öhööööö öhööö sayfayı açıyorum gerçi tuna saat 12 den sonra yazmış ama olsun....herkişlere öncelikle günaydın ..burda bı yagmur var sormayın benı uçuracak nerdeyse rüzgar..balkonda herşey rezalet olmuş....sanki zemın kattayız gıbı eve su girmiş .....sabah sabah koşturdum karnımda acıkıverdii yaa....ne yesem bilmmimm daha erken zaten bakarıkk artık.......
genel olarak kilolar gitmiş kızlar hepinizi alkışlıyorum. zeynepcim sende inceldiğin için senide alkışlıyorum
kusura bakmayın arkadaşlar ben listeye eklendiğimi farketmemişim. onun için topiği takip etmiyodum.dünkü kilom 72.2 kg...
sağol :)teşekkür ederim :)ahh gidin burdan kilocuklarr :)eferimm eferimm:)) en iiisi tatlım gencken metabolizman daha hızlı daha cabuk verırsın kıloları.....
öğle yemeği 1 kepçe mercimek corbası, kıymalı patates. 5 gb de üzüm yicemm.... öğleden sora insanın canı tatlı ıstıo kızlar ne yıyorsunuz ya.... çikolata yasak mı ? bitter mesela?
Canım sen istanbuldansın dimi ben öleyimm ve hava kasvetliiiiii hiç sevmem bu geçiş dönemlerini
kızlar yaaa herkes 1.5 1,3 vermiş ben vere vere 800 gram vermişimm
kızlar bnmde cnm bişi istemedi 1 kase yogurt+ yarım dilim çavdar ekmegi yedim
bide 1 tane mor erik:97:
showda canan karatay diyet anlatıyo baya ilgimi çekti
öğle yemeği 1 kepçe mercimek corbası, kıymalı patates. 5 gb de üzüm yicemm.... öğleden sora insanın canı tatlı ıstıo kızlar ne yıyorsunuz ya.... çikolata yasak mı ? bitter mesela?
kızlar bugün hastanedeydim öğleye kadar aç gezdim tahliller yüzünden öğlende 2 küçük poğaça yedim 2 saat sonra 1 kase çorba 1 brd. ayran ve 2 küçük parça börek yedim işyerinde de bunlar varmış. çok saçma sapan oldu ama öğleye kadar sefil oldum kahvaltı yapmadımmı mafoluyomve çok yoruldum
derya canım baya bozmuşsun bahaneler üretmeyelim lütfen keşke yanında keğek ekmeğine light peynir götürseydinnnn
ayyy doğru diyon biraz bahane ama çok uykusuz sabah kaltım 4 te 5 te yola koyuldumo an hiç aklıma gelmedi ama güzel fikirmiş.. cezam neee????
-50 mekik
-50 sağ bacak
-50 sol bacak
-50 bel çevirme
-50 istediğin bacak hareketi
vee git duş al biraz uyu yorulmuşsundur
Cezama razıyım akşama yapacağım. ama uykuyu zor uyurum zaten 8 de evde olacağım eşimin yemeğini hazırla vs. saat yine geç olacak. hala işyeyim akşam yemeği yemesemmi dyorum bide:83: :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?