KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

kızlar iyi geceler

çok yrgunum heoinize sevgiler göndererek menümü yazıyorymm artı 90 dakika spor yaptımm

kahvaltı
1 bardak süt yarım muz 1 kuru kayısı 4-5 üzüm

öğlen 6 lahana sarması 1 kase yoğurt 1 dilim çavdar
ara:yarım muz 1 nescafe

akşam avuç içi kadar tavuk eti bol salata 1 dilim çavdar

ara 2 yaş incir 1 erik

bayyyyyyyyy

işte diyette dahi olsa bnm gibi bir muz ve süt bağımlısı daha :)

günaydın kızlar,

dün internetimizde sorun vardı giremedim bir türlü manümü yazayım öncelikle ;

sabah: 1 tost kepekli sadece kaşalrlı

ara: 2 erik

öğle : 1 tabak haşlama börülce 1 domates 3 çk yoğurt 2dl ekmek

ara: 4 etiform üzerine az krem peynir

ara: 2 etiform ve peynir

akşam: 3 dl ekmek çok az tavuk ızgara 4 çk makarna çok açtım ve ekmek çok kaçırdım ama çok geç yattım akşam yemeğinden sonra gece aç yattım üstelik

geç yattığım için bir sorun görmüyorum ben

canım neden normal kahvaltı yapmıyorsun??

canım hakkaten akşam yemeği biraz kaçmış sen şimdi bide benim bugünkü menüyü gör

menümü yazıyım arkadaşalr

kahvaltı

1 kase tarçınlı yogurt

yarım saat sonra

1 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
beyaz peynir domates salata maydanoz

öglen

3 kaşık yayla çorbası
1 ısırık içli köfte
2 sarma
1 kase nektarili yoğurt

ara

1 avuç patlamış mısır
yarım nektari

akşam

1 kaşık pilav
4 yk kırmızı et sote
bol slata
1 dilim kepek

ara 2 adet ceviz

bakın bakalım olmişmidurrr

Kızlar nerelerdesiniz

bugün pazar diye kimse yok sanırımmmm

menümü yazım barii

kahvaltı

2 dilim kepek kemeğine peyaz peynir ile tost
1 yumurta
1 yeşil çay

bunların öncesinde elma sirkeli su içtimmm

ara 1 dilim kavun

öglen

5 kaşık nesfit
1 bardak süt
5-6 siyak kuru üzüm

ara
1 incir
1 erik

bir cimdik kek 1 ısırık N**** (Siyahi)(misafirim geldi valla kendimi zor tuttum dalacaktım keke filan)

akşam
1 yumurtadan melemen
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

ara

8-10 sşyak üzüm
1 ısırık kavun
1 ısırık muz

iyi geceler

kızlar bende bugün aştım kendimi tam cezalıgım ama napıyım beni kendi vicdan azabımla bırakınn
sabah kahvaltı:
1çok ince dilim beyaz peynir
1ince dilim kaşar ((ama bildigiğiniz ciddi anlamda ince yani bunlar
2dilim domates
yarım salatalık
çok az minik kahvaltılık paketlerdeki recellerden 1tane ve onun yarısından az tereyagı +1dilim beyaz ekmek (yurttaym kepek yoktu bugün
birde 1 çay
öğlen yemegi fln yemedm
saat5e dogru
1 ayvalık tostuu :82: yanında gelen patates kızartmasının yarısı:82: +1ice tea

:82:aksam 10 gbide kırmızı erik yedim 2 tane+1 pogaça

dövün beniiiii arkadas magduruyum napiimmm

günaydın arkadaşlar.... haftasonundan nefret edyrm..illaki yemek kaçıyor.... arkadasım senın menun de baya kaçmış..sana tavsıyem öğün atlama, yoksa birsonraki öğünde yemeklere saldırısın.. ayvalık tostu ve patetes kötü olmuş... nyse.. bende az dglm hani

pazar günü kahvaltım:
patlıcan közlemesi domates 1 dılım peynir, 2 tane zeytin
ara 1 salkım çekirdeksiz üzüm,
öğle: 1 gözleme ve ayran
ara: 1 dilim kek ve kayısı suyu
akşam: 1 kase yoğurt, ciğer
ara: tuzsuz patlamış mısır, 2 adet zeytin...(midem bulandığı için zeytın yedım )

herkese günaydın ii bir hafta diliyorum.şimcik gelelim benım haftasonu yedıklerıme haddi hesabı yok bıraz kaçırdım sankim...bugun spora baslıcam inş..ama önce evı temızleyıp halı sermem lazım.yedıklerımi yazım hatırlayabıldıklerım tabi..haftasonları guzel kahvaltı olur bızde eşimle bır tek haftasonu kahvaltı ettıgmız ıcın;
cumartesi; sabah: 1 dilim light ekmek,közlenmiş biber,peynır,2 adet zeytın,çok az sucuklu yumurta,domates salatalık
ögleden sonra 2 incir , tarcınlı süt,3 adet kurutulmuş mürdüm eriği
saat 17 de: 1 kase mercımek çorbası,1 dılım lıght ekmek,domates
PAZAR; sabah: kk peynır,1 adet zeytın:) 1 dılım lıgh ekmek,ızgarada sucuk,haslanmış yumurta,domates,salatalık
arada hıc acıkmadım
akşam 19.00: 1 kase erişteli domates çorbası,1 tabak kıymalı makarna,yarım bardak tuzsuz ayran((( makarna yedıgım ıcın çok pişmanım ama bıan da yedım bitti((

Son düzenleme:
canlar ben kaçar evı temızlıcem....kahvaltımı da etmedım henüz.uamrım herkes gelır artık....

Merhaba arkadaşlar..
Ben haftasonu nişanlımın yanına gittim asker ziyaretine vee tabiki diyet falan kalmadı gitti şu iki günde Ama bugün yeniden devam ediyorum umarım çok kalori almamışımdır :26:

arkadaşlar siz iyi ben bi hafta diyeti bıraktım tabiki bu bana +500 olarak döndü bide regl döneminde iştahımı sormayın ama bugün yeniden başladım :)
06.00
-1 dilim kızarmış ekmek üstüne biraz reçel
-1 kupa özel çayımdan içtim

arada yarım litre su

14.30
-3 kepçe merçimek çorbası
-birer kk beyaz peynir ve dil peyniri
-2 bardak icetea

şimdi akşamı bekliyorum
18.00
-2 kepçe bezelye
-1 dilim ekmek

ve saat 20.00
-tarçınlı 1 kupa süt

inşallah birazda su içicem 1 litreden fazla içemiyorum
spor
okul nedeni ile 1 saatten fazla yürüdüm ve akşam biraz spor yatmadan önce ...

kımsenın geldıgı yok dogrudurust barı bende yedıklerımı yazayım...
sabah: nesguıklı sütüm
öglen: 1 tabak erişteli domates çorbası
akşama zeytınyaglı yeşilfasulye yapıyorum ondan yerım artık...

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyo diyetler? Ben dün bi akrabamla görüştüm uzun süredir görmüyodum 20 kiloya yakın vermiş nasıl yaptın diye sordum haftanın 5 günü rejim yapmış 2 günü istediği her şeyi yemiş ve tabi o 5 gün yoğun bi şekilde spor yapmış ben de bundan sonra öyle yapmayı düşünüyorum çünkü her istediğini haftada 1-2 kere yeme fikri beni cezbetti resmen :)) Bu sabah kalktım 50 dk koşu ve yürüyüş yaptım sonra bi güzel duşumu alıp kahvaltı hazırladım kendime. Kahvaltıda şunları yedim: 60 gr beyaz peynir, 1 dilim tavuk jambon, bolca domates, 4 adet zeytin, 2 dilim ekmek. Bikaç saat sonra da pilates yapıcam Gidicek kilolar kaçışları yok

slm kızlar,

2 gündür sgk dayım babamın emeklilik işleri için koşturuyom girmedim siteye çok uzak kaldım çok stresli bi hafta sonu ve hafta başı geçirdim problemler vardı hiç diyetime dikkat etmedim kilo bile almış olabilrim. bu akşam spor salonu ile görüşmeye gideceğiz yazılacam işallah bugün yarında nasipse başlarım. bugün iiştahım pek yok boğazlarım şişmişti koşturmacadan o yüzden herhalde hiç canım yemek yemek istemiyor.

bence sen o 2 gun herseyı yeme kısmını abartma cnm şimdi o kıloyu vermıs herseyı yıyordum dıyor.emın ol herseyı degıldır onun dısında spor yapman cok guzel imrenıyorum spor yapanlara:)

deryacım olur arada insan streslı ıken herseyı boşverır...spor salonuna yazılman çok ii cnm.....bu aralar salgın cok fazla var kendıne dıkkat et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…