iyi akşamlar herkese
birinci sayfada birinci mesajda listede adı olmayanlar varsa lütfen bana özel mesaj atın, adınız-hedef kilonuz-şimdiki kilonuz şeklinde...
1.haftayı bitirdik çoktan ama gözümden kaçan varsa lütfen mesaj atın, ya da o sırada kim varsa konuda ona mesaj atın lütfen.
liste eksik olmasın...
İyi geceler herkese
Benim adım yok listede zynpyldz ama özel mesaj hakkım da yok daha o yüzden atamıyorum sana.. Ben geçen hafta 72.9 ile size katıldım. Hedef kilom da 65 şimdilik
Yarın konuya belki geç gelebilirim. Bugün tartılmıştım onu söyleyeyim olmadı şimdilik.. Yarın yetişebilirsem ve bi değişiklik olursa kilo bildirimimi tekrardan yaparım
Şimdilik yarın için benim kilomu 71.6 diye listeye alabilirsiniz
kızlar yaa buara cok yogunumm giremiorum pekk diett de yalan oldu sankiikolestrolde çıktı dün tahlil yaptrdım üst sınırın üstnde kötü huylu olan ona üzüldümm artk gercekten bogazıma ii hakm olmam gerek çokk saglksz beslenyrm çnkü.. aç gündr ne güzel dikkat ediodm bikaç gündr çok yogunum yine yaglı yaglı şeler yemeye basladım nefret edirom kendimdenn bukadar çabuk brakmamalıydm kendmii hçbi kıyafetime giremiyorumm
kızlar yaa buara cok yogunumm giremiorum pekk diett de yalan oldu sankiikolestrolde çıktı dün tahlil yaptrdım üst sınırın üstnde kötü huylu olan ona üzüldümm artk gercekten bogazıma ii hakm olmam gerek çokk saglksz beslenyrm çnkü.. aç gündr ne güzel dikkat ediodm bikaç gündr çok yogunum yine yaglı yaglı şeler yemeye basladım nefret edirom kendimdenn bukadar çabuk brakmamalıydm kendmii hçbi kıyafetime giremiyorumm
ama kilo veriyoruz kii, hemen olmuyor ama vereceğiz, ben de kendimi kaybediyorum üzülüyorum sonra daha dikkatli oluyorum,
hadi senle birlikte söz verelim madem, ben de kendime hakim olamıyorum, oto-kontrolüm sıfır
hiç hiç hiç aburcubur zararlı gereksiz şeyler yemeyeceğiz, söz verince yemin edince yapmayız bir daha
ben de ne güzel 68.8 olmuştum, gezmeye gideyim dedim, spordan uzaklaştım yemeye abandım, bugün 69.4 çıktım,
moralim bozuldu tabii, yalnız iyi tarafından bakmak lazım, çok pis hırslandım, bu pazar gününe kadar 63'e düşmem gerekiyordu, zararın neresinden dönersen kârdırben döndüm bu sefer cidden
Süpersin zeynep.. azmini alkışlıyorum canımgeriye bakmadan devam etmelyiz hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. birkaç günde gelen kilolar hemen gidiyor merak etmeyin vucut onları henüz yağa çevirmemişken hadi hep beraber bugün yeni bir haftaya başlayalım çok sıkı bir hafta bu haftalık hedafler koyalım kendimize ve o hedef için birbirimize destek olalım...
dimi, onlar daha yağa dönüşmedi
evet bu hafta çok sıkı olacak
63'tü önümüzdeki pazar hedefim, 6.4 kilo 5 günde uçuk oluyor ama hiç olmazsa en az 2 kilo vereceğim, 67 olacağımpazara
canım çok kasmadan bile verirsin 2 kilo inan son aldıkların bir kaç günde gidiyor zaten zorlanmadan. çünkü alınan kilolar hemen yağa dönüşmüyormuş vucuda sinsi sinsi uzun zamanda yerleşip kalıyolar o yüzden işimiz çokta zor değil o yüzden ilk haftalar çabucak gider kilolar
bu arada bende başka hastaneden aldım randevu pazartesi gideceğim endokrine . ege üniversitesine gitmek zulum oldukaç aydır randevu alamıyom ya...
arkadaşlar merhaba... yazılarınızı baştan sona okudum ve ınanır mısınız cok hıslandım... kilo vermek ıstoyorum ama hep biryerlerden kaçamak yapıyorum... bırbırınızı n gzl desteklıyorsunuz, çok hosuma gıttı. sızın aranıza bende katılmak ıstıyroum benı de alır mısnız :90: 2 hafa once 62 kloydum sımdı 59 a dogru gdyrm .... sabah yarım domates bır dılım ekmek ve sekersız cay ıcrım 10 gb de 3 adet patlamış bulgur yıyecegım... ogle yemegıne ıse kuru fasulye vaar..şişkinlik yapması bır yana suyu da cok yaglı..... dıyetısyenım yemegın kuru kısmını ye demıstı :)) kuru fasulye yemıcem, diğer alternatıflere daha bakmadım haber verırım görüşmek üzere
öyle çok çok zor oldu artık hastanelerde randevu almak
inşallah hemen işlerini halledersin, bol sağlıklı günler dilerim
hedef kilonu 55 olarak alıyorum
başlama kilon 62 idi
bir haftada mı 59 oldun ??
çünkü bugün yazacağımız sonuçlar bir haftada kaç olduğunla ilgili
geçen hafta kaç kiloydun geçen hafta çarşamba günü ??
arkadaşlar merhaba... yazılarınızı baştan sona okudum ve ınanır mısınız cok hıslandım... kilo vermek ıstoyorum ama hep biryerlerden kaçamak yapıyorum... bırbırınızı n gzl desteklıyorsunuz, çok hosuma gıttı. sızın aranıza bende katılmak ıstıyroum benı de alır mısnız :90: 2 hafa once 62 kloydum sımdı 59 a dogru gdyrm .... sabah yarım domates bır dılım ekmek ve sekersız cay ıcrım 10 gb de 3 adet patlamış bulgur yıyecegım... ogle yemegıne ıse kuru fasulye vaar..şişkinlik yapması bır yana suyu da cok yaglı..... dıyetısyenım yemegın kuru kısmını ye demıstı :)) kuru fasulye yemıcem, diğer alternatıflere daha bakmadım haber verırım görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?