yenı gördüm cnm.....boyum 174 cm....
metobolizmanı şaşırtmış oldun canım. ama uzun vadeli protein diyetleri çok sağlıklı gelmiyor bana dukan diyetinde gördüğüm. sıfır karbonhidratsızda olmaz bence vucudun hepsine ihtiyacı var. sen normal diyetine davam et şimdilik sporunuda yap yavaş yavaş gider kilolar sabır istiyor bu iş maalesef
Evet öyle yapıyorum canım normal diyetime devam ediyorum zaten her gün sabah yürüyüş ve koşu yapıyorum akşama doğru da pilates yapıyorum bu şekilde gidecek inşallah kilolar bakalım.
Kızlar ben bu hafta kilo aldım utanarak söylüyorum bunu80,3 oldum bu gün spoar salonuna başlıyorum işi sıkı tıtacağım artık bu böyle olmucak al ver al ver kendime çok kızıyorum. problemlerim vardı çok moralsizim kaç gündür burdanda uzak kaldım affedin beni sporla telafi edeceğim işallah
plateste selülitsavar hareketi var onu yapabiliyomuusun
benim kilom 57
inşallah canım takma kafana
haftaya vercez bak bende veremedim ama allah var ben bu hafta kaçamak bile yapmadım ilk hafta yapmıştım mesela
bakalım cuma ne çıkcam
Evet öyle yapıyorum canım normal diyetime devam ediyorum zaten her gün sabah yürüyüş ve koşu yapıyorum akşama doğru da pilates yapıyorum bu şekilde gidecek inşallah kilolar bakalım.
Nasıl bi hareket ki o?
Nasıl bi hareket ki o?
Nasıl bi hareket ki o?
Nasıl bi hareket ki o?
yüzüstü yatıyosun ve bacakalrını yukarı kaldırıyosun ebru şallı yapıyo bunu bende yapmaaya çalışıyorum ama olmuyo bacaklarım kalkmyo yukarı
hmm ben de deniyim bi ama benm de kalkmaz heralde
ben +100 deyim 57 .8(
hmmm sen ondan rahatsın desene
hiç üzülme canım beterin beteri var şekil a ben0,8 kg alarak başladım haftaya..
akşam yemeğimi yedim 1 tabak kabak 1 dl ekmek 3 çk yoğurt ve salata 19:30 da sporuma başlamış olurum.
gç olsun ben aslında diyeti bırakıp öküz gibi yedim yani bnm için bunada şükür :) stresten bi başlayayım bu hafta inşallah ya :) sende verirsin merak etme
sen gel bakalım buraya sana kızacam şimdi...tatlım bu iş elbet motıve ıle oluyor ama daha cok bogazını tutarsan zayıflarsın.grup kalabalık olsa nolcak tabı guzel olur ama sen yıne de fazla nete takılma derslerıne çalıs bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?