günaydınnnn kızlarr...
dün ilk günümm güzel geçtisabah müslimi yedim daha sonra 12 gibi pilav ve semizotu yedimm daha sonra akşam yemeği yemedim gece 10 falan gibi bi armut yedimm 12 gibide bi elma yedim ve gnu kapadım.
bgnde saabah tekrar müsli yedim ama busfr yogurtla karıştrdım içinede muz dilimledim çok güzel oldu tavsiye ediorumm kızlar denemelisinz ve tok tutuooo
Selam herkese
Kızlar ben bu dukan diyeti sayesinde iki günde 1 kilo 300 gr verdim :))) Çook memnunum süper bi şey yaaa
Şu anda 67.9 kiloyum
çok iyi ama 1 dl ekmek ve yanına yoğurt ve salata da tüketirsen süper olur seni akşama kadar tok tutar. :82:
[SUB][/SUB]
susuz fasulye yoğurt mercımek corbası 1 kepçe ve 1 dılım kepek ekmegımı diyorsunuz? :44:
Selam herkese
Kızlar ben bu dukan diyeti sayesinde iki günde 1 kilo 300 gr verdim :))) Çook memnunum süper bi şey yaaa
Şu anda 67.9 kiloyum
bende dukancı olacam bu gidişleama ıste sureklı de proteın yenmezkı :/
ben öyle demıyorum ama tabı siz bılırsınız......kıtaplarda da yazar 1 kase mercımek çorbası= 1 dilim ekmek yerıne gecer yanı ayrıyeten ekmege gerek yok bence....
tebrikler canım... protein diyetlerin en önemli özelliği hızlı verirsin zaten. birkaç günde bir beli ölç gerçekten yağlardan gidip gitmediğini ordan anlarsın . belin incelirse yağ gimiş demektirama sürekli protein çok sakıncalı değilmi doktorada danış bence canım, kontrolsüz olmasın bırakınca aniden kilo alma sonra.
Sürekli protein yemiyosun ki canım. Sadece atak evresinde yiyosun o da 5 gün falan sürüyo. Sonra protein ve sebze ile devam edeceğin seyir evresi başlıyo istediğin kiloya ulaşana kadar. Daha sonra istediğin şeyleri yiyebiliyosun hayatın boyunca. Yani bunların çok ayrıntılı açıklamaları var öncelikle mutlaka kitabını alıp okumalısın. Ne kadar yanlış beslendiğimi anladım ben okuyunca
ekmeği ben dedim kızyeni başlayanlar için ekmek biraz fazla tüketilmeli diyetisyende bana öyle yapmıştı 3 dlmle başladı daha sonra kilo verme yavaşlayınca düşürdü ekmeği. kilo verme yavaşlayınca ilk kısacağımız şey ekmektir. o yüzden onu çok az tüketirsek daha sonra neyden kısacaz ondan diyorum tatlım ben daha kiloluydum eskiden ve diyetisyenle verdiğim kiloları geri almadım.. aynı diyeti uygulamaya çalışıyorum.
kışın daha rahat yapılabılır bu dıyet kıtap heryerden temin edilebilir mi peki cnm?
Tabi canım her yerde var kitap. Ben internetten sipariş vermiştim ama her yerde de satılıyo.
Valla yaz kış hiç farketmez her zaman yapabileceğin çok kolay bi diyet ve inan bana hiiç açlık çekmiyosun. ve bol bol da su tükettiriyo proteinler. Böylece su ihtiyacını da karşılamış oluyosun.
Kışın yapmayı düşünüyosan bile şu anda alıp kitabını okuyabilirsin canımBelki fikrin değişir hemen yapmaya başlarsın ben şahsen şu anda daha önce neden denememişim diyorum
bahane degıl belkı ama evlı olunca işler daha da zorlasıyor ona ayrı yemek yap sen yıyeme ondan bırde meyve tabı en önemlısı bızım evde sebzeden cok meyve oluyor://///nasıl dayanacam kocacım yerken üühü yaaaaaa
Canım üzülme kaldığın yerden devam et pişmanlık duymadan nasolsa yedim aaammmmaannn en iyisi bırakayım deme bu işi başarabilirsin. kaçamaklara takılma ertesş gün aynen devam et yavaş yavaş alışacaksın zaten daha az kaçamak yapmaya başlıcaksın... kendinden nefret etmek yerine yeni bi sayfa açhadi bakalım...
ama kilo veriyoruz kii, hemen olmuyor ama vereceğiz, ben de kendimi kaybediyorum üzülüyorum sonra daha dikkatli oluyorum,
hadi senle birlikte söz verelim madem, ben de kendime hakim olamıyorum, oto-kontrolüm sıfır
hiç hiç hiç aburcubur zararlı gereksiz şeyler yemeyeceğiz, söz verince yemin edince yapmayız bir daha
ben de ne güzel 68.8 olmuştum, gezmeye gideyim dedim, spordan uzaklaştım yemeye abandım, bugün 69.4 çıktım,
moralim bozuldu tabii, yalnız iyi tarafından bakmak lazım, çok pis hırslandım, bu pazar gününe kadar 63'e düşmem gerekiyordu, zararın neresinden dönersen kârdırben döndüm bu sefer cidden
cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine öyle moral bozmak da yok kaldığın yerden devam edersin telafi ederin şekercim takma kafana
bu arada tartı sabah 65 gösterdi beni 500 gr bir haftada
ben öyle demıyorum ama tabı siz bılırsınız......kıtaplarda da yazar 1 kase mercımek çorbası= 1 dilim ekmek yerıne gecer yanı ayrıyeten ekmege gerek yok bence....
kızlarrrrrrrr tartı beni yanlış tartmadıysa 66.8 kilo geldım hihihii:))
günaydınnnn kızlarr...
dün ilk günümm güzel geçtisabah müslimi yedim daha sonra 12 gibi pilav ve semizotu yedimm daha sonra akşam yemeği yemedim gece 10 falan gibi bi armut yedimm 12 gibide bi elma yedim ve gnu kapadım.
bgnde saabah tekrar müsli yedim ama busfr yogurtla karıştrdım içinede muz dilimledim çok güzel oldu tavsiye ediorumm kızlar denemelisinz ve tok tutuooo
Selam herkese
Şu anda 67.9 kiloyum
kışın daha rahat yapılabılır bu dıyet kıtap heryerden temin edilebilir mi peki cnm?
saolun kızlarr moral verdiniztmm sözz veriyorumm abur cuburdan kaçınıcammm dün dışarda yedim öğlen pop eyes'tan hamburger menü yemiştimm sırf yaagg am bugn acıkırsam salata yicem dısardaa dikkat edicemm
buarada smdi tartıldımda 62 yimm 1 kilocukk vermişimmdaha bkaç gn önce tartıldım 2 kilo vermiştm çok sevnmiştim nazara geldm heraldee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?