KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

İyi geceler herkese

Benim adım yok listede zynpyldz ama özel mesaj hakkım da yok daha o yüzden atamıyorum sana.. Ben geçen hafta 72.9 ile size katıldım. Hedef kilom da 65 şimdilik
Yarın konuya belki geç gelebilirim. Bugün tartılmıştım onu söyleyeyim olmadı şimdilik.. Yarın yetişebilirsem ve bi değişiklik olursa kilo bildirimimi tekrardan yaparım

Şimdilik yarın için benim kilomu 71.6 diye listeye alabilirsiniz

kızlar yaa buara cok yogunumm giremiorum pekk diett de yalan oldu sankii kolestrolde çıktı dün tahlil yaptrdım üst sınırın üstnde kötü huylu olan ona üzüldümm artk gercekten bogazıma ii hakm olmam gerek çokk saglksz beslenyrm çnkü.. aç gündr ne güzel dikkat ediodm bikaç gündr çok yogunum yine yaglı yaglı şeler yemeye basladım nefret edirom kendimdenn bukadar çabuk brakmamalıydm kendmii hçbi kıyafetime giremiyorumm

tamamdır

Canım üzülme kaldığın yerden devam et pişmanlık duymadan nasolsa yedim aaammmmaannn en iyisi bırakayım deme bu işi başarabilirsin. kaçamaklara takılma ertesş gün aynen devam et yavaş yavaş alışacaksın zaten daha az kaçamak yapmaya başlıcaksın... kendinden nefret etmek yerine yeni bi sayfa aç hadi bakalım...

ama kilo veriyoruz kii, hemen olmuyor ama vereceğiz, ben de kendimi kaybediyorum üzülüyorum sonra daha dikkatli oluyorum,

hadi senle birlikte söz verelim madem, ben de kendime hakim olamıyorum, oto-kontrolüm sıfır
hiç hiç hiç aburcubur zararlı gereksiz şeyler yemeyeceğiz, söz verince yemin edince yapmayız bir daha

ben de ne güzel 68.8 olmuştum, gezmeye gideyim dedim, spordan uzaklaştım yemeye abandım, bugün 69.4 çıktım,
moralim bozuldu tabii, yalnız iyi tarafından bakmak lazım, çok pis hırslandım, bu pazar gününe kadar 63'e düşmem gerekiyordu, zararın neresinden dönersen kârdır ben döndüm bu sefer cidden

Günaydın kızlar...

benim hastane işi yalan oldu çünkü akçam randevu alamadım çok lanet bi sistemi var hastanenin neyse bu akşam yine deniycem şansımı bakalım işallah yarın için alabilirim.

herkesten erkenden bekliyorum kiloları çok heycanlıyım

Son düzenleme:

Süpersin zeynep.. azmini alkışlıyorum canım geriye bakmadan devam etmelyiz hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. birkaç günde gelen kilolar hemen gidiyor merak etmeyin vucut onları henüz yağa çevirmemişken hadi hep beraber bugün yeni bir haftaya başlayalım çok sıkı bir hafta bu haftalık hedafler koyalım kendimize ve o hedef için birbirimize destek olalım...

dimi, onlar daha yağa dönüşmedi
evet bu hafta çok sıkı olacak
63'tü önümüzdeki pazar hedefim, 6.4 kilo 5 günde uçuk oluyor ama hiç olmazsa en az 2 kilo vereceğim, 67 olacağım pazara

yalnız şu var

tartıya yansımasa da

bölgesel incelmelerim toparlanmalarım var

kollarımdan 1 cm, kalçamdan da 0.5 cm daha incelmişim

toplamda

1 cm kollardan + 4 cm belden + 2 cm kalçadan + 2 cm üst bacaktan + 2 cm alt bacaktan + ayak bileklerimden de 0.5 cm verdim

dimi, onlar daha yağa dönüşmedi
evet bu hafta çok sıkı olacak
63'tü önümüzdeki pazar hedefim, 6.4 kilo 5 günde uçuk oluyor ama hiç olmazsa en az 2 kilo vereceğim, 67 olacağım pazara

canım çok kasmadan bile verirsin 2 kilo inan son aldıkların bir kaç günde gidiyor zaten zorlanmadan. çünkü alınan kilolar hemen yağa dönüşmüyormuş vucuda sinsi sinsi uzun zamanda yerleşip kalıyolar o yüzden işimiz çokta zor değil o yüzden ilk haftalar çabucak gider kilolar

bu arada bende başka hastaneden aldım randevu pazartesi gideceğim endokrine . ege üniversitesine gitmek zulum oldu kaç aydır randevu alamıyom ya...

arkadaşlar merhaba... yazılarınızı baştan sona okudum ve ınanır mısınız cok hıslandım... kilo vermek ıstoyorum ama hep biryerlerden kaçamak yapıyorum... bırbırınızı n gzl desteklıyorsunuz, çok hosuma gıttı. sızın aranıza bende katılmak ıstıyroum benı de alır mısnız :90: 2 hafa once 62 kloydum sımdı 59 a dogru gdyrm .... sabah yarım domates bır dılım ekmek ve sekersız cay ıcrım 10 gb de 3 adet patlamış bulgur yıyecegım... ogle yemegıne ıse kuru fasulye vaar..şişkinlik yapması bır yana suyu da cok yaglı..... dıyetısyenım yemegın kuru kısmını ye demıstı :)) kuru fasulye yemıcem, diğer alternatıflere daha bakmadım haber verırım görüşmek üzere

öyle çok çok zor oldu artık hastanelerde randevu almak
inşallah hemen işlerini halledersin, bol sağlıklı günler dilerim

hedef kilonu 55 olarak alıyorum
başlama kilon 62 idi
bir haftada mı 59 oldun ??

çünkü bugün yazacağımız sonuçlar bir haftada kaç olduğunla ilgili

geçen hafta kaç kiloydun geçen hafta çarşamba günü ??

katılmak isteyen arkadaşlar lütfen geçen hafta çarşamba günü kaç kiloydular, hedef kiloları ve bugünkü kilolarını bildirsinler

bugünden sonra listeye kişi ekleme yapmayacağız

bugünden sonra katılmak isteyenleri artık 3 hafta sonraki listeye bekleriz

tabi önceden buraya geçen haftaki kilolarını bildirmiş ve benim görmediğim, gözümden kaçan varsa bana özel msj ile bildirin

Son düzenleme:

61 kiloydum 61 den az aşagı hatta...elektronıkte tartımadım ama... bzm terazı aynı cıkıo elektronıkle..

cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine öyle moral bozmak da yok kaldığın yerden devam edersin telafi ederin şekercim takma kafana

bu arada tartı sabah 65 gösterdi beni 500 gr bir haftada

canım hoşgeldin aramıza gerçi bende yeniyim ama

boyun kaç çünkü 62 iyi bi kiloda

bu arada kuru fasulye çok güzel bir diet yemeğidir 4 kaşık susuz olarak yanında yğurt ayran yada salata ile yiyabilirsin kana yavaş karışır ve şekeri düzenler

ben hep yağsız piyaz şeklinde 1 2 gün ard arda yerim bi bakarım kilolar gitmiş dene derim

selam arkadaşlar

zeynepcim nasılsın kilomu bildirim canımmmm.....geçen hafta 83,3 idim bugün 82,5 geldim......

hedef kilom 58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…