KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

bence sen o 2 gun herseyı yeme kısmını abartma cnm şimdi o kıloyu vermıs herseyı yıyordum dıyor.emın ol herseyı degıldır onun dısında spor yapman cok guzel imrenıyorum spor yapanlara:)

Canım valla kendisi anlattı dün 2 gün istediğim her şeyi yedim çikolata, hamburger, patates ne aklına gelirse yedim her şeyi yani dedi. Ama hafatiçi yaptığı sporlarla o yediklerini fazlasıyla yakmış. Bi de metabolizma şaşırtılıyomuş böyle yaparak. Yani haftanın 1-2 günü istediğini yiyosun sonra ertesi gün tekrar rejimini yapıyosun vücudu şaşırtıyomuşsun. Ben haftanın 2 günü değil de 1 günü falan deniycem bunu bakalım nasıl bi etkisi olcak Ben de spor yapmazdım hiç önceden ama bi kere başlayınca bağımlısı oluyosun resmen yapmadığında kendini rahatsız hissediyosun o yüzden başlamak ve alışkanlık haline getirmek önemli canım.

13.00
-2 tane poğaca
-yarım kk peynir
-4-5 petibör üstüne fıntık ezmesi
-1 tane haşlanmış yumurta (baharat ve 1 çay kaşığı zeytinyağı döktüm üstüne :)
-kocaman 1 kupa şekersiz çay
aslında bi diyette çok saçma bu yazdık larım biliyorum ama insan saat 6 da evden çıkıpta 2.5 ta girince eve böyle oluyo (

sabah: sucuklu yumurta,1 kk peynır,3 adet zeytın,1 dilim light ekmek,domates ,salatalık,1 bardak çay az sekerlı
arada kocacım kahve ıstedı bır bardak nescafe ıctım bır de yanında kokusuna dayanamadım 1 tane sey dedım hanı şu halleylerın kucuklerı varya 1 lıra para boyutunda ondan yedım..şimdilik bu kadar....hıı bırde uyanınca şekersız lımonlu yesılçay içtım

Biraz önce pilatesimi de yaptım 50 dk kadar. Bu pilates çok rahatlatıyo vücudumu. Ohh bugünlük sporum bitti. Sabah da yürüyüş ve koşu yapmıştım.
öğlen yediklerim: 2 dilim ekmek, yarım kepçe mercimek çorbası, 3 adet köfte, 3-4 çatal yoğurt, bi kutu light cola.
Hıı bi de ara öğün yemiştim 3 adet light bisküvi.

3 haftadır rejimdeyim 70,2 den 67 ye düştüm 2 haftadırda haftanın 4veya 5 günü 1 saat bazen 1.5 saat spor yapıyorum o yüzden kasmı ne oluyormuş anlamadım 66,4 den 67 çıktım kurbanbayramına 60 olmayı çok istiyorum

pembeli yediklerin çok değilmi cnm bana fazla geldi baya

Hayır canım çok değil. Diyetisyenim tam olarak bu şekilde bi diyet listesi vermişti bana 2 ay önce 7 kilo verdim toplamda şu anda diyetisyene gitmiyorum ama onun verdiği listeyi devam ettiriyorum.

kızlar bende bıraz önce 40 dk hafıf tempolu yurudum geldım.onun öncesınde de 1 adet şeftalı yemıstım.akşam yemegı yemıcem ac degılım eşimle tartıstık bıraz cnm hıc bısey ıstemıyor((

Akşam bi kepçe çorba ve salata yedim. Biraz önce de bi tane muz yedim. 2 lt suyumu da içtim. bugünlük bu kadaaarrr

Canım barışırsınız umarım bi an önce. üzme kendini

İyi akşamlar kızlar :)

Gün içinde çok yorulduğum için işte, akşamları buraya gelemiyorum çoğunlukta..
Benim düne kadar diyetim çok iyi gidiyordu. Hani dünle bugün iyide akşam yemeklerinde biraz abarttım. Ekmek filan yemiyorum akşamları ama patates yemeği çok yedim bi de sirkeli biber.. Bunlarda içime dert oldu.

Normalde akşamları iş çıkışı 10 dakikalık yolumu uzata uzata 20 dk da yürüyorum. Başka spor yapamıyorum.. Ama dün akşam bu konuda rahatsız olunca kalktım spor yaptım :18: Öyle abartı bi spor yapmadım ama göbek bacak kol hareketleri vardı onları yaptım. Bi de kalçamı duvara vurdum

Bu akşamda sirkeli yağlı biber çok yedim. Ceza verecekseniz arkadaşlar bekliyorum sizlerden

ben okuldayken öğlen döner, çiğ köfte börek vb. şeylerden kaçınmaya çalışıyorum elma erik vb. meyve yiyorum genelde, eve gelince çok acıkmış oluyorum ççorba ve ana yemek ama salatasızz asla masadan kalkmıyorum sizce öğlendemi daha cok yemeliyim yoksa akşammı? ama öğlen yemek yesemde doymam çünkü salata yok sulu yemek yok S:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr bugun kılo bıldırımı hadın bakalımmmmmm..........:92::92::92::92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…