KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

günaydın heyyyy ahaliiiiiiii......bugun kilo bildirimi biliyorsunuz ki bende yenı uyandım afyonum bi patlasın gıdıp tartılıp gelcem.bi de geçmişi okuyayım bakalım...

aaa öyle mi ilk defa duyuyorum.. peki fasulye şişkinlik yapıo nası giderecez ki onu.... off..

cnm cok ii önemlı olan bölgesel ıncelme zaten....de ben seyı merak ettım ayak bıleklerın nasıl inceldı acaba?

günaydınnnn kızlarr...
dün ilk günümm güzel geçti sabah müslimi yedim daha sonra 12 gibi pilav ve semizotu yedimm daha sonra akşam yemeği yemedim gece 10 falan gibi bi armut yedimm 12 gibide bi elma yedim ve gnu kapadım.
bgnde saabah tekrar müsli yedim ama busfr yogurtla karıştrdım içinede muz dilimledim çok güzel oldu tavsiye ediorumm kızlar denemelisinz ve tok tutuooo

cnm nasıl dayanıyorsun 12 den sonra hıcbısey yememişsin...pek saglıklı degıl bak sonra vucudun kaslardan yemeye baslar......

arkadaşlar öğle yemegine kurufasulye susuz yoğurt ve 1 kepçe mercimek çorbası iyimi? :44:

cornellacım bence tartı yalnış tartmamıştır. merak etme tenbrik ederim seni süpersin.. bende 1,5 kg verdim ama çok kaçamak yaptıım buhafta yeni bir başlangıç yaptım kaçamak yok işallah...

zeynepcim senin belden incelmiş olman yağlarının gittiğini gösteriyor. tartı fazla gözteriyo diye hiç üzülme su toplamış olabilrsin o zaman önemli olan incelmek zaten bravooooooooooooooo

tuna cım ben tam 1,5 kilo verdim aslında 79,5 kiloyum ama cetvelde küsüratları göstermiyo 2 gibi görünüyo teşekkür ederim..

Son düzenleme:
arkadaşlar öğle yemegine kurufasulye susuz yoğurt ve 1 kepçe mercimek çorbası iyimi? :44:

bence ii sayılır her ıkısıde baklagıl zaten mercımek corbası bılıyosunuz ekmek demektır.....yanı sız ekmekle fasulye yemıs olacaksınız:)

Son düzenleme:

ya cnm ben hıc spor yapmadım ama nasılz ayıfladım o kadar yaptıgım sadece ev işi yapmak yemek yapmak 1-2 kerede dısarı cıktım hepsı o.bence sudan gıtmıstır.bugunden sonra spor yapayım artık vucudum alışmıstır zaten........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…