KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

tabı gecen haftadan bu yana cok zayıflamamısım ama normal tabii.....

kızlar selamlar

dün nete giremedimm. kilo veremediğim için hasteneye gittim şeker ve tiroidlerime tahlil yaptırdımm

öncelikle kilom aynı 82,5 kımıldama yok yaniiiiiii

dünkü menümü yazımmm

saat 1 e kadar hiç bişe yemedim tahliler nedeni ile 1 de 1 tost 1 çay içtimmmm
saat 4 gibi 1 elma 1 light süt
akşam avuç içi kadar tavuk eti
1 dilim karpuzz

bu sabah kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeğine beyaz peynir ve yeşil çay

arada greyfurt yiycemm

bu şekilde kilo vermeden ne kadar dayanıcam bilemiyorum kızlarrrrrr

belkı hormonlarında sorun vardır cnm....bende tartıda zayıflıyorum ama göruntude bişey farkedemıyorum bugun ölçülerımı de aldım ordan da takıp edecem....

Kızlar ben bu hafta kilo aldım utanarak söylüyorum bunu 80,3 oldum bu gün spoar salonuna başlıyorum işi sıkı tıtacağım artık bu böyle olmucak al ver al ver kendime çok kızıyorum. problemlerim vardı çok moralsizim kaç gündür burdanda uzak kaldım affedin beni sporla telafi edeceğim işallah

derya kafaya takma spora baslayınca halledeceksın emınım......

bugün yediklerimi yazayım bari bakalım bu haftayı nasıl telafi edeceğim.

Sabah: 2 dl ekmek kızarmış
5 zeytin 1 kk peynir

ara: 2 erik

öğlen: 5 çk nohut yemeği +yağsız salata+ 2 çk yoğurt 1 dl ekmek

akşam: 1 tabak kabak yemeği yağsız salata+1 dl ekmek 3çk yoğurt

ve akşam spor salonu ne yapacağım bilmiyorum antronör yönlendirecek 1 saatle başlıyacağız.

Canım doktora giderek çok iyi yapmışsın kilo verememenin bir çok sebebi olabilir. çok güzel düşünmüşsün. işallah hiç birşey çıkmaz belki kilo veremiyorum diye kendini şartlandırıyorsan o da etken olabilir canım...

Selam kızlar ben de sabah tartıldım geçen haftayla aynı kilomdayım 67.9 yani. Ama bu haftaki kaçamaklarıma bakarsam kilo almamış olmam bi mucize o yüzden sevindim açıkçası :) Bu hafta çok daha dikkatliyim ama.

bende şimdi tartıldım 65.4

tebrikler canım kilo vermişsin. valla kilo alınca anladımki bir hafta boyunca 100 gr bile ekside olsam yeter yeterki kilom artıda olmasın moral bozuyo çünkü... devamı gelir işallah.. yallah yağlar yallah kış kış yağlar kış kış

bu da bişeydır cnm olsun bu hafta telafı edersın artık

bu hafta az oldu ama olsun.bende spora basladım derya:) dun 40 dk yurudum hafıf tempoda.bugun de evde yapacagım bişeyler...

pembeli sen dukan diyeti yapıyordun galiba bıraktınmı onu???

bu hafta az oldu ama olsun.bende spora basladım derya:) dun 40 dk yurudum hafıf tempoda.bugun de evde yapacagım bişeyler...

süperr canım çok sevindim çok yormadan ufak ufak alıştır kendini. ben öyle yapacağım zamanla alışırım nede olsa süreyi artırırım biraz şimdilik 1 saatle başlıcam hafif şeylerle.. :97:

pembeli sen dukan diyeti yapıyordun galiba bıraktınmı onu???

Evet canım 5 gün yaptım ama sonra haftasonu girdi araya tam o sırada da nişanlımı ziyarete gittim askerde de.orda tabi ne diyet kaldı ne bi şey benim de tekrar bi 5 gün daha aynı şeyleri yapmayı gözüm yemedi :) Diyetisyenimin verdiği listem vardı 2 ay önce falan. onu devam ettiriyorum şu an Ama o 5 günün bana şöyle bi faydası oldu kaç aydır 69dan aşağı inemiyodum çok şükür geçen hafta ilk kez 67leri gördüm o bakımdan metabolizmamı hızlandırdı dukan. bu hafta da dikkat etmeye başladım artık vermeye başlarım tekrar kilo diye düşünüyorum.

metobolizmanı şaşırtmış oldun canım. ama uzun vadeli protein diyetleri çok sağlıklı gelmiyor bana dukan diyetinde gördüğüm. sıfır karbonhidratsızda olmaz bence vucudun hepsine ihtiyacı var. sen normal diyetine davam et şimdilik sporunuda yap yavaş yavaş gider kilolar sabır istiyor bu iş maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…