herşeyi berbat etmedin cnm bozma moralini çarşambaya kadar halledersin hiç merak etme canını sıkma
Arkadaşlar hele şükür buldum sizi yawww
ara ara sonunda deryacıma attığım mail geldi aklımada buldum sizi saol derya canımmm
ban dün yani pazar günü kaçamalk yaptım arkdalar
bugün yeniden tam gaz aranızdayım akşam spora gidicem.
menüm bugün
kahvaltı
1 incir 1kaysı 3 kaşık yulaf 1 bardak ligdt süt
ögeln 1 dilim ekmeğe bz peynriyoğurt
ara 1 meyve
akşam hafif bişeler yerim mutlaka
tünaydınlar.....güzel bir hafta diliyorum herkese......dün saat 18 de yagsız kısır yaptım 5-6 kasık ondan 2 bardak ayran ıctım......gece kocacım sağolsun soguk birşeyler dıye tutturdu gıttım muzlu milkshake yaptım 1 bardak ıctık beraber.....
sabah ise eşim olmadıgından kahvaltı yapasım hıc gelmıyor o yuzden pratık seylerle gecıstırıyorum....bır kase nesguıkler varya cocukların yedıgı ıcıne sut döktum ondan yedım....bıllıyorum cok faydalı degıl ama benı idare etsın yeter saat 3 e kadar....
slm canım.sanada iyi bir hafta olur işallah...
kahvaltıyı kesinlikle geçiştirmemelisin ya ama en öneml öğün metobolimanın çalışması ona bağlı
hoşgeldin tatlımmm :)
Diyetime uygun olarak akşam yediklerim:
Buğday kepeğiyle yapılmış krep üç tane ince dilim light kaşar peyniri ve bir adet dana jambon.
Yalnız bu dukan diyeti acayip susattı beni sabahtan beri bilmem kaç bardak su içtim
İlk günüm gayet iyi geçti hiç acıkmadım. İyi sonuçlar alacağımı umuyorum bu diyetten
Birazdan da sporumu yapacağım
kızlar iyi geceler
bugün toplam 55 dakika spor yatpım
akşam 5 kaşık patates yemeği yogurt çeyrek dilim kavun
ara 3 erik yedim canlarımmm
şimdi hem tv hem pc deyimm
sizler nasılsınız bu arada biz kiloları çarşambamı bildircez....:79:
bayanlarr mrblarrr
bende son zamanlarda iştahına dur diemeyenlerden ve artık bgnden itibaren dur denmesi gerektiğini düşünenlerdenim.izin verirseniz bende aranıza katılıp üzerimdeki 7 kilo fazlalığı vermek istiyorum.belli yaptığım bi diyet yok fakat sabahları eti form müslilerinden yiip öğlen sebze ve birazda serbest bırakarak aksam salata yada nesfit yierek 6 da sonlandırmayı düşünüyorum.umarım iştahıma dur diebilirim benm tek sorunum asıl gece yemelerim hemde bol bol kalorili şeylerii
bugunden itibaren başladımm sizinde desteklerinizi ve morallerini bekliorum birlkte cok daha iyi motive olcaımızı düşünuyormm en azından yanlışlarımızı düzelte düzelte sağlıklı kilo verebiliriz.
benide aranıza kabul ederseniz cok sevinirimm
her akşam btn gun boyunca neler yediğimi yazıcam.
sağlıklı ve bol kilo vermeli gunler diliorummm hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?