KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

afiyet olsun şeker kız
saol cnmmm cornellacımm
öğle yemegim de de dışardaydım bugün yine salata yedim ama şöle.. green salad da bi menü var bilirsiniz belki tavuk bonfile+salata+makarna böle sarı soslu bişi(bence köri ama bilmyorum tam) onu yedim kola fln içmedim+1dilim kepek ekmegi
sonra bi sütlü expresso
akşam yemegindede ;
1yk taze fasulye
3 yk tavuk sote az yaglı zaten biber domates vardı içinde çok kalorisi yoktur heralde tavuk nede olsa
2dilim kepek ekmeği
1kaşık yogurt

Günaydın kızlar... dün öğlenki saçma sapan yediklerimi talafi ettim çok mutluyum. akşam birşey yemedim zaten aç hissetmedim kendimi

50 mekik çektim
50 bel çevirme
50 sağ bacak 50 sol bacak haraketi yaptım cezamı

vicdanen rahatladım. bugün güzel bir güne başladım.

Son düzenleme:

süpersin pembelii seni azminden dolayı tebrik ederim canım

canıım süper bi menü devamını dilerim

günaydın kızlar.....ben dun akşam kaçamak yaptım:/ eşime krep yapmıştım ama ne krep kalori bombardımanı nerdeyse yarısını yedim kısaca ne yedıgımı yazın da görün çok utanıyorum
dün akşam: yarım kıymalı-kaşarlı krep
1 kase tavuklu şehrıye çorbası
bıraz salata
1 kutu vişne meyve suyu
ilerleyen saatlerde ise ;
biraz üzüm-fındık-fıstık: bu zaten abarttıgım noktaydı(((
sabah ise herzamankı kahvaltım olan koca bir kase dolusu nesguikli sütümü hüplettim......
ben birazdan pazara gidecem kış için dolaba bişeyler atayım....evlenince iş başa düşüyor tabi......

ben bu sabah yaptım kaçamağımı
-1 tane antep fıstıklı sarma
-1 tane baklava
-20 tane antep fıstığı ( cezam nedir ??

ben bu sabah yaptım kaçamağımı
-1 tane antep fıstıklı sarma
-1 tane baklava
-20 tane antep fıstığı ( cezam nedir ??

oy oy oy

iyi kaytarmışsın

ben çok ceza verdim, bu zevki tatmayan diğer arkadaşlar da tatsın diyorum

hadi yine yırttın, ben bunların hepsini eritecek bir ceza yazardım sana

Kahvaltı

bir bardak yağlı süt (yağsız kalmamış)
bir dilim minicik ekmek ( ne zamandır yemiyorum, arada bir yemem lazım, ekmek yemeyi sevmem, zorla attım ağzıma)
yarım kibrit kutusu peynir, 1 zeytin falan fişman...

toplam 300 kalorilik

1. ana öğün

arpa şehriye çorbası bir kase
iki salatalık, bir havuç, maden suyu

bu da 250 kalori falan

2. ana öğün

tavuklu pilav küçük tabağa
sınırsız salata

burdan da 300 kalori alırım

850 ana öğünler, elma yerim şeftali yerim ara öğünlerde (benim bir de sınırsız sade kahvem var çok şükür onun kalorisi yok), 1000'e tamamlarım

dün 1300 kalori almıştım
ondan önceki gün 1500

yavaş yavaş azaltalım

300 kalori yakımlık bir saatlik sporum var bugün..

ÇOOK GÜZEL BU MENÜ :) lakin bende böyle yapıyodum uzmanlar minimum 1200 yapın diyo ne yapacağız bu işi sende bi yorumlasana

günaydın kızlarr kahvaltıda 1 dilim tost yedim peynir domatesli(kepekli ekmekle)
bide bi parça ekmekle çilek receli yedimm

buarada kahvaltıyı 12de yapnca öğlen yemegi gbi bişi oluo heralde

Son düzenleme:
öğle ymegı 1 kepçe dmtes corbası, haslanmıs tavuk ve cacık 1 dılım kepek ekmeği, 4 arasında 1 kucuk elma 1 avuc uzum. vrecek gb mıyım ya.. hep bende boyle oluo hızlı baslıorum sora duraksıyor

öğle yemeğim
-1 kase yayla çorbası (pirinçsiz)
-2 dilim kepek ekmeği (1 tanesinin üstüne reçel ve yağ sürdüm azcık)
cnm çok tatlı istiyodu bende böyle gidermeye çalışıyorum (

öğle ymegı 1 kepçe dmtes corbası, haslanmıs tavuk ve cacık 1 dılım kepek ekmeği, 4 arasında 1 kucuk elma 1 avuc uzum. vrecek gb mıyım ya.. hep bende boyle oluo hızlı baslıorum sora duraksıyor

cnm şu 5 gndür senle aynı durumdayım .zor sabrediyorum bırakmıcam diyeti diyorum bakalım ne olcak bide relg günüm geldi kasıklarım ağrıyo inanılmaz canım tatlı istiyo =)
bi 5 gün daha böle geçer belki ama sonra yine devam .sende üzülme :) sabret

arkadaşlar sabresin tarçınlı süt için tatlı krizi içinnnn

tarcınlı süt nasıl yapılıyor, toz tarcın olur mu?? faydası neler?neye yarıoo?

.

tarcınlı süt nasıl yapılıyor, toz tarcın olur mu?? faydası neler?neye yarıoo?

.

birincisi salep gibi hoş bişey oluyo dün kocaman kek vardı karşımda yememek için yaptım tarçınlı sütümü kek yemiş kadar oldum :)
ben tozdan yaptım olur heralde ama kabuk bana daha leziz geliyo :)ben bi bardak sütle 1 kabuk tarçını kaynatıyorum sonrada afiyetle içiyorum :97::97:

mmmmmmm................ canım çok çekti......:84:

2. sonuçlar için 5 gün kaldı, bakalım kimler ne kadar verecek.....

bende heyecanla beklıyorum:))
ÇOOK GÜZEL BU MENÜ :) lakin bende böyle yapıyodum uzmanlar minimum 1200 yapın diyo ne yapacağız bu işi sende bi yorumlasana
cnm basta fazla kalorılı yanı 1800 e kadar yolu var kılon durdugu zaman kalorıyı azaltacankı zayıflayabılesın..

günaydın kızlarr kahvaltıda 1 dilim tost yedim peynir domatesli(kepekli ekmekle)
bide bi parça ekmekle çilek receli yedimm

afiyet olsun cnm...

buarada kahvaltıyı 12de yapnca öğlen yemegi gbi bişi oluo heralde

hemen hemen ögle yemegı syaılır cnm...

afiyet olsun....

öğle yemeğim
-1 kase yayla çorbası (pirinçsiz)
-2 dilim kepek ekmeği (1 tanesinin üstüne reçel ve yağ sürdüm azcık)
cnm çok tatlı istiyodu bende böyle gidermeye çalışıyorum (

afiyet bal şeker olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…