KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

Arkadaşlar hele şükür buldum sizi yawww

ara ara sonunda deryacıma attığım mail geldi aklımada buldum sizi saol derya canımmm

ban dün yani pazar günü kaçamalk yaptım arkdalar

bugün yeniden tam gaz aranızdayım akşam spora gidicem.

menüm bugün

kahvaltı

1 incir 1kaysı 3 kaşık yulaf 1 bardak ligdt süt
ögeln 1 dilim ekmeğe bz peynriyoğurt
ara 1 meyve
akşam hafif bişeler yerim mutlaka

tünaydınlar.....güzel bir hafta diliyorum herkese......dün saat 18 de yagsız kısır yaptım 5-6 kasık ondan 2 bardak ayran ıctım......gece kocacım sağolsun soguk birşeyler dıye tutturdu gıttım muzlu milkshake yaptım 1 bardak ıctık beraber.....
sabah ise eşim olmadıgından kahvaltı yapasım hıc gelmıyor o yuzden pratık seylerle gecıstırıyorum....bır kase nesguıkler varya cocukların yedıgı ıcıne sut döktum ondan yedım....bıllıyorum cok faydalı degıl ama benı idare etsın yeter saat 3 e kadar....

hoşgeldin tatlımmm :)

slm canım.sanada iyi bir hafta olur işallah...

kahvaltıyı kesinlikle geçiştirmemelisin ya ama en öneml öğün metobolimanın çalışması ona bağlı

bugünkü menüm

sabah: 1dl kepek ekmek üzerine krem peynir

öğle: 1 kase çorba +1 dl ekmek

ara: 1 bardak ayran

akşam: 5çk etli patlıcan+1dl ekmek az cacık

Son düzenleme:
slm canım.sanada iyi bir hafta olur işallah...

kahvaltıyı kesinlikle geçiştirmemelisin ya ama en öneml öğün metobolimanın çalışması ona bağlı

biliyorum cnm ya bılıyorum da midem bulanıyor hıc cnm istemıyor:/// öle peynır domates falan yemek......

Merhaba kızlar. Ben bugün itibariyle dukan diyetine başladım kitabını okudum ve çok mantıklı geldi ben de denemek istedim.
Şu an diyetin atak evresindeyim ve bu evre 5 gün sürecek.
Sabah 2 adet yumurtadan yapılmış peynirli omlet yedim.
Öğlen de tavuk ve yoğurt yedim.
Yalnız gerçekten hiç acıktırmıyo bu diyet siz de bi kitabını alıp okumalısınız bence çok faydalı bilgiler var bu diyeti yapmayacak olsanız bile

kızlar nerdesiniz yahu bugün kimse uğramamış.. herkese iyi akşamlar diliyorummm. s

ayfamızı çok boş bırakmayalım hadi canlanalım biraz motivasyon düşmesin çarşambaya az kaldı

Diyetime uygun olarak akşam yediklerim:
Buğday kepeğiyle yapılmış krep üç tane ince dilim light kaşar peyniri ve bir adet dana jambon.
Yalnız bu dukan diyeti acayip susattı beni sabahtan beri bilmem kaç bardak su içtim
İlk günüm gayet iyi geçti hiç acıkmadım. İyi sonuçlar alacağımı umuyorum bu diyetten
Birazdan da sporumu yapacağım

kızlar iyi geceler

bugün toplam 55 dakika spor yatpım

akşam 5 kaşık patates yemeği yogurt çeyrek dilim kavun

ara 3 erik yedim canlarımmm

şimdi hem tv hem pc deyimm

sizler nasılsınız bu arada biz kiloları çarşambamı bildircez....:79:

canım proteinin öyle bir özelliği var çok susatıyo ben yumurta yediğim zaman acyip susuyorum afiyet olsun.. vede hayırlı olsun dukan diyeti bakalım işe yarayacakmı çok merak ediyorum. ama protein diyetlerinin en önemli özelliği çok hızlı kilo kaybettirmesi

ben bir kez denedim protein ağırlıklı beslenmeyi ama çok halsiz kaldım tansiyonum düştü. işallah sende hiç birşey olmaz tatlım. sağlıkla gider işallah kiloların.

bayanlarr mrblarrr
bende son zamanlarda iştahına dur diemeyenlerden ve artık bgnden itibaren dur denmesi gerektiğini düşünenlerdenim.izin verirseniz bende aranıza katılıp üzerimdeki 7 kilo fazlalığı vermek istiyorum.belli yaptığım bi diyet yok fakat sabahları eti form müslilerinden yiip öğlen sebze ve birazda serbest bırakarak aksam salata yada nesfit yierek 6 da sonlandırmayı düşünüyorum.umarım iştahıma dur diebilirim benm tek sorunum asıl gece yemelerim hemde bol bol kalorili şeylerii
bugunden itibaren başladımm sizinde desteklerinizi ve morallerini bekliorum birlkte cok daha iyi motive olcaımızı düşünuyormm en azından yanlışlarımızı düzelte düzelte sağlıklı kilo verebiliriz.
benide aranıza kabul ederseniz cok sevinirimm
her akşam btn gun boyunca neler yediğimi yazıcam.
sağlıklı ve bol kilo vermeli gunler diliorummm hepinize.

akşam çok az yenilmiş sporlar yapılmış valla harikasın ne diyeyim tebrikler canım ..

evt çarşamba bildirim yapacağız tatlım ama ben ilk hafta gelen arkadaşların hepsini göremiyorum kaç gündür.... kızlar nerdesiniz....

hoşgeldin canım yarın kilo bildirim günü sen yarın kilonuı ve hedef kilonu bildirirsin :) zeynep arkadaşım da seni ekler. başarılar diliyorum sana işallah hedefine ulaşırsın çok fazla bi kilon yok çabucak verir kurtulursun işallah canım sağlıklı zayıflamlar

hala kimse yok ben en iyisi bugünkü menümü yazayım bari önceden menü belli olunca dışına çıkmıyorum

sabah: kaşarlı sucuklu tost 1sb ayran

ara: 1 adet büyük kırmızı erik

öğlen: 1 tabak menemen 2 dl ekmek 1sb ayran

ara: 1 erik

ara: 1 erik

akşam: 2 küçük dolma 1 kase cacık

ara: belki 1sb süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…