işte diyette dahi olsa bnm gibi bir muz ve süt bağımlısı daha :)kızlar iyi geceler
çok yrgunum heoinize sevgiler göndererek menümü yazıyorymm artı 90 dakika spor yaptımm
kahvaltı
1 bardak süt yarım muz 1 kuru kayısı 4-5 üzüm
öğlen 6 lahana sarması 1 kase yoğurt 1 dilim çavdar
ara:yarım muz 1 nescafe
akşam avuç içi kadar tavuk eti bol salata 1 dilim çavdar
ara 2 yaş incir 1 erik
bayyyyyyyyy
kızlar iyi geceler
çok yrgunum heoinize sevgiler göndererek menümü yazıyorymm artı 90 dakika spor yaptımm
kahvaltı
1 bardak süt yarım muz 1 kuru kayısı 4-5 üzüm
öğlen 6 lahana sarması 1 kase yoğurt 1 dilim çavdar
ara:yarım muz 1 nescafe
akşam avuç içi kadar tavuk eti bol salata 1 dilim çavdar
ara 2 yaş incir 1 erik
bayyyyyyyyy
canım neden normal kahvaltı yapmıyorsun??
günaydın kızlar,
dün internetimizde sorun vardı giremedim bir türlü manümü yazayım öncelikle ;
sabah: 1 tost kepekli sadece kaşalrlı
ara: 2 erik
öğle : 1 tabak haşlama börülce 1 domates 3 çk yoğurt 2dl ekmek
ara: 4 etiform üzerine az krem peynir
ara: 2 etiform ve peynir
akşam: 3 dl ekmek çok az tavuk ızgara 4 çk makarnaçok açtım ve ekmek çok kaçırdım ama çok geç yattım akşam yemeğinden sonra gece aç yattım üstelik
geç yattığım için bir sorun görmüyorum ben
kızlar bende bugün aştım kendimi tam cezalıgım ama napıyım beni kendi vicdan azabımla bırakınn
sabah kahvaltı:
1çok ince dilim beyaz peynir
1ince dilim kaşar ((ama bildigiğiniz ciddi anlamda ince yani bunlar
2dilim domates
yarım salatalık
çok az minik kahvaltılık paketlerdeki recellerden 1tane ve onun yarısından az tereyagı +1dilim beyaz ekmek (yurttaym kepek yoktu bugün
birde 1 çay
öğlen yemegi fln yemedm
saat5e dogru
1 ayvalık tostuu :82: yanında gelen patates kızartmasının yarısı:82: +1ice tea
:82:aksam 10 gbide kırmızı erik yedim 2 tane+1 pogaça
dövün beniiiii arkadas magduruyum napiimmm
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyo diyetler? Ben dün bi akrabamla görüştüm uzun süredir görmüyodum 20 kiloya yakın vermiş nasıl yaptın diye sordum haftanın 5 günü rejim yapmış 2 günü istediği her şeyi yemiş ve tabi o 5 gün yoğun bi şekilde spor yapmış ben de bundan sonra öyle yapmayı düşünüyorum çünkü her istediğini haftada 1-2 kere yeme fikri beni cezbetti resmen :)) Bu sabah kalktım 50 dk koşu ve yürüyüş yaptım sonra bi güzel duşumu alıp kahvaltı hazırladım kendime. Kahvaltıda şunları yedim: 60 gr beyaz peynir, 1 dilim tavuk jambon, bolca domates, 4 adet zeytin, 2 dilim ekmek. Bikaç saat sonra da pilates yapıcamGidicek kilolar kaçışları yok
slm kızlar,
2 gündür sgk dayım babamın emeklilik işleri için koşturuyom girmedim siteye çok uzak kaldım çok stresli bi hafta sonu ve hafta başı geçirdim problemler vardı hiç diyetime dikkat etmedim kilo bile almış olabilrim. bu akşam spor salonu ile görüşmeye gideceğiz yazılacam işallah bugün yarında nasipse başlarım. bugün iiştahım pek yok boğazlarım şişmişti koşturmacadan o yüzden herhaldehiç canım yemek yemek istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?