güzel spor olmuş gerçektenağırlık kaldırmak çok kalori harcatıyo. çok terlediysen bol bol su iç bugün...
bir site vardı adını hatırlamıyorum çok iidi ya kılonu vs yazıyorsun kılo vermek ıcın alman gereken kalorıyı söyluyor ve yedıklerını oraya yazıyorsun herseyın kalorısını söyleuyor bulursam sıteyı buraya yazarım......
bence ekmeğini yemelisin hatta 2 dl bile yiyebilirsin canım sadece kuru fasulye yiyeceksen ama pilav vs tüketirsen ekmeğini tüketmemeni tavsiye ederim.
bir site vardı adını hatırlamıyorum çok iidi ya kılonu vs yazıyorsun kılo vermek ıcın alman gereken kalorıyı söyluyor ve yedıklerını oraya yazıyorsun herseyın kalorısını söyleuyor bulursam sıteyı buraya yazarım......
inan çok sevinirim
yazdım cnm .mesela hedef belırlıyorsun dıyosun kı ben 1 ocaga kadar verecegım kıloyu o saan 1 ocak ayına kadar o kıloyu vermen ıcın alman gereken kalorıyı söyluyor....
deryacım ekmeği yeme fikrin beni çok mutlu ettii 4 kaşık kuru ile nasıl doyardım yaoksammm
pilav yok yanında canım tavsiyen için teşk
buldum kızlar kardesım saolsun hatırladı hemen:) sitedın adı kalori sepeti google yazın kalorisepeti .com dıye hemen cıkar zaten guzel bıryer faydalı olacaktır.....
süperrr bende bakıyorum hemen :) teşekkürler cornella
kalori sepetine üye oldum bugün 3 kez kabul etti ama üçüde açılmıyo neden olabilir cnm
ama bu çizelge sayfanın ortalarında olmasın en başta olsun zynbın yaptıgı ılk yerde o degıstırsın süreklı çunku sayfanın ortalarında kalırsa bulamayız....ben burda olmazsam sen söylersın zuhre....bu arada benım çıkmam lazım şimdilik tabi:) bir sürü işim var ev toplanıp temizlenecek((( haftada 2 gun temızlık gunum çarşamba ve cumartesi:///// işim bitince gelirim canlar.....grşrzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?