beni. İşler de yoğundu bugün. Evde oturmaktan şikayet edenler bazen yerinizde olmayı çok istiyorum inanın. Ev iş iki çocuk bazen çekilmez oluyor. Ama izne falan ayrılınca da evde durmaktan sıkılıyorum. Eh işte insanoğluna yaranılmıyor. Neyse akşam yemeğim yarım kepçe çorba, 1 tane patlıcan dolması ve üç tane yaprak sarma. Şu an yeşilçayımı içiyorum. Üşenmezsem ip atlıcam.

engellemeyin kızlar engellemeyin 50 mekik 50 de bacak hareketi cezası verelim

kilomu söylemicem ama sabah kalktığım kilodayım
su ve çayımıda bolca içtim
tabi .. +tarçınlı sütümü daha içmedim :) ama yapıcam
20 mekikten fazla çekemiyorum
o yüzden cezam
-20 mekik
-50 bacak hareketi
-20 sağ bacak
-20 sol bacak yapsam yeter mi kızlar :)
bence içtiğim küçük 1 kepçe yayla çorbasını geç 3 kepçe yayla çorbasını bile eritirim ben :)

işsiz olup sabahtan akşama kadar evde olduğumdan geç kalkıyorum o yüzden benim öğün 2 tane 10.30 11 gibi kahvaltı yapıyorum diyet ekmekle birlikte kahvaltıda olanları yiyorum akşamda yemekte ne varsa genelde ekmek yemiyorum önceden kızartma yerdim artık onuda kestim..aralardada yeşil çayımı içiyorum meyve yiyorum yalnız su içmeye bi türlü alıştıramıyorum kendimi

wuuu 1 gün giremedim konu kaç sayfa ilerlemişş
tebrik ederim kızlar azmin elinden hiçbişi kurtulamazzz
bende öğlen 1 kase yayla çorbası
arada 1 kase yogurt
akşam yemeginde de sebze yemegi yapmıştım etsiz patlıcan biber domates patates ne bulduysam koymuşum
ondan 6-7 kaşık yedim yanında 2 kaşık yogurt bide 1.5dilim tam bugday ekmegi ve 1 bardak limonata.

nasıl kızlar yaa çok mu yemişimm :/ şimdi sizinkileri görnce çok geldi gözüme ama normalde dolu dolu her dk bişi yiyen bi insanım şimdi en azndan kendme engel oldugumdan çok büyük bi iş başarmışım gibi geliyo

50 mekik + 50 bacak hareketi ( sağa yan yatıp sağ bacak yerde sol bacak havaya aşağı şekilde) 30 + (diğer bacak) 30

Tamam yapıcam bunları :) bi de kendime de ceza verdim normalde yarım saat koşu bandında yürüyüş yapıcaktım ama 1 saate çıkarıdım. Yarım saatimi 2 saat önce falan yapmıştım birazdan da geri kalan yarım saati ve bu hareketleri yapıcam söz

evt var olmamı bende izmirden sen izmirin neresinden ben yeni ilçe olan daha önce karşıyakaya bağlı olan bayraklıdan meşhur smyrna

ben bucada oturuyorum canım :)

Kızlaaar itiraf ediyorum akşam yemeğimde kaçamak yaptım Aslında çok değil ama kaçamak kaçamaktır cezama razıyım
Çikolata görünce dayanamıyorum napıyıımm

gerekli ceza verilmiş şekerim sanada

sporda çok iyi canım cezanı da layıkıyla yerine getirmişsin maşaallah

ooo evet yeter de artar bile tatlım evet bencede çok zevkli

yok canım menü gayet iyi bence

evet kızlar bende hemen bugünkü menümü yazayım size

kahvaltıdan önce bir bardak su 2 kuru kayısı

kahvaltı
1 tane ıspanaklı gözleme
2 bardak şekersiz çay

öğlen
2 y. kaşığı barbunya
2 y. kaşığı pilav cacık

akşam
canım çok boyoz çekti sadece 1 tanecik boyoz yedim 1 tane de ayran içtim boyoz yediğim için akşam yemeği yerine saydım ben bunu (

yarım saat yürüyüş yaptım birde .... eğer boyozu kaçamak sayıyosanız razıyım cezamı hakkıyla çekmeye

Kızlar cezamı da yaptım kalan yarım saatlik yürüyüş ve koşumu da. Umarım yakmışımdır yağlarımı

bana da zor geliyordu ama ne zamandır elimde şişeyle dolaşıyorum, zuhreunlunün tiyosu, devamlı içmeye alıştım hatta devamlı içme ihtiyacı duyuyorum, su içtiğimden beri de 300 gram daha verdim (abur cuburu çokçokçok azalttım, ama yine de bir iki parça çikolata ağzıma attım hep, ama bugünden itibaren o da olmayacak inşallah)

eminim çarşamba günü sayım günü geldiğinde bariz bir kilo farkı görülecektir listede benim tarafta

sebze yemişsin sonuçta, ne kadar da yararlı, ekmek yemişsin ama hiç olmazsa tam buğday, çok çok yararlı,
sen kendini vücudunu en iyi bilensin, bana menün uygun geldi ama seni rahatsız ettiği belli, azcık daha düşür istersen

acımasız mı davranmışım
bacak hareketleri de eklenince tamam olmuş

ben 50 mekiğimi çektim zuhreunlu

vaaaaaayyy

tebrik ederim

aç karına içilen ılık su işe yarıyomu deneyenizniz varmı

cornella nın dediği gibi ayşenurcum açlığını bastırmana birazda olsa iştahını kapatmaya kesinlikle faydası var

Kızlar cezamı da yaptım kalan yarım saatlik yürüyüş ve koşumu da. Umarım yakmışımdır yağlarımı

oooo hemde fazlasıyla yakmışsındır pembelim

çok sevindim zeynepcim işe yaradığına bende sabırsızlıkla bekliyorum çarşambayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…