KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

Örnek menü

Sabah: 08:00
1 kk peynir 2dl ekmek 5 zeytin veya 2 ceviz içi mutlaka yenmeli yağsız olarak söğüşlük malzemeler

ara: 10:00 1 pors.meyve

öğle: 12:30
2 adet et 60 gr
5 yk sebze
1 sb yağsız yoğurt
2 dl ekmek
salata yağsız

ara: 15:00 1 pors meyve

ara: 17:00 1 pors.meyve

akşam: 19:00 1 adet et 30 gr
5 yk sebze
1 sb yağsız yoğurt
2dl ekmek
salata yağsız
ara: 21:00 1 pors.meyve yada 1sb süt

aman bunlar çok demeyin ben bu diyetle tam 15 kg verdim hemde hiç aç kalmadan tıka basa tok kalarak ayda 3 kg garanti

aslında midem ne kadar kötü olsada bişeyler yemeye çalışıyorum normalde ama bugün daha beterdi çok teşekkür ederim deryacım akşama salata yicem sadece

oh oh menüye bak afiyet olsun tatlım:)) derya dogru demiş akşama sadece salata yıceksın ......

sonradan nasıl pişman oldum bilemezsin

menü çok iyi ya deryacım hep böle gider inş.

genel olarak kilolar gitmiş kızlar hepinizi alkışlıyorum. zeynepcim sende inceldiğin için senide alkışlıyorum

sağol canım işallah:) sende bugünü salatayla dengeledin akşama salata harici bişey istemiyorum ona göre cezalısın

spora baslayamadım henuz ebruyla yapıyıordum o da baslamadı kendım başlıcam artık.....

zeynep cnm sen hangı sporu yapıyodun geçmişte göremedım ya.....

spor salonunda cardio (6.5 hızda koşu bandı, senkro aleti ve mekik) yapıyorum evde de plates ve yoga
ip alamadım daha alırsam ip de atlayacağım

bir de yeni aklıma geldi, hani benim 200 gram fazla çıktı ya, dün regl oldum, en az bir kilo fark ediyorum bu dönemde. pofuduk pofuduk şişiyorum :))

sen neler yapıyorsun ???

Son düzenleme:

çok ii cnm benımde öle oluyordu tartıda hareket yok ama bayagı incelıyordum spor da ayak bıleklerın bile incelmiş baksana:)

şekercim sen cezayı haketmişsin sanki yahuuu [/QUOTE]

heheh evtt hakettm galba ceza verin banaa

bende sabah küçük 1 domates+yumurta+az peynirle yaptgm omletten yedim sanrm 1 dl çavdar ekmegi yedm
öğlen salata ve bikaç yudum ice tea + sonra da 1 kahve içtim ama kremalı bişidi (sevgilimle içtükk
akşamda 3 kaşık zeytinyaglı barbunya+2kaşık bulgur plavı+1kasık yogurt yedim. yanındada 1 dl çavdar ekmegi kaçırmıs olablrm belki

eğer uymayı başarırsam yarınki menüm

06.00
-tarçınlı süt
-3 adet ceviz

10.30
-2 adet form çikolata kaplı bisküvi

14.00
-1 adet haşlanmış yumurta
-30 gram beyaz peynir
-60 gram dil peyniri
-1 adet sade krep
-20 gram çilek reçeli
-1 kupa çay(şekersiz)

16.00
-2 adet form çikolata kaplı

18.00
-1 por. taze fasulye
-1 por çorba
-1 dilim kepekli ekmek

21.30
-tarçınlı süt
bunları kalori sepetinden hesapladım 70 günde 7.7 kiloyu günde 1280 kcal ile verirmişim bundan yaptığım sporları ekleyince yiyebildiklerim çoğalıyo
ve bu menü 1348 kcal
günlük spor yarım saat ve ya 50 dkk yürüyüş 230 kcal yaklaşık
yani ortalama 1120 kcal a denk geliyo sizce nasıl

cornella :) aşk olsun bana atom karınca demişin :) ama evet hoşuma gitti bu ya ben sağlıklı bi şekilde genç yaşta atıyımda fazlaları sonrada koruyum diyorum bnm için çok iyi olur bu :)

genel olarak kilolar gitmiş kızlar hepinizi alkışlıyorum. zeynepcim sende inceldiğin için senide alkışlıyorum

canlarım benim hedef kilom 58 olacak bu hafta nese ama haftaya düzeltelimmi ne dersiniz

menü yazıyımmmmm

kahvaltı

1 bardak süt
2 dilim çavdar light peynir

öglen
5 kaşık fasülye yort 1 dilim ekmek

ara 1 bisküvi küçük
3 kuru kayısı light süt

5 gibi 3 erik(çok acıkmıştım)

akşam

2 küçük dolma bol salata

ara 2 erik 1 ısırık muz

türk kahvesi
2 yeşilçay 1,5 litre su

öpüldünüzzz

cornella :) aşk olsun bana atom karınca demişin :) ama evet hoşuma gitti bu ya ben sağlıklı bi şekilde genç yaşta atıyımda fazlaları sonrada koruyum diyorum bnm için çok iyi olur bu :)

eferimm eferimm:)) en iiisi tatlım gencken metabolizman daha hızlı daha cabuk verırsın kıloları.....

öhööööö öhööö sayfayı açıyorum gerçi tuna saat 12 den sonra yazmış ama olsun....herkişlere öncelikle günaydın ..burda bı yagmur var sormayın benı uçuracak nerdeyse rüzgar..balkonda herşey rezalet olmuş....sanki zemın kattayız gıbı eve su girmiş .....sabah sabah koşturdum karnımda acıkıverdii yaa....ne yesem bilmmimm daha erken zaten bakarıkk artık.......

günaydın arkadaşlar.... kahvaltı olarak domates rendesi 1 kıbrıt kutusu peynir, 3 adet bugday patlagı yedım yanına da sınırsız şekersiz çay..... dun öğle yemegınde yoğurtlu kurufasulye yedım yemez olaydım, butun gun şişkinlik hiç tavsiye etmyrm kızlar.......

günaydın cnm......ee kuru bu adamı balon gıbı yapar salıvermezsen bu arada bende kahvaltımı ettim dun akşam yemegı yemedım hıc cnm istemedi bende onun yerıne 1 şeftali bıraz da fındık badem yemıstım ama kocacık gelınce o da meyve istedı dayanamadım onunla üzüm yedim://///hatta bıraz da fındık fıstık:/// bugün ise kahvaltıda herzaman ki menüm olan nesguik patlakları ile hazırlanmış sütümü kaşıkladım ohh süper bişey bu kalorısı belkı bıraz fazla ama benı saat 3 e kadar tok tutuyor bu ama bugun 3 kadar tutmaz çünkü erken yedim..oooff ne cok konustum ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…