KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

Evet öyle yapıyorum canım normal diyetime devam ediyorum zaten her gün sabah yürüyüş ve koşu yapıyorum akşama doğru da pilates yapıyorum bu şekilde gidecek inşallah kilolar bakalım.

Evet öyle yapıyorum canım normal diyetime devam ediyorum zaten her gün sabah yürüyüş ve koşu yapıyorum akşama doğru da pilates yapıyorum bu şekilde gidecek inşallah kilolar bakalım.

plateste selülitsavar hareketi var onu yapabiliyomuusun

benim kilom 57

inşallah canım takma kafana

haftaya vercez bak bende veremedim ama allah var ben bu hafta kaçamak bile yapmadım ilk hafta yapmıştım mesela

bakalım cuma ne çıkcam

inşallah canım takma kafana

haftaya vercez bak bende veremedim ama allah var ben bu hafta kaçamak bile yapmadım ilk hafta yapmıştım mesela

bakalım cuma ne çıkcam

takmıyom artık sizinleyken moralim düzeliyo haftaya bakıcaz spor işe ne kadar yaramış. ya gidecek ya gidecek kilolarımız hep birlikte vericez. muhteşem listelerle geliyorum

şu platese çok özeniyorum ama hiç denemedim. evimin yakınlarında yok plates merkezleri hep bana uzak yerlerde ama ilerde düşünebilirim şimdilik normal spor yapcaz bakalım

kızlar ben pek hareket etmedıgım ıcın cok acıkmıyorum dolayısıyla....yedıklerım;
sabah: nesguık gevreklı sutum
ögle: 1 yemek kasıgı kıyma ıcım kalmıstı ona bıraz domates dograyıp 2 yumurta kırdım .onu yedım yanında 1 dılım lıght ekmek,3 adet zeytın,1 salatalık,1 yesılbıber
akşam: hıc acıkmıyorum eşim de işte oldugundan dolabı actım baktım dıyetlık bıse bulamadım en sonunda dunku gıbı 1 adet şeftalı yedım ve gunu kapadım.......

hiç üzülme canım beterin beteri var şekil a ben 0,8 kg alarak başladım haftaya..

akşam yemeğimi yedim 1 tabak kabak 1 dl ekmek 3 çk yoğurt ve salata 19:30 da sporuma başlamış olurum.

gç olsun ben aslında diyeti bırakıp öküz gibi yedim yani bnm için bunada şükür :) stresten bi başlayayım bu hafta inşallah ya :) sende verirsin merak etme

gç olsun ben aslında diyeti bırakıp öküz gibi yedim yani bnm için bunada şükür :) stresten bi başlayayım bu hafta inşallah ya :) sende verirsin merak etme

sen gel bakalım buraya sana kızacam şimdi...tatlım bu iş elbet motıve ıle oluyor ama daha cok bogazını tutarsan zayıflarsın.grup kalabalık olsa nolcak tabı guzel olur ama sen yıne de fazla nete takılma derslerıne çalıs bakalım

haklısın zaten bu sıralar nete giremiyorum ders tekrarları sorular falan :) hatta yarından itibaren çalışma programı bile yaptım günlük yarım saat bilgisayar izni bile yaptım kendime hahahaha:78::78: ama evet benm için en önemlisi derslerim tabi bu sırada dikket etsem boğazımna hiç fena olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…