kızlar ben sabah kahvaltı yapamadım midem çok fenaydı öğlene de çok acıktım hamburger yedim patates kızartması yedim çok pişmanım cezama razıyım
kızlar ben sabah kahvaltı yapamadım midem çok fenaydı öğlene de çok acıktım hamburger yedim patates kızartması yedim çok pişmanım cezama razıyım
kahvaltı yapmazsan sonu hüsranla biter işte. midem kötü diye yememezlik yapma canım midene dokunmucak bişeyler ye. hep söylüyorum kahvaltısız aslaaaaa.. akşama hafif birşeyler ye meyve salatası yada sadece salata tarzı tekafi edersin canım üzülme cezan bu olsun akşama sadece salata yiceksin ama besinli bi salata olsun halsiz kalma içine azcık peynir at salatanın... :44:
derya bende öglen balık yedım sölemesı ayıp dun hamsı yapmıstım kendıme fırında esıme kızartma bıraz artmıstı dun eşimde yok bugun mecbur ben yedım 8 tane hamsı ya vardı ya yoktu bılemıyorum sadece onu yedım bıraz tuzlu olmus ama:///
derya bende öglen balık yedım sölemesı ayıp dun hamsı yapmıstım kendıme fırında esıme kızartma bıraz artmıstı dun eşimde yok bugun mecbur ben yedım 8 tane hamsı ya vardı ya yoktu bılemıyorum sadece onu yedım bıraz tuzlu olmus ama:///
8 tane kızarmış hamsiden hiç bişeycik olmaz canım çok fazla kasmayın bu kadar diyeti bırakınca hop gelir kilolar sonra :) hem akşama sadece çorba içecekmişsin telafi ettin bile bak
8 tane hamsiden ne olacak cnm :) ben şu üç gündür arkadaşlarımla iyice cozuttum .ama eve gelince evde diyete devamuff çok komik ama naparsın
:) 8 tane hamsı dıyıp gecmemek laızm okudum ark ın gelmıs bıse olmaz bunan sonra dıkkate dersın cnm....
ne bılım derya ya bu sefer işi sıkı tutayım dıyorum cozutursam gıder dıye.çünkü ben yemek yemeyı cok sevıyorum iştahım tavan zaten.....kımılerı dıyor kı sehrıye vs bunlar makarna yerıne gecıyormus o yuzden çorba içmeyede korkar oldum:/// bazen dolabı acıyorum ınan yıyecek bırsey bulamıyorum sizde de oluyor mu?
canım anlatmaya çalıştığım herşeyi kendine kısamazsın kısacağın şeyler şeker ve yağ türü şeyler olmalı ekmek ve ekmek yerine geçen şeyleri tamamen hayatından çıkarmayacaksan diyetindede olmalı 1 kase çorba 1 dl ekmeğe eş değer ne çorbası olursa olsun lahana çorbası şu diyet için yapılanhariç. ama vucudunun bunlardan alacağı besinlerde var tamamen herşeyi kesersen diyet bitince yemeye başlıyacaksın ve diyet süresinde yemediğin şeyleri vucudun tanımayı unutup direk onları yağ olarak depolayacasın ekmek ve ekmek benzeri besinler de vucudun temel ihtiyaçlarından birisi.
hayatından çıkaracakların aşırı yağ tüketmemek
abur cubur hayatına sokmamak
ve asitli içecekler tüketmemek
ve şekeride sınırlı tüketmek oda doğal şeker yani meyve tüketmek
diyet boyunca tamamen şekerden uzak kalmakta yalnış şekerini meyvelerden almalısın. yağıda almalısın elbette ama dediğim gibi sınırlı...
ben uzman bir diyetisyenin söylediklerini aktardım.. gerisi size kalmış. her zmanyaptığımız yalnışları yapmayalım şu yasak bu yasakla olmuyor nekadar yasak koyarsak o kadar cazip geliyor herşey...
cnm cok ii önemlı olan bölgesel ıncelme zaten....de ben seyı merak ettım ayak bıleklerın nasıl inceldı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?