KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

bana da söleyın neymiş o tiyo bende hıc su ıcmem gunde 2-3 bardak anca........

bana da söleyın neymiş o tiyo bende hıc su ıcmem gunde 2-3 bardak anca........

0.5 lt lik su şişelerine doldur suyunu sürekli yanında taşı canım ister istemez içiyosun ben hep öyle yapıyorum çantamda masamda yatağımın başında mutlaka bulunur günde 3 lt buluyo böylelikle

aç karına içilen ılık su işe yarıyomu deneyenizniz varmı

evet işe yarıyormuş, miden sağlamsa eğer içine elma sirkesi damlat, elma sirkesiyle bölgesel yağlarını eriten iki kişi tanıyorum yakın çevremde

su içmek (bayağ bi netten araştırıyorum bunu son günlerde manyakça bir hevesle :) hem iştahı dengeliyor, gereksiz yere yemekten beyin uzak tutuyormuş, doyduğunu acıktığını anlayabiliyormuşsun, idrarla toksinleri artık maddeleri (günde 40 gr) atıyoruz, kilosu normalin üzerinde olan kişilerde yağ oranı fazla olduğu için su oranı az oluyormuş ve vücudun hayati işlevlerini maksimum yerine getirebilmesi için bu su ihtiyacını karşılamamız gerekiyormuş.

yağların yakılımında da önemli bir faktörmüş bu günde 3 lt su içimi...

ve bir araştırma okudum, beynimizin maksimum kapasiteyle çalışması için de suya ihtiyacımız var. bir grup öğrenciye belli bir süre kola meyve suyu gibi içecekler içiriliyor (aslında özellikle içirilmesine gerek yoktu, zaten bütün öğrenciler bu şekilde beslenmiyor mu :) diğer gruba da en az 8 bardak su içiriliyor günde, su dışında başka meşrubat, asitli içecek kesinlikle verilmiyor bu gruba, sadece su, normal okul aktivitelerine devam ediyorlar ve sonuç olarak sınavlarda karnelerinde su içen öğrenciler diğerlerine oranla bariz bir farkla başarılı oluyorlar

Son düzenleme:
0.5 lt lik su şişelerine doldur suyunu sürekli yanında taşı canım ister istemez içiyosun ben hep öyle yapıyorum çantamda masamda yatağımın başında mutlaka bulunur günde 3 lt buluyo böylelikle

şuan karsı koltukta duran bır adet 0.5 lık şişem duruyor o bana ben ona bakışıyoruz dur kalkayım da su doldurayım içine:) ya bi de bızım burda çesmeden su ıcılmıyor hazır alıyoruz o yuzden cok zor oluyor buyuk şişeden su doldurmak:/

ilk zamanlarda banada öyle geliyodu canım çok uzun zamandır yapıyorum ben bunu ama şimdi üşenme gibi bi şansım olmuyo artık zorda gelmiyo çünkü alışkanlık oldu

acımasız mı davranmışım
bacak hareketleri de eklenince tamam olmuş

ben 50 mekiğimi çektim zuhreunlu
hayır sen acımasız değilsin bnm için yaptığını biliyorum
ama ben yinede
- 30 mekik
- 60 tan fazla bacak hareketi
- 20 sağ bacak
-20 sol bacak
-arada bi kaç harekette kendim yaptım (hareketlere verecek isim bulamıyorum :)
şimdi iyiyim mutluyum bakalım sizden 1 gün sonra başlamama rağmen
ne kadar kilo vericem

:) bi de şey ben okula başladığım için kilo bildirimimi ancak saat 1.30- 2 arası yapabilirim olur dimi ??

okul mu başladı pazartesı acılmıyo mu okullar?

bu sabahki menüm
10:10
-1 parça haşlanmış tavuk (annem yanlışlıkla sıyını cekene kadar almamış.oda kızarmış tavuk gibi olmuş hem diyet hemde çok beğendim.suyundada sadece biraz tuz var)
-1 haşlanmış yumurta
-1 kibrit kutusu peynir
-1 çatal helva (abur cubur kaçamağım yok ama .bunu yapıyorum zinde tutuyo beni)
-1 bardak çay
-2 lokma ekmek

listenin böyle uzun olduğuna bakmayın hepsi 1 tatlı tabağını dolduruyo :)
ama abartılı buluyosanız ceza verin çünki ben o işi çok sevdim :)

kahvaltı da tavikkk mi yedın:) hımm afıyet olsun cnm..ama ben senın yerınde olsam tavugumu öglene saklardım......çünkü yumurta da proteın o da protein bılıyosun:)))peynır de proteın hımm sen proteın yuklu bır kahvaltı etmişsin..dukan dıyetıne benzıyor bıraz:)

slm kızlar :) bugün çok yoğun sabahtan giremedimdaha mesajlarada bakamadım önce menümü yazayım

sabah: 3 dl kızarmış ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
3 biber

ara: 3 erik

öğlen: 1 tabak yağsız börülce haşlaması 1 domates
3 çk yoğurt 2 dl ekmek

ara: 5-6 adet üzüm

ara: 1 bardakl tarçınlı süt

akşam : 3 ızgara köfte +salata+2 dl ekmek

teee bugünkü menümde bellidir. menü belli olunca işim daha kolay oluyor. önceden hazırlıyorum yiyeceklerimi köfte evde hazır ızgara yapacağım sadece

dün akşamda hiç kaçamak yapmadım. bu sabah tartı beni çok sevindirdi 5 gündür tartılmamıştım çok şaşırdım ki arada kaçamaklarımda oldu ona rağmen ama çarşambaya kadar açıklamayacağım süprizzz

öpüyorum herkesi

protein diyeti gibi olmuş sabah sabah tavuk nasıl yedin kız ... afiyet olsun çok değil yediklerin ekmek yememişsin nerdeyse çünkü... protein ağırlıklı olmuş

cornellaya katılıyorum cnm baya protein yüklü olmuş bi dahaki sefere tavuğunu öğlene saklarsın artık abartılı değil menün cezaya hiç gerek yok bence

cnm sneın uyguladıgın bır dıyet var mı yoksa kafana göre mi

kafama göre takılıyorum ben cnm diyet listelerine falan uyamıyorum ben çünkü bide vücudunu tanıdıktan sonra kafana göre yapmak daha mantıklı geliyo bana

mrb deryacım menün çok güzel ama bence akşamki 2 dilimi 1 dilim yap daha iyi olur :) ama çarşambaya daha çok var ya meraklandırmayaydırn iyiydi bizi

kız akşam akşam boyozu nerden buldun ama bitane yemişsin bişey olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…