kahvaltı yapmazsan sonu hüsranla biter işte. midem kötü diye yememezlik yapma canım midene dokunmucak bişeyler ye. hep söylüyorum kahvaltısız aslaaaaa.. akşama hafif birşeyler ye meyve salatası yada sadece salata tarzı tekafi edersin canım üzülme cezan bu olsun akşama sadece salata yiceksin ama besinli bi salata olsun halsiz kalma içine azcık peynir at salatanın... :44:
oh oh menüye bakafiyet olsun tatlım:)) derya dogru demiş akşama sadece salata yıceksın ......
bugünki menümü toparlayım
sabah: 3dl kızarmış kepekli ekmek üzerine krem peynir
4 zeytin
ara: 2 erik
öğlen: 4çk haşlama barbun + 4çk pilav 1 domates 2çk yoğurt
ara: 5 adet tahta etiform+1 bardak ayran
akşam : 5çk taze fasulye +1 dl ekmek+salata yağsız
İyi Günler Herkese
Eki Görüntüle 256263
Aylık diyet çizelgesi hazırlıyoruz, toplam 10 kişi olacağız, katılmak isteyenleri bekliyoruz.
...
..
.
1. Hafta sonuçlarımız 21 Eylül 2011 Çarşamba
2. Hafta sonuçlarımız 28 Eylül 2011 Çarşamba
3. Hafta sonuçlarımız 05 Ekim 2011 Çarşamba
4. Hafta sonuçlarımız 12 Ekim 2011 Çarşamba günü açıklanacaktır...
14 Eylül 2011 Çarşamba - 12 Ekim 2011 Çarşamba
X| |Hedef Kilo|Şimdiki Kilo|1.Hafta|2.Hafta|3.Hafta|4.Hafta| Toplam Verilen Kilo
1 | zynpyldz |57|69.2|69.4|
2 | zuhreunlu |55|65.5|65|
3 | cornella |60|69.1|66.8|
4 | pembelii |65|69.2|67.9|
5 | aysenur.gee |55|59|58|
6 | deryaak |60|81|79.5|
7 | shekercix |58|64|62|
8 | songulu |55|59.5|57.7|
9 | yagmur0301 |58|60|
10| tuna08 |79|83.3|82.5|
11| meleknaz1 |59|66|
12| dt_noxeee |60|74.1|
13| zeytinyagli_fasulye |65|72.9|71.6|
14| nazap85 |55|61|59|
aslında midem ne kadar kötü olsada bişeyler yemeye çalışıyorum normalde ama bugün daha beterdiçok teşekkür ederim deryacım akşama salata yicem sadece
sonradan nasıl pişman oldum bilemezsin
menü çok iyi ya deryacım hep böle gider inş.
Cornella işi sıkı tut tabiki ama çok ta abartmadan sağlığımızda önemli zayıflıcam derken metobolizmamızı mahvedşp daha kötü şeylerle karşılaşmayalım.spor yapıyormusun??? güzde en az 1 öğün yoğurt tüket çok işe yarıyor..
genel olarak kilolar gitmiş kızlar hepinizi alkışlıyorum. zeynepcim sende inceldiğin için senide alkışlıyorum
zeynep cnm sen hangı sporu yapıyodun geçmişte göremedım ya.....
spor salonunda cardio (6.5 hızda koşu bandı, senkro aleti ve mekik) yapıyorum evde de plates ve yoga
ip alamadım daha alırsam ip de atlayacağım
bir de yeni aklıma geldi, hani benim 200 gram fazla çıktı ya, dün regl oldum, en az bir kilo fark ediyorum bu dönemde. pofuduk pofuduk şişiyorum :))
sen neler yapıyorsun ???
evvet kızlar yarından itibaren dukan diyetine başlıyorum bakalım nasıl olcak:18:
evvet kızlar yarından itibaren dukan diyetine başlıyorum bakalım nasıl olcak:18:
genel olarak kilolar gitmiş kızlar hepinizi alkışlıyorum. zeynepcim sende inceldiğin için senide alkışlıyorum
cornella :) aşk olsun bana atom karınca demişin :) ama evet hoşuma gitti buya ben sağlıklı bi şekilde genç yaşta atıyımda fazlaları sonrada koruyum diyorum bnm için çok iyi olur bu :)
günaydın arkadaşlar.... kahvaltı olarak domates rendesi 1 kıbrıt kutusu peynir, 3 adet bugday patlagı yedım yanına da sınırsız şekersiz çay..... dun öğle yemegınde yoğurtlu kurufasulye yedım yemez olaydım, butun gun şişkinlik hiç tavsiye etmyrm kızlar.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?