KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

bir site vardı adını hatırlamıyorum çok iidi ya kılonu vs yazıyorsun kılo vermek ıcın alman gereken kalorıyı söyluyor ve yedıklerını oraya yazıyorsun herseyın kalorısını söyleuyor bulursam sıteyı buraya yazarım......

bence ekmeğini yemelisin hatta 2 dl bile yiyebilirsin canım sadece kuru fasulye yiyeceksen ama pilav vs tüketirsen ekmeğini tüketmemeni tavsiye ederim.

deryacım ekmeği yeme fikrin beni çok mutlu ettii 4 kaşık kuru ile nasıl doyardım yaoksammm
pilav yok yanında canım tavsiyen için teşk

buldum kızlar kardesım saolsun hatırladı hemen:) sitedın adı kalori sepeti google yazın kalorisepeti .com dıye hemen cıkar zaten guzel bıryer faydalı olacaktır.....

deryacım ekmeği yeme fikrin beni çok mutlu ettii 4 kaşık kuru ile nasıl doyardım yaoksammm
pilav yok yanında canım tavsiyen için teşk

ekmek zaten kararında yenirse korkulcak bişey değil vucudun ekmekten alacağı besinler de var onlardan mahrum etmemek lazım. kesinlikle her öğün tüketmelisin pilav ve makarna yersen sadece tüketme ekmeği onlarda ekmek yerine geçiyor zaten. ekmek tüketmeyince insanın gözü daha çabuk dönüveriyo

atessizprenses

özel mesaj hakkım yok, buradan yazabiliyorum, tabii siz daha iyi bilirsiniz konunun yerini, neresi uygunsa lütfen oraya taşıyın bizi :) biz de tereddüt etmiştik zaten acaba doğru yere mi açıyoruz başka yere mi açmalıyız diye..

teşekkür ederiz.

zypyldz 47 kilo gercekci ve saglikli olmayan bir hedef bence. onun yerine 50 ila 55 kilo arasinda olmayi hedef secmelisin.

Son düzenleme:

geldim kızlar, cornellacım hoşgeldin, yeni girebildim ama hemen çıkmalıyım, kendini eklemişsin çok iyi olmuş, sayfa başında olmalıydı da sonra yeni gelen eklemeleri değiştiremedim, değiştir butonu kayboldu o yüzden yeni yeni açmak zorunda kaldım.

kendini eklemene çok sevindim, devamlı burada olamıyorum bu aralar çok yoğunum özellikle 3 4 gün şehir dışında olacağım, netin olmadığı yerlere gideceğim :) lütfen ben yokken sizler de değiştirin eklemeler yapın listeye,

bu arada akşam gelince bakacağım, dün akşam yine alkol çerez aburcubura abandım, cezam neyse çekmeye hazırım, cezalandırın beni

Yeniden merhaba kızlaar
Öğle yemeğim:
7 yk yeşil fasulye
1 dilim ekmek
2 yk yoğurt yedim

Bugün regl oldum ve kendimi inanılmaz şiş hissediyorum patlıycak gibiyim sanki Yataktan kalkamıyoruumm spor yapıcam ama hiç halim yok inşallah akşama toparlarım kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…