KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

günaydın derya....şimdiden afıyet olsun

Bugünkü kahvaltım:
buğday kepeğinden yapılmış iki küçük krep
1 adet tavuk jambon
1 adet yumurta
3 ince dilim light kaşar peyniri
vee daha sonra da türk kahvesiii

selamlar

şehir dışındaydım, yeni geldim eve,
oralarda neler yediğimi içtiğimi yazsam buraya sığmaz, ama bol bol da yürüdüm, geç saatlere kadar devamlı aktif haldeydim,
peki bu bahane mi, hayır......

az az yeseydim, hatta diyetimi sürdürseydim, bol bol kilo vermiş olarak dönerdim
şimdi ise almış olma ihtimalim bile var

neyse artık yarın sabah öğlen akşam, artık ne zaman müsait olursanız, kilolarınızı bekliyorum, bakalım kimler vermiş kimler kaytarmış

herkeslere iyi akşamlar kızlar bende dukan diyeti kitabını aldım yarın elimde olur zannediyorum okur okumaz başlıcam dukan diyetine inş.

dünkü menüm

sabah kahvaltıdan önce 1 bardak ılık su

kahvaltı
1 tane küçük poğaça
1 bardak şekersiz çay

öğlen
2 y kaşığı kuru fasülye
2 y kaşığı pilav
cacık
2-3 tane salatalık turşusu

akşam
1 y kaşığı taze fasulye
1 y kaşığı bulgur pilavı
bol salata

spor olarak da yarım saat yürüyüş yaptım. yarın kaç kilo göstercek tartı çok merak ediyorum :18::18::18:

afiyet olsun cnm akşam ekmek olmaması süper olmuş menü çok iyi spor yapmıyo musun bakalım

telafi edersin zeynepcim moral bozmak motivasyonu düşürmek yok yarın bakalım nasıl olcak meraklardayım

kızlar ben kilomu şimdiden bildireyim yarın endokrine gidecem tahliller vs.işim uzucak o yüzden açıklıyorum 79,5 yarın tartı ne olur bilmem ama bu sabahki kilomı yazarsanız sevinirim zeynepcim 1,5 kg verdim kaçamaklarım olmasaydı çok daha iyi olurdu eminim..

bir haftada 1 buçuk kilo süper süper süper haydi bakalım hayırlı olsun deryacım spora başlayınca kendini daha iyi hissediceksin eminim

hafta sonu once yememe rağmen verdim ama pişmanım yediklerime daha fazla olabilirdi bu ilk haftalar çabuk gidiyo neyseki moralimi bozmuyorum yarın endokrine ve diyetisyenime gideceğim bakalım neler söyleyecekler

canım menü harika bitek sabahki puaça olmamış :) peynir zeytin domates vs. yapsan 4 4lük olcakmış.. tebrikler tatlım

belki vermişsindir zeynepcim.. almışımdır diye kendini telkinleme beynin kilo almak için uğraşıyo inan. bende yarın herkesin kilosunu merak ediyorum. işallah doktordan döndüğümde herkes bildirmiş olur.. ve sonrasında yeni bir haftaya güzel başlarız.. :)

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar kızlar :)

Ben bayadır yazamadım buraya, pek nete girmeye vakit bulamıyordum..

Ama yediklerime dikkat etmeye çalıştım bu sürede Bi hafta önce beli baya sıkan bi pantolonumu dün rahatlıkla giyebildim

Ben dünden beri oruç tutmaya başladım ve dengem biraz değişti ama böylesi de güzel

Bu arada dün akşam sahur da yarım dilim tam buğday ekmeği peynir yedim sekersiz sütle birlikte.

Bu akşam da bi kase çorba, 4 çorba kaşığı barbunya, çok az da pilav yedim..Ayrıca biraz domates ve ayran.. Çorba ve pilav yedim diye hiç ekmek yemedim

Bakalım sonuç nasıl olacak yarın

Hee bi de yazmayı unutmuşum.. Ben bi de gece yatmadan önce sirkeli ılık su içiyorum.. Bunun da etkisi oluyordur sanırım.. Ayrıca sabahları 15 dk akşamları da en az 15 dk yürümeye çalışıyorum

yarın için heyecan var mı

ooofff hemde nasıl çok merak ediyorum yarın sabah kaç göstercek:26::26:

canım menü harika bitek sabahki puaça olmamış :) peynir zeytin domates vs. yapsan 4 4lük olcakmış.. tebrikler tatlım

sabahları o kadar çabuk kahvaltı yapmak zorunda kalıyorum ki inan o poğaçayı bile zor yiyorum cnm benim

Hee bi de yazmayı unutmuşum.. Ben bi de gece yatmadan önce sirkeli ılık su içiyorum.. Bunun da etkisi oluyordur sanırım.. Ayrıca sabahları 15 dk akşamları da en az 15 dk yürümeye çalışıyorum

sirkeli suyun çok faydasını gördüm ben

bugünkü menümü de yazayım hemen bakalım beğencek misiniz

sabah kahvaltıdan önce bir bardak ılık su

kahvaltı
yarım gevrek
1 tane üçgen krem peynir
1 bardak şekersiz çay

öğlen
2 y kaşığı patlıcan yemeği
sabahtan kalan yarım gevrek
domates
salatalık
2 y kaşığı da kısır yedim

ara activia çilekli yoğurt

akşam
annem evde olmadığı için kardeşlerim kahvaltılık bişeyler hazırlamışlar
çok azcık patates kızartması
küçük bir dilim kepek ekmek
1 kk peynir
1 bardak şekersiz çay

yarım saat yürüyüş

Son düzenleme:
iyi akşamlar herkese

birinci sayfada birinci mesajda listede adı olmayanlar varsa lütfen bana özel mesaj atın, adınız-hedef kilonuz-şimdiki kilonuz şeklinde...
1.haftayı bitirdik çoktan ama gözümden kaçan varsa lütfen mesaj atın, ya da o sırada kim varsa konuda ona mesaj atın lütfen.

liste eksik olmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…