KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

günaydınlar

kahvaltı

6 bardak çekilmiş sade kahve (6 bardaklık yaptım şu an 2.bardağındayım)
1 tost (küçük ince iki dilimin arasına, incecik kaşarlar ve incecik yağı alınmış 3 küçük sucukcuk )

ardına ara öğünlerim de sigaralar

ne kadar da sağlıklı besleniyorum değil mi

neyse bakalım

bugün tartıldığımda 68.9 çıktım, dünden 0.5 kilo daha az
ayrıca koldan 1 cm, göğüsten 3 cm, belden 1 cm daha gitti,,

yavaş yavaş eriyoruz işte

yagmur0301, meleknaz1, dt_noxeee

dünkü kilolarınızı bildirdiniz mi ?? ben mi göremedim ??

Son düzenleme:
tekrar tekrar baktım sayfalara yoksunuz,

sizleri ararken arada katılmak isteyenleri de gördüm, yalnız yazdıklarında göremediğim için mesajlar aralara karışmış, keşke özel mesajla bana hedef kilonuzu geçen çarşamba günü ve dün kaç kilo olduğunuzu yazsaydınız , önümüzdeki ayki listemize bekliyoruz ama

Canım sen istanbuldansın dimi ben öleyimm ve hava kasvetliiiiii hiç sevmem bu geçiş dönemlerini

kusura bakmayın arkadaşlar ben listeye eklendiğimi farketmemişim. onun için topiği takip etmiyodum.dünkü kilom 72.2 kg...

öğle yemeği 1 kepçe mercimek corbası, kıymalı patates. 5 gb de üzüm yicemm.... öğleden sora insanın canı tatlı ıstıo kızlar ne yıyorsunuz ya.... çikolata yasak mı ? bitter mesela?

eferimm eferimm:)) en iiisi tatlım gencken metabolizman daha hızlı daha cabuk verırsın kıloları.....
sağol :)teşekkür ederim :)ahh gidin burdan kilocuklarr :)
öğle yemeği 1 kepçe mercimek corbası, kıymalı patates. 5 gb de üzüm yicemm.... öğleden sora insanın canı tatlı ıstıo kızlar ne yıyorsunuz ya.... çikolata yasak mı ? bitter mesela?

ya cnm alırda tüm kutuyu yersen yasak tabi ben şey yapıyorum 5 öğün besleniyorum saat 16 .00 daki aramda 2 tane çikolata kaplı form bisküvi yiyorum yanındada 1 kocaman kupa çay ne dersin güzel değilmi :) ama aşırıya kaçmamak lazım

Son düzenleme:
Canım sen istanbuldansın dimi ben öleyimm ve hava kasvetliiiiii hiç sevmem bu geçiş dönemlerini

yok cnm ben alanyadayım:)))

kızlar yaaa herkes 1.5 1,3 vermiş ben vere vere 800 gram vermişimm

benımkinın yarısı sudur eminim kafaya takma:)

kızlar bnmde cnm bişi istemedi 1 kase yogurt+ yarım dilim çavdar ekmegi yedim
bide 1 tane mor erik:97:

afiyet olsun şeker kız

showda canan karatay diyet anlatıyo baya ilgimi çekti

o hep anlatır cnm normal tavuk yemeyin özgur tavuk yıyın dıyor nerden bulalım özgür tavugu:))

istemez olur mu çikolata dıyosun yaa:)) ben sabah nesguıklı süt içtiğim için enerjı ve çikolata istegımı karsılıyor.....

kızlar bugün hastanedeydim öğleye kadar aç gezdim tahliller yüzünden öğlende 2 küçük poğaça yedim 2 saat sonra 1 kase çorba 1 brd. ayran ve 2 küçük parça börek yedim işyerinde de bunlar varmış. çok saçma sapan oldu ama öğleye kadar sefil oldum kahvaltı yapmadımmı mafoluyom ve çok yoruldum

derya canım baya bozmuşsun bahaneler üretmeyelim lütfen keşke yanında keğek ekmeğine light peynir götürseydinnnn

derya canım baya bozmuşsun bahaneler üretmeyelim lütfen keşke yanında keğek ekmeğine light peynir götürseydinnnn

ayyy doğru diyon biraz bahane ama çok uykusuz sabah kaltım 4 te 5 te yola koyuldum o an hiç aklıma gelmedi ama güzel fikirmiş.. cezam neee????

ayyy doğru diyon biraz bahane ama çok uykusuz sabah kaltım 4 te 5 te yola koyuldum o an hiç aklıma gelmedi ama güzel fikirmiş.. cezam neee????

-50 mekik
-50 sağ bacak
-50 sol bacak
-50 bel çevirme
-50 istediğin bacak hareketi
vee git duş al biraz uyu yorulmuşsundur

-50 mekik
-50 sağ bacak
-50 sol bacak
-50 bel çevirme
-50 istediğin bacak hareketi
vee git duş al biraz uyu yorulmuşsundur

Cezama razıyım akşama yapacağım. ama uykuyu zor uyurum zaten 8 de evde olacağım eşimin yemeğini hazırla vs. saat yine geç olacak. hala işyeyim akşam yemeği yemesemmi dyorum bide:83: :-(

Selam kızlar. Ben dukana devam ediyorum yarından sonra artık sebzelere de başlıycam ama o zaman haftada 1 kilo anca gidiyomuş tabi zaman içinde bu daha da azalabilir ama gidecek sonuçta. Sonra da güçlendirme yapıcam ve inşallah tamamen gidicek fazlalıklar. Sizlerin de iyi gidiyodur umarım rejimler Yalnız haftasonu nişanlımın yanına gidicem kendisi asker yalovada inşallah düzgünce uygulayabilirim orda da diyetimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…