hala kimse yok ben en iyisi bugünkü menümü yazayım bari önceden menü belli olunca dışına çıkmıyorum
sabah: kaşarlı sucuklu tost 1sb ayran
ara: 1 adet büyük kırmızı erik
öğlen: 1 tabak menemen 2 dl ekmek 1sb ayran
ara: 1 erik
akşam: 2 küçük dolma 1 kase cacık
ara: belki 1sb süt
günaydın derya....şimdiden afıyet olsun
Bugünkü kahvaltım:
buğday kepeğinden yapılmış iki küçük krep
1 adet tavuk jambon
1 adet yumurta
3 ince dilim light kaşar peyniri
vee daha sonra da türk kahvesiii
afıyet olsun cnm..sen dukan mı yapıyosun...
hala kimse yok ben en iyisi bugünkü menümü yazayım bari önceden menü belli olunca dışına çıkmıyorum
sabah: kaşarlı sucuklu tost 1sb ayran
ara: 1 adet büyük kırmızı erik
öğlen: 1 tabak menemen 2 dl ekmek 1sb ayran
akşam: 2 küçük dolma 1 kase cacık
ara: belki 1sb süt
selamlar
şehir dışındaydım, yeni geldim eve,
oralarda neler yediğimi içtiğimi yazsam buraya sığmaz, ama bol bol da yürüdüm, geç saatlere kadar devamlı aktif haldeydim,
peki bu bahane mi, hayır......
az az yeseydim, hatta diyetimi sürdürseydim, bol bol kilo vermiş olarak dönerdim
şimdi ise almış olma ihtimalim bile var
neyse artık yarın sabah öğlen akşam, artık ne zaman müsait olursanız, kilolarınızı bekliyorum, bakalım kimler vermiş kimler kaytarmış
afiyet olsun cnm akşam ekmek olmaması süper olmuş menü çok iyi spor yapmıyo musun bakalım
spor henüz yok ayın 27sinde salona yazılıyorum ama
bir haftada 1 buçuk kilo süper süper süper haydi bakalım hayırlı olsun deryacım spora başlayınca kendini daha iyi hissediceksin eminim
herkeslere iyi akşamlar kızlarbende dukan diyeti kitabını aldım yarın elimde olur zannediyorum okur okumaz başlıcam dukan diyetine inş.
dünkü menüm
sabah kahvaltıdan önce 1 bardak ılık su
kahvaltı
1 tane küçük poğaça
1 bardak şekersiz çay
öğlen
2 y kaşığı kuru fasülye
2 y kaşığı pilav
cacık
2-3 tane salatalık turşusu
akşam
1 y kaşığı taze fasulye
1 y kaşığı bulgur pilavı
bol salata
spor olarak da yarım saat yürüyüş yaptım. yarın kaç kilo göstercek tartı çok merak ediyorum :18::18::18:
belki vermişsindir zeynepcim.. almışımdır diye kendini telkinleme beynin kilo almak için uğraşıyo inan. bende yarın herkesin kilosunu merak ediyorum. işallah doktordan döndüğümde herkes bildirmiş olur.. ve sonrasında yeni bir haftaya güzel başlarız.. :)selamlar
şehir dışındaydım, yeni geldim eve,
oralarda neler yediğimi içtiğimi yazsam buraya sığmaz, ama bol bol da yürüdüm, geç saatlere kadar devamlı aktif haldeydim,
peki bu bahane mi, hayır......
az az yeseydim, hatta diyetimi sürdürseydim, bol bol kilo vermiş olarak dönerdim
şimdi ise almış olma ihtimalim bile var
neyse artık yarın sabah öğlen akşam, artık ne zaman müsait olursanız, kilolarınızı bekliyorum, bakalım kimler vermiş kimler kaytarmış
yarın için heyecan var mı
canım menü harika bitek sabahki puaça olmamış :) peynir zeytin domates vs. yapsan 4 4lük olcakmış.. tebrikler tatlım
Hee bi de yazmayı unutmuşum.. Ben bi de gece yatmadan önce sirkeli ılık su içiyorum.. Bunun da etkisi oluyordur sanırım.. Ayrıca sabahları 15 dk akşamları da en az 15 dk yürümeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?