Kızlaaar itiraf ediyorum akşam yemeğimde kaçamak yaptımAslında çok değil ama kaçamak kaçamaktır cezama razıyım
Çikolata görünce dayanamıyorum napıyıımm
engellemeyin kızlar engellemeyin50 mekik 50 de bacak hareketi cezası verelim
50 mekik + 50 bacak hareketi ( sağa yan yatıp sağ bacak yerde sol bacak havaya aşağı şekilde) 30 + (diğer bacak) 30
çok sevdim ben bu işi, sizce yeterli mi kızlar
evt var olmamı bende izmirdensen izmirin neresinden ben yeni ilçe olan daha önce karşıyakaya bağlı olan bayraklıdan meşhur smyrna
Kızlaaar itiraf ediyorum akşam yemeğimde kaçamak yaptımAslında çok değil ama kaçamak kaçamaktır cezama razıyım
Çikolata görünce dayanamıyorum napıyıımm
hiiii, tamaaaam
çekiyorum(
spor salonuna gidemedim yine, yarın da şehir dışına çıkacağım, pazar akşamı geleceğim, anca pazartesi gidebilirim.
bari evde spor yapayım diyordum, salona gitmediğim zamanlar => ip atlayacağım (henüz ipi alamadım) + kol, sırt, kalça, karın, bacak hareketlerinden yapayım diyordum, tabi abartmadan.. programıma 50 mekik daha ekliyorum
50 mekik + 50 bacak hareketi ( sağa yan yatıp sağ bacak yerde sol bacak havaya aşağı şekilde) 30 + (diğer bacak) 30
çok sevdim ben bu işi, sizce yeterli mi kızlar
wuuu 1 gün giremedim konu kaç sayfa ilerlemişş
tebrik ederim kızlar azmin elinden hiçbişi kurtulamazzz
bende öğlen 1 kase yayla çorbası
arada 1 kase yogurt
akşam yemeginde de sebze yemegi yapmıştım etsiz patlıcan biber domates patates ne bulduysam koymuşum
ondan 6-7 kaşık yedim yanında 2 kaşık yogurt bide 1.5dilim tam bugday ekmegi ve 1 bardak limonata.
nasıl kızlar yaa çok mu yemişimm :/ şimdi sizinkileri görnce çok geldi gözüme ama normalde dolu dolu her dk bişi yiyen bi insanım şimdi en azndan kendme engel oldugumdan çok büyük bi iş başarmışım gibi geliyo
aç karına içilen ılık su işe yarıyomu deneyenizniz varmı
Kızlar cezamı da yaptım kalan yarım saatlik yürüyüş ve koşumu da. Umarım yakmışımdır yağlarımı
işsiz olup sabahtan akşama kadar evde olduğumdan geç kalkıyorum o yüzden benim öğün 2 tane 10.30 11 gibi kahvaltı yapıyorum diyet ekmekle birlikte kahvaltıda olanları yiyorum akşamda yemekte ne varsa genelde ekmek yemiyorum önceden kızartma yerdim artık onuda kestim..aralardada yeşil çayımı içiyorum meyve yiyorum yalnız su içmeye bi türlü alıştıramıyorum kendimi
wuuu 1 gün giremedim konu kaç sayfa ilerlemişş
tebrik ederim kızlar azmin elinden hiçbişi kurtulamazzz
bende öğlen 1 kase yayla çorbası
arada 1 kase yogurt
akşam yemeginde de sebze yemegi yapmıştım etsiz patlıcan biber domates patates ne bulduysam koymuşum
ondan 6-7 kaşık yedim yanında 2 kaşık yogurt bide 1.5dilim tam bugday ekmegi ve 1 bardak limonata.
nasıl kızlar yaa çok mu yemişimm :/ şimdi sizinkileri görnce çok geldi gözüme ama normalde dolu dolu her dk bişi yiyen bi insanım şimdi en azndan kendme engel oldugumdan çok büyük bi iş başarmışım gibi geliyo
kilomu söylemicem ama sabah kalktığım kilodayım
su ve çayımıda bolca içtim
tabi .. +tarçınlı sütümü daha içmedim :) ama yapıcam
20 mekikten fazla çekemiyorum
o yüzden cezam
-20 mekik
-50 bacak hareketi
-20 sağ bacak
-20 sol bacak yapsam yeter mi kızlar :)
bence içtiğim küçük 1 kepçe yayla çorbasını geç 3 kepçe yayla çorbasını bile eritirim ben :)
Tamam yapıcam bunları :) bi de kendime de ceza verdim normalde yarım saat koşu bandında yürüyüş yapıcaktım ama 1 saate çıkarıdım. Yarım saatimi 2 saat önce falan yapmıştım birazdan da geri kalan yarım saati ve bu hareketleri yapıcam söz
aç karına içilen ılık su işe yarıyomu deneyenizniz varmı
Kızlar cezamı da yaptım kalan yarım saatlik yürüyüş ve koşumu da. Umarım yakmışımdır yağlarımı
bana da zor geliyordu ama ne zamandır elimde şişeyle dolaşıyorum, zuhreunlunün tiyosu, devamlı içmeye alıştım hatta devamlı içme ihtiyacı duyuyorum, su içtiğimden beri de 300 gram daha verdim(abur cuburu çokçokçok azalttım, ama yine de bir iki parça çikolata ağzıma attım hep, ama bugünden itibaren o da olmayacak inşallah)
eminim çarşamba günü sayım günü geldiğinde bariz bir kilo farkı görülecektir listede benim tarafta
acımasız mı davranmışım
bacak hareketleri de eklenince tamam olmuş
ben 50 mekiğimi çektim zuhreunlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?