KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

Selam herkese
Kızlar ben bu dukan diyeti sayesinde iki günde 1 kilo 300 gr verdim :))) Çook memnunum süper bi şey yaaa
Şu anda 67.9 kiloyum

canım sen napıyon kaç saat aç kalmışsın çok sakıncalı metobolizmanı durdurursun ve 5 kilo verdikten sonra kendini yırtsan kilo veremezsin tecrübeyle sabittir. sakın öğünlerini atlama akşam öğününüde tüket hafif sebzeler yada uzgaralarla. kendine eziyet etme diyet yapacam derken 2 haftaya sıkılırsın böyle.

[SUB][/SUB]

susuz fasulye yoğurt mercımek corbası 1 kepçe ve 1 dılım kepek ekmegımı diyorsunuz? :44:

ben öyle demıyorum ama tabı siz bılırsınız......kıtaplarda da yazar 1 kase mercımek çorbası= 1 dilim ekmek yerıne gecer yanı ayrıyeten ekmege gerek yok bence....

Selam herkese
Kızlar ben bu dukan diyeti sayesinde iki günde 1 kilo 300 gr verdim :))) Çook memnunum süper bi şey yaaa
Şu anda 67.9 kiloyum

tebrikler canım... protein diyetlerin en önemli özelliği hızlı verirsin zaten. birkaç günde bir beli ölç gerçekten yağlardan gidip gitmediğini ordan anlarsın . belin incelirse yağ gimiş demektir ama sürekli protein çok sakıncalı değilmi doktorada danış bence canım, kontrolsüz olmasın bırakınca aniden kilo alma sonra.

bende dukancı olacam bu gidişleama ıste sureklı de proteın yenmezkı :/

Sürekli protein yemiyosun ki canım. Sadece atak evresinde yiyosun o da 5 gün falan sürüyo. Sonra protein ve sebze ile devam edeceğin seyir evresi başlıyo istediğin kiloya ulaşana kadar. Daha sonra istediğin şeyleri yiyebiliyosun hayatın boyunca. Yani bunların çok ayrıntılı açıklamaları var öncelikle mutlaka kitabını alıp okumalısın. Ne kadar yanlış beslendiğimi anladım ben okuyunca

ben öyle demıyorum ama tabı siz bılırsınız......kıtaplarda da yazar 1 kase mercımek çorbası= 1 dilim ekmek yerıne gecer yanı ayrıyeten ekmege gerek yok bence....

ekmeği ben dedim kız yeni başlayanlar için ekmek biraz fazla tüketilmeli diyetisyende bana öyle yapmıştı 3 dlmle başladı daha sonra kilo verme yavaşlayınca düşürdü ekmeği. kilo verme yavaşlayınca ilk kısacağımız şey ekmektir. o yüzden onu çok az tüketirsek daha sonra neyden kısacaz ondan diyorum tatlım ben daha kiloluydum eskiden ve diyetisyenle verdiğim kiloları geri almadım.. aynı diyeti uygulamaya çalışıyorum.

Ölçücem zaten belimi canım evet. Sürekli protein yemiyosun canım sadece ilk bikaç gün. Ondan sonra sebzeler falan da giriyo diyete ve daha sonraki evrelerde istediğin her şeyi yiyebiliyosun. Ben de bu kitabı okumadan önce yapanların yorumlarını okuyodum yok canım olur mu öyle şey yapılır mı falan diyodum ama bi okuyunca zaten her şeyi mantığına uyuyo ve şimdiye kadar ne kadar yanlış beslendiğini anlıyo insan. Kitabını, rejimi uygalamayacak olsanız bile bence mutlaka okumalısınız çok faydalı bilgiler var.

kışın daha rahat yapılabılır bu dıyet kıtap heryerden temin edilebilir mi peki cnm?

hımmm kıloya göre degısıyor evet mesela ben ekmek yersem benden gram kılo gıtmez((((benım kilo vermem için bogazımı cidden kesmem lazım:///metabolızmam çok yavaş benım

kışın daha rahat yapılabılır bu dıyet kıtap heryerden temin edilebilir mi peki cnm?

Tabi canım her yerde var kitap. Ben internetten sipariş vermiştim ama her yerde de satılıyo.
Valla yaz kış hiç farketmez her zaman yapabileceğin çok kolay bi diyet ve inan bana hiiç açlık çekmiyosun. ve bol bol da su tükettiriyo proteinler. Böylece su ihtiyacını da karşılamış oluyosun.
Kışın yapmayı düşünüyosan bile şu anda alıp kitabını okuyabilirsin canım Belki fikrin değişir hemen yapmaya başlarsın ben şahsen şu anda daha önce neden denememişim diyorum

bahane degıl belkı ama evlı olunca işler daha da zorlasıyor ona ayrı yemek yap sen yıyeme ondan bırde meyve tabı en önemlısı bızım evde sebzeden cok meyve oluyor://///nasıl dayanacam kocacım yerken üühü yaaaaaa

Anlıyorum canım ama gidecek olan kiloları düşün ben de mesela asla tatlıdan vazgeçemezdim ama 2 gündür gayet mutluyum tatlısız da

cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine öyle moral bozmak da yok kaldığın yerden devam edersin telafi ederin şekercim takma kafana

bu arada tartı sabah 65 gösterdi beni 500 gr bir haftada

saolun kızlarr moral verdiniz tmm sözz veriyorumm abur cuburdan kaçınıcammm dün dışarda yedim öğlen pop eyes'tan hamburger menü yemiştimm sırf yaagg am bugn acıkırsam salata yicem dısardaa dikkat edicemm
buarada smdi tartıldımda 62 yimm 1 kilocukk vermişimm daha bkaç gn önce tartıldım 2 kilo vermiştm çok sevnmiştim nazara geldm heraldee

kızlar bugün yediklerim

sabah: 3dl kızarmış ekmek üzerine krem peynir
4 zeytin

ara : 2 erik

öğlen: 4çk pilav 4.ç haşlanmış barbun+2çk yoğurt 1 domates

tebrikler ayşenur

kızlar liste tamamlanmadımı hala eksikler varmı zeynep ???? haftanın 1.si kim??

kızlarrrrrrrr tartı beni yanlış tartmadıysa 66.8 kilo geldım hihihii:))

yanlpış tartmamıştır cnm ya tebrik ederim çok sevindim

cnm çok az yemişsin kilo vereyim derken sağlığından olursun dikkat et

Selam herkese
Şu anda 67.9 kiloyum

benimde kitap elime şuanda geçti ve okur okumaz başlıcam hemen dukan diyetine

bende internet sitesinden aldım cornella cım ama kitapçılarda da rahatlıkla bulabilirsin...

şekercim sen cezayı haketmişsin sanki yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…