Teşekkürler canım :95: evet çok zor hemde rezillik devlet hastaneleri gidilcek değil yer değil aslında ama mecburuz gitmeye
günaydın heyyyy ahaliiiiiiii......bugun kilo bildirimi biliyorsunuz ki bende yenı uyandım afyonum bi patlasın gıdıp tartılıp gelcem.bi de geçmişi okuyayım bakalım...
günaydın heyyyy ahaliiiiiiii......bugun kilo bildirimi biliyorsunuz ki bende yenı uyandım afyonum bi patlasın gıdıp tartılıp gelcem.bi de geçmişi okuyayım bakalım...
canım hoşgeldin aramıza gerçi bende yeniyim ama
boyun kaç çünkü 62 iyi bi kiloda
bu arada kuru fasulye çok güzel bir diet yemeğidir 4 kaşık susuz olarak yanında yğurt ayran yada salata ile yiyabilirsin kana yavaş karışır ve şekeri düzenler
ben hep yağsız piyaz şeklinde 1 2 gün ard arda yerim bi bakarım kilolar gitmiş dene derim
aaa öyle mi ilk defa duyuyorum.. peki fasulye şişkinlik yapıo nası giderecez ki onu.... off..
o şişkinlik gaz canım çıkar gitsin napcan ben g.kubiye gitmiştim benim ins. yüksekti bol bol bakliyat verirdi bana
o şişkinlik gaz canım çıkar gitsin napcan ben g.kubiye gitmiştim benim ins. yüksekti bol bol bakliyat verirdi bana
kızlarrrrrrrr tartı beni yanlış tartmadıysa 66.8 kilo geldım hihihii:))
süper 2 kilo falan yapıooo
yalnız şu var
tartıya yansımasa da
bölgesel incelmelerim toparlanmalarım var
kollarımdan 1 cm, kalçamdan da 0.5 cm daha incelmişim
toplamda
1 cm kollardan + 4 cm belden + 2 cm kalçadan + 2 cm üst bacaktan + 2 cm alt bacaktan + ayak bileklerimden de 0.5 cm verdim
günaydınnnn kızlarr...
dün ilk günümm güzel geçtisabah müslimi yedim daha sonra 12 gibi pilav ve semizotu yedimm daha sonra akşam yemeği yemedim gece 10 falan gibi bi armut yedimm 12 gibide bi elma yedim ve gnu kapadım.
bgnde saabah tekrar müsli yedim ama busfr yogurtla karıştrdım içinede muz dilimledim çok güzel oldu tavsiye ediorumm kızlar denemelisinz ve tok tutuooo
arkadaşlar öğle yemegine kurufasulye susuz yoğurt ve 1 kepçe mercimek çorbası iyimi? :44:
arkadaşlar öğle yemegine kurufasulye susuz yoğurt ve 1 kepçe mercimek çorbası iyimi? :44:
cornellacım bence tartı yalnış tartmamıştır. merak etme tenbrik ederim seni süpersin..bende 1,5 kg verdim ama çok kaçamak yaptıım buhafta yeni bir başlangıç yaptım kaçamak yok işallah...
zeynepcim senin belden incelmiş olman yağlarının gittiğini gösteriyor. tartı fazla gözteriyo diye hiç üzülme su toplamış olabilrsin o zaman önemli olan incelmek zaten bravooooooooooooooo
tuna cım ben tam 1,5 kilo verdim aslında 79,5 kiloyum ama cetvelde küsüratları göstermiyo 2 gibi görünüyoteşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?