KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

kızlar ben sabah kahvaltı yapamadım midem çok fenaydı öğlene de çok acıktım hamburger yedim patates kızartması yedim çok pişmanım cezama razıyım

kızlar ben sabah kahvaltı yapamadım midem çok fenaydı öğlene de çok acıktım hamburger yedim patates kızartması yedim çok pişmanım cezama razıyım

kahvaltı yapmazsan sonu hüsranla biter işte. midem kötü diye yememezlik yapma canım midene dokunmucak bişeyler ye. hep söylüyorum kahvaltısız aslaaaaa.. akşama hafif birşeyler ye meyve salatası yada sadece salata tarzı tekafi edersin canım üzülme cezan bu olsun akşama sadece salata yiceksin ama besinli bi salata olsun halsiz kalma içine azcık peynir at salatanın... :44:

oh oh menüye bak afiyet olsun tatlım:)) derya dogru demiş akşama sadece salata yıceksın ......

derya bende öglen balık yedım sölemesı ayıp dun hamsı yapmıstım kendıme fırında esıme kızartma bıraz artmıstı dun eşimde yok bugun mecbur ben yedım 8 tane hamsı ya vardı ya yoktu bılemıyorum sadece onu yedım bıraz tuzlu olmus ama:///

valla ben 59.5 tan 57 ye kadar düştüm bu hafta ama 3 gündür arkadaşlarla beraber yediğimiz için ki bu bida böyle olmucak(4 ayın verdiği hasterle beraber vakit geçirmek istedik ve ben pişman değilim)
ama şu anki kilom 57.7 ve hedefim bu ay için 55 :) umarım hepimiz istediğimiz kiloya düşeriz

bugünki menümü toparlayım

sabah: 3dl kızarmış kepekli ekmek üzerine krem peynir
4 zeytin

ara: 2 erik

öğlen: 4çk haşlama barbun + 4çk pilav 1 domates 2çk yoğurt

ara: 5 adet tahta etiform+1 bardak ayran

akşam : 5çk taze fasulye +1 dl ekmek+salata yağsız

bende yazayım yedıklerımı;
sabah:herzamankı gıbı nesguıklı süt(11.00)
saat 15 gıbı bır ıkı agzıma fındık-badem attım
yarım saat kadar öncede balık yedım
akşama : şehrıyelı tavuk çorbam var.....

8 tane kızarmış hamsiden hiç bişeycik olmaz canım çok fazla kasmayın bu kadar diyeti bırakınca hop gelir kilolar sonra :) hem akşama sadece çorba içecekmişsin telafi ettin bile bak

8 tane hamsiden ne olacak cnm :) ben şu üç gündür arkadaşlarımla iyice cozuttum .ama eve gelince evde diyete devam uff çok komik ama naparsın

8 tane kızarmış hamsiden hiç bişeycik olmaz canım çok fazla kasmayın bu kadar diyeti bırakınca hop gelir kilolar sonra :) hem akşama sadece çorba içecekmişsin telafi ettin bile bak

ne bılım derya ya bu sefer işi sıkı tutayım dıyorum cozutursam gıder dıye.çünkü ben yemek yemeyı cok sevıyorum iştahım tavan zaten..... kımılerı dıyor kı sehrıye vs bunlar makarna yerıne gecıyormus o yuzden çorba içmeyede korkar oldum:/// bazen dolabı acıyorum ınan yıyecek bırsey bulamıyorum sizde de oluyor mu?

8 tane hamsiden ne olacak cnm :) ben şu üç gündür arkadaşlarımla iyice cozuttum .ama eve gelince evde diyete devam uff çok komik ama naparsın

:) 8 tane hamsı dıyıp gecmemek laızm okudum ark ın gelmıs bıse olmaz bunan sonra dıkkate dersın cnm....

:) 8 tane hamsı dıyıp gecmemek laızm okudum ark ın gelmıs bıse olmaz bunan sonra dıkkate dersın cnm....

söz dikkat edicem :)
saat 5 te
-2 küçük kepekli ekmek üstüne krem peynir
-biraz tel peynir
-yeilçay
-ve 2 .5 kepçe köfteli köy çorbası içtim

öğlen ve akşamı bir arada çıkardım

canım anlatmaya çalıştığım herşeyi kendine kısamazsın kısacağın şeyler şeker ve yağ türü şeyler olmalı ekmek ve ekmek yerine geçen şeyleri tamamen hayatından çıkarmayacaksan diyetindede olmalı 1 kase çorba 1 dl ekmeğe eş değer ne çorbası olursa olsun lahana çorbası şu diyet için yapılan hariç. ama vucudunun bunlardan alacağı besinlerde var tamamen herşeyi kesersen diyet bitince yemeye başlıyacaksın ve diyet süresinde yemediğin şeyleri vucudun tanımayı unutup direk onları yağ olarak depolayacasın ekmek ve ekmek benzeri besinler de vucudun temel ihtiyaçlarından birisi.

hayatından çıkaracakların aşırı yağ tüketmemek
abur cubur hayatına sokmamak
ve asitli içecekler tüketmemek
ve şekeride sınırlı tüketmek oda doğal şeker yani meyve tüketmek

diyet boyunca tamamen şekerden uzak kalmakta yalnış şekerini meyvelerden almalısın. yağıda almalısın elbette ama dediğim gibi sınırlı...
ben uzman bir diyetisyenin söylediklerini aktardım.. gerisi size kalmış. her zmanyaptığımız yalnışları yapmayalım şu yasak bu yasakla olmuyor nekadar yasak koyarsak o kadar cazip geliyor herşey...

çok güzel açıkladın bilgine sağlık :) bnmde ihtiyacım olan bi bilgi idi bu

Cornella işi sıkı tut tabiki ama çok ta abartmadan sağlığımızda önemli zayıflıcam derken metobolizmamızı mahvedşp daha kötü şeylerle karşılaşmayalım. spor yapıyormusun??? güzde en az 1 öğün yoğurt tüket çok işe yarıyor..

kızlar dönüşümleri yazıyorum sizlere faydası olur umarım.

**1dl ekmek ( buğday,çavda,yulaf,kepek)= 1/3 sandviç ekmeği=
1/2 hamburger ekmeği=
sade galeta 2 adet=
sade form bisküvi 4 adet=
çorbalar(unlu,tarhana,şehriye )1 küçük kase=
mercimek çorba 1 küşük kase=
pilavlar (prinç,bulgur) 2 yk=
**makarna(erişte,kuskus,sade makarna) 2 yk=
spagetti sade 2yk =
kuru fasulye 5yk=
nohut 5 yk=
kuru barbunya 5 yk=
iç bakla 5 yk =
*yufka böreği yağsız 2kk =
***patates 1 küçük boy=
***patlamış mısır yağsız 1 sb dolusu=
simit susamsız 1/3=
kestane 2 orta boy=
leblebi 1 çaybardağı=
irmik 2 yk dolusu =
kaşlanmış mısır 1/2 küçük boy

* işaretli ürünlerin içindeki kıyma veya peynir et grubu olarak hesaplanmalıdır.
**işaretli ürünlerin glisemik indeksi düşüktür. her öğün tüketilebilir.
***işaretlilerin indeksi yüksektir. Çok seyrek ve yemekler içinde az miktarda yenilmelidir.

cnm cok ii önemlı olan bölgesel ıncelme zaten....de ben seyı merak ettım ayak bıleklerın nasıl inceldı acaba?

özel bir şey yapmadım, kilo alınca oralar da kalınlaştı ya her yerim gibi :)
kilo verdikçe gidiyor demek ki, umarım eski kilom 47'ye varınca onlar da 18 olur :)

süt grubu (yarım yağlı)
süt 1 sb 200 gr=
yoğurt 1 sb 200 gr=
kefir 1sb 200 gr.

Et grubu ( yağsız)
köfte 1 adet 30 gr =
pirzola 1 adet 30 gr=
kıyma 1 köfte kadar =
kuşbaşı 3-4 parça 30 gr=
biftek 1 orta büyüklükte 30 gr=
balık 30 gr=
tavuk , hindi derisiz beyaz eti 30 gr=
beyaz peynir 1 kk30 gr=
beyaz beynir yağsız kk 35 gr=
kaşar peyniri 1 ince dilim =
çökelek taze 2 yk=
Tatlı lor peyniri (tuzsuz) 1 çay bardağı =
Yumurta 1 adet haşlanmış=

et grubu günlük pordiyon bana 3 adet köfte veriyordu diğer dönüşümlere göre ben ayarlıyordum her seferinde canınızın istediğini yiyebilirsiniz.

yağ grubu
siyah zeytin 5 adet 15 gr=
zeytin yağı 1 tk=
mısır özü ayçiçek yağı 1 tk=
ceviz içi 2 adet

sebze grubu dönüşümleri
tüm sebzeler 5 yk bir porsiyondur. mantar 2yk bir porsiyon .

sadece havucun glisemik indeksi yüksek olduğu içinçok az tüketilmelidir. domates marul biber salatalık tere roka maydonoz gibi söğüşlük malzemeler sınırsızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…